خبرگزاری کار ایران

کنعانی‌مقدم در گفت‌وگو با ایلنا:

استیضاح وزیر کار تسویه‌حساب سیاسی است/برخی در داخل دولت دنبال حذف ربیعی از کابینه هستند

استیضاح وزیر کار تسویه‌حساب سیاسی است/برخی در داخل دولت دنبال حذف ربیعی از کابینه هستند
کد خبر : ۶۵۲۰۲۱

یک فعال سیاسی اصولگرا با بیان اینکه در شرایط فعلی همه توقع دارند وزرای اقتصادی تغییر کند، گفت: به نظر می‌رسد ربیعی قربانی یک سری تعاملات سیاسی می‌شود که عمدتا به دنبال این هستند که فردی که بیشتر می‌تواند از نظر سیاسی روی دولت تاثیر بگذارد را حذف کنند.

به گزارش خبرنگار ایلنا حسین کنعانی‌مقدم (دبیرکل حزب سبز و فعال سیاسی اصولگرا) در واکنش به طرح استیضاح وزیر کار ضمن حمایت از توانایی نمایندگان برای طرح سوال از وزرا گفت: اینکه ما بخواهیم در شرایط کنونی کشور، یک وزیر را استیضاح کنیم، راه کار درستی به نظر نمی‌رسد؛ در حال حاضر همه باید کمک کنند که یک وزیر به نحو احسن کارش را ادامه دهد.

وی تاکید کرد: استیضاح ربیعی بیشتر یک تسویه حساب سیاسی است تا راه حل برون رفت از مشکلات.

کنعانی‌مقدم ادامه داد: با توجه به وظیفه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به نظر می‌رسد بیشترین تلاش این وزارت خانه در مسیر درآمدزایی با توجه به ابزاری مثل شستا است؛ باید وزارت‌خانه‌ها از بنگاه‌داری و ایجاد درآمد فاصله بگیرند و به مسئولیت سیاست‌گذاری و تدوین قوانین مورد نیاز در بخش‌هایی مثل کار و امور اجتماعی مشغول باشند.

این فعال سیاسی اصولگرا  افزود: اگر وزارت کار بتواند با ابعادی که در قانون برایش تصور شده، بیشتر به سیاست‌گذاری برای کسب کار بپردازد، بزرگترین خدمت است. اگر درگیر مسائل دیگری شود که تخصصی و مربوط به یک وزارت‌خانه جدا است، کار را مشکل خواهد کرد. 

وی با بیان اینکه در شرایط فعلی همه توقع دارند وزرای اقتصادی تغییر کنند تا تغییری در رویکرد دولت به وجود بیاید، گفت: به نظر می‌رسد ربیعی قربانی یک سری تعاملات سیاسی می‌شود که عمدتا به دنبال این هستند که فردی که بیشتر می‌تواند از نظر سیاسی روی دولت تاثیر بگذارد را حذف کنند.

کنعانی‌مقدم در توضیح افزود: ربیعی با توجه به اینکه وزیری است که از نظر سیاسی تابع سیاست‌های  روحانی است، اصطکاک او هم با برخی جریان‌های سیاسی داخل دولت زیاد است. برخی افراد در خود کابینه هم ترجیح می‌دهد ربیعی بین‌شان نباشد. 

وی با بیان اینکه من همیشه در مواقعی که بحث تغییر است معتقدم هر تغییری لزوما به نفع یک سازمان و نهاد نیست، گفت: باید دید در تغییرات، فردی که جایگزین می‌شود یک سر و گردن بلندتر و چابک‌تر هست یا نه؟ چه بسا یک وزیر کنار برود و فقط شاهد جابه ‌جایی مدیرکل‌ها و معاونین باشیم و کسی ضعیف‌تر جایگزین شود.

این فعال سیاسی اصولگرا خاطرنشان کرد: تغییر وزیر فرار به سوی جلو است. برای مدیریت مسائل کارگری، یک وزارت خانه باید درگیر باشد. ظاهرا برای این معضلات راه حلی نیست و کسی نیست که قابلیت داشته باشد این بحران را حل کند. با تغییر مهره‌ها در سیاست ها تغییری ایجاد نمی‌شود.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز