احمد میدری در جمع دانش آموزان:
تجربه جهانی اشتغال مهارت محور را جدی بگیریم / برای توسعه رشته هتلداری و صنایع غذایی از امکانات تامین اجتماعی بهره میبریم
وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی در بازدید از یک هنرستان فنی و حرفهای و کارودانش بر اهمیت مهارت آموزی تاکید کرد.
به گزارش ایلنا، صبح امروز احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در بازدید از یکی از هنرستانهای کشور به موضوعات مختلفی از جمله مسئله مهارت آموزی پرداخته و از کارگاهها و سایتهای هنرستان بازدید کرد.
میدری درباره مهارت آشپزی در جهان و اشتغال گسترده این صنعت با دانش آموزان سخن گفته و چند تجریه جهانی ایجاد اشتغال را در جوامع بینالمللی برای آنان توضیح داد.
وی با بیان اینکه «باید تجربه جهانی اشتغال مهارت محور را جدی بگیریم» به دانش آموزان کتابی معرفی کرد که نشان میداد مهارت آشپزی چقدر در اقتصاد جهان نقش دارد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی وقتی در جریان موضوعات و مشکلات ما قرار گرفت گفت: به منظور توسعه مهارتآموزی در رشتههایی مانند هتلداری و رشته جدید صنایع غذایی میتوانیم با ارتباطی منسجم از امکانات سازمان تأمین اجتماعی استفاده کنیم.
یکی از دانش آموزان در توصیف این بازدید وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار کرد: آقای میدری به کارگاه نان و شیرینیپزی آمد. آتلیه عکاسی ما را دید. از کارگاه صنایع غذایی به عنوان یک رشته جدید در هنرستانهای تهران بازدید کرد. از نزدیک در جریان نظام آموزشی، مهارتآموزی و حمایت شرکتها و کارخانهها از دانشآموزان در قالب مسئولت اجتماعی، قرار گرفت. ما هم درخواستهایمان را به وزیر ارائه دادیم و قول بررسی گرفتیم.
دانشآموزان در پایههای یازدهم و دوازدهم وارد بازار کار میشوند
همچنین «الهام شفیعنیا» مدیر هنرستان فنی، حرفهای و کار و دانش مذکور در بازدید وزیر کار، گزارشی از شیوه آموزش به میدری ارائه کرد.
وی گفت: در هنرستان ما ۱۱ رشته تحصیلی، تدریس میشود که شامل؛ نگارگری، نقاشی چهره، گرافیک دستی، گرافیک رایانهای، حسابداری، مدیریت خانواده، تولید محتوای الکترونیکی، هتلداری، طراحی طلاو جواهرات، نان و شیرینی است و رشته صنایع غذایی نیز برای اولین بار در استان تهران به موارد آموزشی این هنرستان اضافه شده است.