خبرگزاری کار ایران

در گفت‌وگو با ایلنا مطرح شد؛

جزئیاتِ حادثه‌ی نشتِ گاز در عسلویه

جزئیاتِ حادثه‌ی نشتِ گاز در عسلویه
کد خبر : ۱۲۵۵۸۷۷

رئیس انجمن صنفی پالایشگاه سوم گاز پارس جنوبی عسلویه گفت: بعد از ایمنی باید امداد درست و سریعی به کارگرِ حادثه دیده برسانند. باید همه چیز طوری فراهم باشد که بعد از حادثه عکس العمل‌ها سریع باشد تا امکان بیشتری برای حفظ جان کارگر وجود داشته باشد.

به گزارش خبرنگار ایلنا، عصر روز چهارشنبه (۲۲ تیرماه) پالایشگاه سوم فاز ۴ و ۵ مجتمع گاز پارس جنوبی عسلویه در واحد ۱۱۰ به علت نشت گاز دچار انفجار شد. در این حادثه یک کارگر به نام محمد صادقی ۳۵ ساله، به دلیل شدتِ جراحت و سوختگی فوت کرد و سه کارگر دیگر مصدوم شدند. 

بهرام رسولی (رئیس انجمن صنفی پالایشگاه سوم گاز پارس جنوبی عسلویه) در خصوص جزئیات این حادثه به «ایلنا» می‌گوید: از ساعت ده و نیم صبح کارگرها کار خود را شروع کردند و ظهر برای صرف ناهار به محل استراحت برگشتند. امضای ایمنی و اپراتور واحد در آن روز گرفته شده بود و چک کرده بودند که فشار و گاز نباشد. کارگرها بعد از بازگشت به محل کار، شروع به کار خود را به اپراتورِ واحد اعلام کردند و او برای بررسی، یکی از اپراتورها را فرستاد و کارگرها شروع به کار کردند. 

وی ادامه داد: زمانی که پمپ را از داخل درام خارج می‌کنند، گاز نشت می‌کند و منطقه را گاز می‌گیرد. این گاز از هواکش جرثقیل داخل می‌رود و وقتی از اگزوز این جرثقیل خارج می‌شود صدای مهیبی می‌آید. کارگرها فکر می‌کنند مشکل برای ماشین ایجاد شده اما در فاصله‌ی سه چهار ثانیه صدای دوم می‌آید که این انفجار همراه با شعله بوده. شعله وارد درام می‌شود و در نهایت انفجار رخ می‌دهد. 

رسولی ادامه داد: در این حادثه ۴ نفر از کارگرها دچار حادثه شدند که از بین این کارگرها آقای محمد صادقی، ۷۵درصد دچار سوختگی شد و بعد از ۴ روز بستری در بیمارستان متاسفانه فوت کرد. 

رئیس انجمن صنفی پالایشگاه سوم گاز پارس جنوبی ادامه می‌دهد: کارگری که دچار سوختگیِ شدید شد را ابتدا به بیمارستان عسلویه منتقل کردند اما چون شرایط بیمار سخت بود و بیمارستان عسلویه تجهیزات لازم را نداشت مجبور شدند او را به بیمارستان شیراز منتقل کنند. 

به گفته‌ی رسولی؛ برای انتقال کارگر به جای هلیکوپتر از آمبولانس استفاده کردند و بیمار با آن شدتِ جراحت حدود سه تا چهار ساعت در راه بود. 

رئیس انجمن صنفی پالایشگاه سوم گاز پارس جنوبی می‌گوید: اگر همین اتفاق برای کارگر رسمی می‌افتاد او را با هلیکوپتر به بیمارستان منتقل می‌کردند.

او می‌گوید: قبل از حادثه باید تمهیدات لازم برای ایمنیِ محیط دیده شود در حالیکه متاسفانه این اتفاق نمی‌افتد. مسئولی که مجوز کار صادر می‌کند باید بیاید و پای کار بایستد نه اینکه چون هوا گرم است به اتاق خود برود تا زیر باد کولر بنشیند. 

رسولی می‌گوید: بعد از ایمنی باید امداد درست و سریعی به کارگرِ حادثه دیده برسانند. باید همه چیز طوری فراهم باشد که بعد از حادثه عکس العمل‌ها سریع باشد تا امکان بیشتری برای حفظ جان کارگر وجود داشته باشد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز