مدیرکل دفتر راهبری اجرای آموزش مطرح کرد:
بهرهمندی بیش از ۶۰ هزار سرباز از آموزشهای مهارتی در ۹ ماهه سال جاری/ آموزش و کسب مهارت مولفهای مهم برای سربازان است
۶۳ هزار و ۵۰۷ سرباز در ۹ ماهه سال جاری از آموزشهای مهارتی سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور بهرهمند شدند.
به گزارش خبرنگار ایلنا، حبیب عرفانمنش (مدیرکل دفتر راهبری اجرای آموزش) گفت: با برنامهریزی به عمل آمده با وجود محدودیتهای شیوع کرونا، سازمان آموزش فنی و حرفهای توانسته است با همکاری قرارگاه مهارتآموزی ستاد کل نیروهای مسلح، برای آموزش مهارت به سربازان گامهای مثبتی بردارد.
وی هدف از ارائه آموزشهای مهارتی به سربازان را تامین نیازهای نیروهای مسلح به کارکنان وظیفه ماهر و کمک به اشتغالپذیری و تسهیل برای ورود به بازار کار اعلام کرد.
مدیرکل دفتر راهبری اجرای آموزش افزود: تا پایان آذر ماه سال جاری ۶۳ هزار و ۵۰۷ نفر دوره معادل ۱۰ میلیون و ۲۸۳ هزار و ۳۱۸ نفر ساعت آموزش مهارت در یگانهای تحت امر ارتش جمهوری اسلامی (آجا)، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، نیروی انتظامی (ناجا) و کارگاههای زیرمجموعه وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح (ودجا) ارائه شده است.
وی تصریح کرد: برای سربازان آجا، ۲۱ هزار و ۱۱۳ نفر دوره (معادل ۳ میلیون و۶۳۸ هزار و ۹۲۰ نفر ساعت)، برای سربازان ناجا، ۱۹ هزار و ۸۸۴ نفر دوره (معادل سه میلیون و ۱۴۳هزار و ۸۷۸ نفر ساعت)، برای سربازان سپاه، ۲۰هزار و ۳۶ نفر دوره (معادل ۳ میلیون و ۱۴۶ هزار و ۱۵۹ نفرساعت)، برای سربازان ودجا، یک هزار و ۹۱۸ نفردوره (معادل۲۵۳ هزار و۳۷۹ نفرساعت) و ۵۵۶ نفر دوره آموزش (معادل ۱۰۰ هزار و ۹۸۲ نفر ساعت) در سایر بخشهای مرتبط، آموزش مهارتی ارائه شده است.
عرفانمنش در ادامه گفت: ۳۲ هزار و ۴۸۴ سرباز آموزش دیده در آزمونهای سنجش مهارت شرکت نمودهاند که ۱۱ هزار و ۲۱۹ نفر موفق شدهاند در آزمون کتبی و نهایی (عملی) قبول شوند و بقیه سربازان در حال ورود به تشریفات سنجش مهارت هستند.
وی در ادامه افزود: ۱۰ هزار و ۵۹۳ نفر سرباز نیز در بدو ورود به خدمت سربازی، در آزمون ادواری سنجش مهارت شرکت کردند که تعداد ۲ هزار و ۱۳۴ نفر از این تعداد در آزمون نهایی قبول شدهاند.
مدیرکل دفتر راهبری اجرای آموزش سازمان آموزش فنی و حرفهای با اشاره به تنوع دورههای آموزشی اجرا شده برای سربازان چند نمونه از حرفهها از جمله: متصدی خدمات حفاظتی و مراقبتی، پیرایشگر مردانه، کاربررایانه، تعمیر موتورخودروی بنزینی، آشپزی، سرویس و نگهداری خودرو، سیم کشی مدارهای پایه ساختمان (روکار و توکار)، لوله کش و نصاب وسایل بهداشتی، نانوایی نان سنتی، جوشکاری و عکاس دیجیتال را نام برد.
با اشاره به توسعه روش مهارت آموزی در محیط کار واقعی با استفاده از کارگاههای تولیدی و خدماتی متعلق به نیروهای مسلح در شرایط شیوع بیماری کرونا، پیگیری آموزشهای مجازی برای دسترسی بهتر سربازان به مهارت آموزی به ویژه در مناطق مرزی و کمتر برخوردار کشور را مورد تاکید قرار داد.