خبرگزاری کار ایران

مدیرکل دفتر توسعه کارآفرینی و بهره‌وری نیروی کار وزارت کار اعلام کرد؛

آموزش سواد کسب و کار توسط کارشناسان بانک اشپارکاسه آلمان

آموزش سواد کسب و کار توسط کارشناسان بانک اشپارکاسه آلمان
کد خبر : ۸۵۲۲۶۹

مدیرکل دفتر توسعه کارآفرینی و بهره‌وری نیروی کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی منجر به توسعه کسب و کار‌های خرد و روستایی، اشتغال پایداو جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهر‌ها می‌شود.

 به گزارش ایلنا به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، رحیم سرهنگی در مراسم افتتاح کارگاه آموزش تربیت مربیان سواد مالی و بازی‌های توسعه کسب و کار خرد با همکاری بانک اشپارکاسه آلمان افزود: این آموزش‌ها برای تسهیلگران ارشد موسسه تاک با همکاری و هماهنگی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در راستای ایجاد اشتغال پایدار اعضای گروه‌های خودیار در برنامه تامین مالی خرد با رویکرد بانکداری پیوندی انجام می‌شود.

او با اشاره به تاریخچه همکاری میان معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بانک اشپارکاسه گفت: با توجه به اینکه تسهیلگران موسسه تاک نقش موثری در توسعه کسب و کار‌های خرد در شهر‌های کوچک و روستا‌ها دارند، این گونه آموزش‌ها را برای توسعه اشتغال پایدار، جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهر‌ها و همچنین پیشگیری از حاشیه نشینی شهر‌ها مثمرثمر دانست.

سرهنگی افرود: در راستای اجرای مفاد تفاهم‌نامه منعقد شده بین معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و بنیاد بانک‌­های پس­‌انداز آلمان (اشپارکاسه) در فروردین ۹۶، دومین دوره آموزش سواد کسب و کار توسط کارشناسان بانک اشپارکاسه برای تسهیلگران ارشد موسسه تاک از ۲۱ استان کشور، کارشناسان بانک کشاورزی، سازمان آموزش فنی و حرفه­‌ای و کارشناسان دفتر سیاستگذاری و توسعه اشتغال از تاریخ ۲ دی تا ۸ دی به مدت یک هفته برگزار می‌شود.  

او در توضیح این برنامه آموزشی گفت: در این برنامه که به روش TOT (Training OF Trainer) برگزار می‌شود، آموزش سواد مالی در محیطی شبیه سازی شده برای ایجاد و توسعه کسب و کار از طریق آموزش بازی‌های کسب و کار در طی یک زنجیره تامین به تسهیلگران انجام می شود و تسهیلگران آموزش دیده هم بعد از ارزیابی و تایید کارشناسان بانک اشپارکاسه به آموزش گروه‌های خودیار در سراسر کشور می‌پردازند.

مدیر کل دفتر توسعه کارآفرینی و بهره‌وری نیروی کار با بیان اینکه در این آموزش‌ها افراد با انواع شرایط، فرصت‌ها و تهدیدات محیط پیرامون، رقبا، بازار، مشتریان، نحوه تامین مالی، سرمایه‌گذاری، خرید مواد اولیه، شبکه توزیع، کیفیت و کمیت محصولات، نحوه محاسبات مالی و حسابداری شرکت، هدایت پرسنل، تعیین قیمت و ... مواجه می‌شوند، افزود: افراد در این شرایط متغیر، تصمیمات متفاوتی می گیرند که منجر به موفقیت یا شکست کسب و کار می‌شود.

او تاکید کرد: به طور کلی اهداف آموزش این بازی‌ها، افزایش دانش مالی، شروع کسب و کار، آشنایی با فرصت‌­های جدید کسب و کار، نحوه معرفی محصول در بازار، توسعه بازار از طریق سرمایه­‌گذاری مورد نیاز و افزایش سود‌دهی است.

علاء الدین ازوجی (مشاور وزیر سرپرست دفتر سیاستگذاری و توسعه اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی)  نیز در این مراسم با  اشاره  به وضعیت بازار کار کنونی کشور، بر ضرورت تداوم آموزش تخصصی تاکید کرد و گفت: این آموزش‌ها باید به نحوی باشد که بتواند اهداف برنامه را از سطح معیشتی به سطح کسب و کار و اشتغال حرکت بدهد و برنامه تامین مالی خرد با رویکرد بانکداری پیوندی (اشتغال- معیشت) را به سوی ایجاد اشتغال و توسعه کسب و کارهای خرد هدایت کند.

او تاکید کرد: همه اقدامات این برنامه باید به شکلی باشد که قابلیت پایش (از سوی بازیگران برنامه) و ارزیابی (از سوی نهاد ناظر و ...) را داشته باشد.

مصطفوی (مدیر موسسه تاک) نیز در این مراسم با بیان اینکه این دوره برای تسهیلگران ارشد موسسه تاک در نظر گرفته شده، خاطرنشان کرد: تسهیلگران ارشد حدود ۶۰۰ نفر تسهیلگر را هدایت می‌کنند که این تسهیلگران نیز ۳۷۰۰ گروه خودیار را در سطح استان‌ها مورد هدایت قرار می‌دهند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز