آموزشهای مهارتی برای روستاییان سیستان و بلوچستان
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای سیستان و بلوچستان گفت: ۸۳۰ نفر از روستاییان این استان در سه ماهه نخست امسال آموزشهای مهارتی را فرا گرفتند.
به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان، «خداداد اولیایی» گفت: ادارهکل آموزش فنی و حرفهای استان باتوجه به نامگذاری امسال با عنوان «جهش تولید»، آموزشهای روستاییان را از اول سال تاکنون آغاز و با توجه به شرایط ویروس کرونا با رعایت پروتکلهای بهداشتی ۸۳۰ نفر در روستاهای این استان توانستهاند دورههای مهارتی را فرا گیرند.
وی توسعه آموزشهای مهارتی در روستاها را از اولویتهای آموزش فنی و حرفهای برشمرد و گفت: معضل بیکاری مهمترین دغدغه مسوولان سیستان و بلوچستان بوده و امیدواریم با اجرای بهینه طرح مهارت آموزی روستاییان با همکاری بخشداران و دهیاران بخشی از این مشکل اجتماعی برطرف شود.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای سیستان و بلوچستان، این استان را با توجه به شرایط محیطی و بومی در زمینه آموزش مهارتهای فنی و حرفهای به روستاییان فعال خواند و افزود: هدف از این آموزشها این است که نیروهای فعال روستاها پس از کسب مهارت به جای نیاز به مهاجرت به سایر مناطق بتوانند با توجه به ظرفیتهای موجود در خود روستاها مشغول به فعالیتهای پایدار شوند.
اولیایی با اشاره به نقش و اهمیت آموزش مهارتهای روستایی سازمان فنی و حرفهای در راستای توانمندسازی و افزایش مهارت نیروی انسانی در روستاها، گفت: این سازمان با توجه به سیاستهای اقتصاد مقاومتی برنامههایی را به منظور توسعه آموزشهای فنی و حرفهای برای ایجاد شغل در مناطق روستایی و کمک به ایجاد فرصت شغلی جدید و احیای مشاغل خانگی روستاییان تدوین کرده و در حال اجراست.
وی افزود: گواهینامههای ارائه شده به شرکت کنندگان در دورههای آموزشی فنی و حرفهای در سراسر کشور حتی خارج از مرزهای ایران معتبر و قابل ارائه هستند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان ادامه داد: تلاش در جهت ارتقای سطح مهارت افراد جامعه به افزایش بهرهوری و کارآمدی آنان منجر میشود.