فرشاد مقیمی:
رفع مشکلات بنگاهها در استانهای سیلزده/ حل و فصل صنایع تولیدی با تفویض اختیارات دستگاههای ملی به سازمانهای استانی
اولین نشست ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در سال جدید با محوریت بازنگری و اصلاح ضوابط و مقررات موجود در جهت بهبود قوانین و مقررات مخل تولید و سیاستگذاری و تهیه قوانین و مقررات حمایتی، تسهیل گر ، پشتیبان تولید و سرمایهگذاری مولد برگزارشد.
به گزارش ایلنا، «فرشاد مقیمی» معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت با اشاره به شرایط اقتصادی کشور و ضرورت ایجاد بسترهای مناسب برای صیانت از سرمایهگذاران و صنعتگران اظهار داشت: در سال جدید بررسی وضعیت تولید، وضعیت زیرساختها (نظیر شهرکهای صنعتی) و رفع مشکلات بنگاهها در استانهای سیل زده در اولویت ستاد تسهیل قرار دارد.
وی در ادامه شفافسازی و اطلاع رسانی قوانین، مصوبات و مقررات حوزه تولید برای آگاهی تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی را یکی از برنامههای این ستاد اعلام واظهارکرد: در سالی که با عنوان رونق تولید از سوی مقام معظم رهبری نامگذاریشده است، ایجاد هماهنگی و همافزایی و وحدت رویه بین دستگاههای ملی به منظور هدایت و انسجام تصمیمگیری در حوزه تولید بسیار حایز اهمیت است و این ستاد در افزایش هم افزایی بین دستگاه ها بسیار تاثیرگذار است.
معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت در ادامه حل و فصل مشکلات صنایع تولیدی اعم از کوچک، متوسط و بزرگ در کارگروههای استانی با تفویض اختیارات دستگاههای ملی به سازمانهای استانی را از دیگر برنامههای این ستاد برشمرد و افزود: در این ستاد سعی بر این است که از تمام ظرفیتهای قانونی و مقرراتی موجود استفاده شود و در جهت بهبود وضعیت تولید کشور عملیاتی کردن آنها مانند احکام مرتبط در قانون بودجه ۹۸، قانون حداکثر استفاده از توانمندیهای ساخت داخل، قانون رفع موانع تولید، قانون بهبود فضای کسب و کار و ... تسریع گردد.
در اولین جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید، با هدف ارتقای تولید و اشتغال در سال "رونق تولید مواد ۱۶۷ و ۱۸۶ قانون مالیاتهای مستقیم، ماده ۵ قانون اصلاح چک، ماده ۲۲ قانون رفع موانع تولید، مواد ۴۱ و ۵۴ قانون تامین اجتماعی با حضور اعضا مورد بررسی قرار گرفت پیشنهادات و نظرات مطروحه در این نشست با محوریت تسهیل فرآیند تولید به تصویب رسید.