خبرگزاری کار ایران

منصوری در افتتاحیه دوره آموزشی بین‌المللی آکادمی مشاغل سبز:

بخش زیادی از مشاغل به سمت اقتصاد غیررسمی رفته است/در دوره رکود کسب و کارها تخریب محیط زیست بیشتر رخ می‌دهد

بخش زیادی از مشاغل به سمت اقتصاد غیررسمی رفته است/در دوره رکود کسب و کارها تخریب محیط زیست بیشتر رخ می‌دهد
کد خبر : ۶۳۷۶۷۳

معاون توسعه اشتغال و کارآفرینی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در دوره رکود کسب و کارها به سمت تخریب محیط زیست می‌رود. در دوران اخیر در کشور ما و براساس آمار بخش قابل توجهی از مشاغل از اقتصاد رسمی خارج شده و به سمت اقتصاد غیررسمی رفتند و در همین راستا تخریب منابع و محیط زیست انجام می‌شود.

به گزارش خبرنگار ایلنا، عیسی منصوری (معاون توسعه اشتغال و کارآفرینی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی) در افتتاحیه دوره آموزشی بین‌المللی آکادمی مشاغل سبز گفت: حضور و بروز اشتغال سبز در سیاست کشورها نشان‌دهنده فهم پیچیدگی سیاست‌گذاری است. پرداختن بر اشتغال سبز گامی رو به جلو است. بحث اشتغال و اقتصاد سبز در نگاه اول ممکن است اندکی لوکس به نظر برسد اما این را باید لحاظ کرد که هم در دوران رکود و هم در دوران رونق اقتصادی به چنین حوزه‌هایی باید توجه ویژه کرد.

وی تاکید کرد: در دوره رکود کسب و کارها به سمت تخریب محیط زیست می‌رود. در دوران اخیر در کشور ما و براساس آمار بخش قابل توجهی از مشاغل از اقتصاد رسمی خارج شده و به سمت اقتصاد غیررسمی رفتند و در همین راستا تخریب منابع و محیط زیست انجام می‌شود.

معاون توسعه اشتغال و کارآفرینی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: در این دوره باید بیشتر به اقتصاد و اشتغال سبز توجه کنیم. سه حوزه در اقتصاد و اشتغال سبز باید مورد توجه قرار گیرند. اول: بحث سیاست‌گذاری؛ طیفی هستند که یا اصلا توجه به این موضوع نمی‌کنند و یا ملغمه‌ای از آنها را در همه زمینه‌ها می‌آورند. متاسفانه ما نگاه جامع‌گرا نداریم. سیاست‌های ما نباید ملغمه‌ای از سبز بودن باشند. مستندات سیاست‌گذارانه ما باید پیوست سبز بودن داشته باشند. آنچه معمولا به آن می‌پردازیم چگونگی جلوگیری از تخریب محیط زیست است. بخش اعظم سیاست‌گذاری ما نیازمند به سبز شدن است. بخش دوم که در زمینه اشتغال سبز باید مورد توجه قرار گیرد؛ این است که در طرف تقاضای بازار کسب و کارها چقدر به سبز بودن توجه دارند. چگونه می‌توان از سبز بودن ایجاد درآمد کرد. متاسفانه بخش اعظم کسب و کارهای ما در فرآیند کاری‌شان از سبز بودن فاصله دارند. برای مثال وقتی نقاط کانونی گردوغبار و آلودگی‌ها را بررسی می‌کنیم؛ متوجه می‌شویم پروژه‌های نفتی و گازی به سبز بودن چندان توجهی نکردند.

وی ادامه داد: بخش سوم مورد توجه در این حوزه موضوع نهادهای فعال در زمینه عرضه نیروی کار است و اینکه آنها چقدر فهم و درک از سبز بودن را دارند. چقدر آموزش در حوزه حفظ محیط زیست برای انجام کسب و کار ارائه می‌دهیم. در حوزه عرضه منابع انسانی و بازار کار باید به این مساله توجه ویژه کرد.

منصوری در پایان گفت: امیدوارم گامی که برداشته شده است شروعی باشد در مرحله جدیدی از اقتصاد و اشتغال سبز.

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز