خبرگزاری کار ایران

معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی:

آموزش یک‌هزار دانشگاهی برای حضور در بخش تعاون

آموزش یک‌هزار دانشگاهی برای حضور در بخش تعاون
کد خبر : ۳۸۸۳۰۲

معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از آموزش یک هزار دانشجو و دانش آموخته دانشگاهی تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی کشور در ۳۱ استان کشور برای ورود به بخش تعاون خبر داد.

 به گزارش ایلنا، سید حمید کلانتری در نخستین نشست مسوولیت اجتماعی تعاونگران کشور در راستای راهبردهای هفتگانه ترسیم شده معاونت امور تعاون وزارت تعاون - کار و رفاه اجتماعی افزود: برای حمایت از بخش تعاون، میزان سرانه حمایتی از کسانی که می‌خواهند در این بخش فعال شوند، باید افزایش یابد.

وی با اشاره به اینکه هدف از چنین نشست‌هایی نگاهی نو به ظرفیت‌ها و قابلیت‌های بخش تعاونی و اتخاذ روش‌های نوگرایانه برای استفاده از شبکه عظیم اقتصادی - اجتماعی کشور است، گفت: مدیران بخش تعاون می‌توانند در زمینه آموزش و بکارگیری دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاهی ما را یاری کنند.

کلانتری بیان داشت: هم اکنون ۱۱میلیون نفر در کشور عضو تعاونی‌ها هستند. در حالی که کشور از مشکل بیکاری رنج می‌برد بخشی از موضوع بیکاری مربوط به دانش آموختگان دانشگاهی کشور است.

وی توضیح داد: متاسفانه با وجود دارا بودن مدارک کار‌شناسی و کار‌شناسی ارشد، بسیاری از فارغ التحصیلان دانشگاهی هنوز آماده حضور در بازار کار نیستند.

وی در خصوص راه اندازی کسب و کار گفت: سه راه برای توانمندسازی وجود دارد. یک راه این است ماهی به فرد بدهیم، یکی اینکه توربافی را به فرد بیاموزیم و راه سوم ماهیگیری و راه‌های خرید و فروش ماهی را به فرد بیاموزیم.

وی ادامه داد: به نظر من راه سوم بهترین روش برای توانمند سازی افراد برای حضور در بازار کار است.

وی معتقد است، بهتر است بجای واژه «توانمند سازی» واژه «توانمند افزایی» را برای دانشجویان و دانش آموختگان بکار ببریم، زیرا این افراد توانمند هستند و با آموزش مسوولیت اجتماعی می‌توان توان افزایی را در خصوص آن‌ها اجرا کرد.

همچنین علیرضا ناطقی مدیر کل دفتر تعاونی‌های خدماتی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی که پیش از شروع نشست به دانشجویان و فارغ التحصیلان در خصوص کارآفرینی و مسوولیت اجتماعی آموزش می‌داد، گفت: یکی از اصول هفتگانه تعاون، توجه به مسوولیت اجتماعی است.

وی اظهار داشت: دانشجویان باید تلاش کنند در هر رشته دانشگاهی که تحصیل می‌کنند یک تا چهار مهارت را بیاموزند. بیش از ۹۰درصد فارغ التحصیلان دانشگاهی پس از فارغ التحصیلی قادر به استخدام در سیستم‌های دولتی نیستند، بنابراین دانشجویان باید خود را از ابتدا مسلط به مهارت کنند تا بتوانند کسب و کاری را راه اندازی کنند و هر کسب و کار می‌تواند چهار تا پنج نفر دیگر را بکار گمارد.

احمد رضا عامری مدیر عامل اتحادیه سراسری تعاونی‌های مسافربری کشور نیز در این نشست، گفت: متاسفانه تعاون در ایران بخوبی تعریف نشده، در حالیکه در تمام دنیا بخش تعاون از اهمیت ارزنده‌ای برخوردار است.

وی اظهار داشت: توجه به بخش تعاون نه تنها می‌تواند در کشور اشتغال ایجاد کند بلکه روحیه مشارکت اجتماعی را در میان جامعه ارتقا دهد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز