خبرگزاری کار ایران

در کمیسیون آموزش مجلس انجام شد؛

تصویب کلیات اساسنامه سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای

تصویب کلیات اساسنامه سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای
کد خبر : ۱۳۱۸۳۸۷

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: اساسنامه سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای با هدف تغییر ساختار، برای چابک‌سازی مهارت آموزی در کشور تدوین شده است.

به گزارش ایلنا، غلامحسین حسینی نیا (رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای)، کلیات اساسنامه سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور که با امضای ۳۷ نفر از نمایندگان شریف مردم، تسلیم هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی شده بود با اتفاق آرا در کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری به تصویب رسید. 

وی بیان داشت: طرح اساسنامه سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور، یکی از دستورات جلسه بود که پس از تصویب کلیات آن مقرر شد، مفاد و جزئیات اساسنامه در کمیته فنی و حرفه‌ای و مهارت آموزی با حضور نمایندگان مرکز پژوهش‌های مجلس، سازمان‌های آموزش فنی و حرفه‌ای کشور و سازمان برنامه و بودجه کشور، مورد بررسی بیشتر قرار گیرد. 

وی تصریح کرد: پس از تصویب مفاد اساسنامه سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای در کمیته فنی و حرفه‌ای و مهارت آموزی، اساسنامه مذکور در بهمن ماه سال جاری، دوباره در کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی طرح می‌گردد. 

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار کرد: این اساسنامه با هدف تغییر ساختار، برای چابک‌سازی مهارت آموزی در کشور تدوین شده است. 

به گفته رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای، اصلاح ساختار از سطح ستاد تا شهرستان ها، رتبه‌بندی و طراحی مسیر شغلی مربیان، ایجاد مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای هیأت امنائی در کنار مراکز ثابت دولتی و آموزشگاه‌های آزاد، پیش بینی اختصاص مجدد ۲ درصد از درآمد حاصل از اجرای قانون کارآموزی، اصلاح ساعات کاری مربیان، راه اندازی شورای مهارت در تمامی استان‌ها به صورت رسمی و دارای قانون مشخص و… از مفاد این اساسنامه می‌باشد. 

حسینی نیا با اشاره به ظرفیت‌های ویژه سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای از جمله ۶۴۰ مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای دولتی و حدود ۱۴ هزار آموزشگاه فنی و حرفه‌ای آزاد، گفت: این سازمان، متولی ارائه آموزش‌های غیررسمی مهارتی در ۶۵۰۰ استاندارد آموزشی، با هدف تربیت نیروی کار ماهر و نیمه‌ماهر (آموزش جویندگان کار فاقد مهارت)، ارتقای مهارت نیروی کار شاغل، ایجاد و توسعه کارآفرینی، افزایش خوداشتغالی، ایجاد مهارت‌های پیش از اشتغال به منظور کاهش دورۀ جست‌وجوی شغلی و تقویت کسب شغل و… می‌باشد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز