خبرگزاری کار ایران

منوچهر منطقی:

کیفیت صرفا در همه حوزه‌های کاری قابل تعریف است

کد خبر : ۱۳۰۴۶۷

در اعطای جایزه کیفیت از طرف نهاد‌های دولتی، معمولا یک سری ملاحظات درنظر گرفته می‌شود که از نتایج آن نمی‌توان یک مدل بومی برای ارتقاء کیفیت استخراج نمود.

ایلنا: منوچهر منطقی(رییس سومین جشنواره ملی تجلیل از تلاشگران کیفیت کشور) گفت: هدف از برگزاری جشنواره این است که جایزهٔ کیفیت را از زیر نظر نهاد‌های دولتی، خارج کرده و به یک نهاد غیردولتی ببریم.

به گزارش ایلنا‏ وی اظهار داشت: در اعطای جایزه کیفیت از طرف نهاد‌های دولتی، معمولا یک سری ملاحظات درنظر گرفته می‌شود که از نتایج آن نمی‌توان یک مدل بومی برای ارتقاء کیفیت استخراج نمود. بنابراین برای تجلیل از تلاشگران کیفیت، یک نهاد غیردولتی از افراد برجسته‌ای که در ارتقاء کیفیت در سطوح ملی موثر بودند، تشکیل شد. تا از برگزیدگان کیفیت در ۶ گروه: مدیران ارشد، ممیزی کیفیت و مدرسی کیفیت در دو سطح کار‌شناسی و مشاوره تجلیل شود.

وی افزود: در نخستین جشنواره کیفیت برگزیدگان اکثرا مدیران ارشد صنعتی و مدرسان و ممیزین کیفیت بودند. در جشنواره دوم تصمیم گرفته شد که علاوه بر مدیران ارشد حوزه‌های صنعتی، حوزه‌های هنر و پزشکی نیز مورد ارزیابی قرار گیرند و برندگان جایزهٔ تندیس زرین از این سه گروه انتخاب شدند. در جشنوارهٔ سوم علاوه بر حوزه‌های یاد شده، سایر حوزه‌هایی که در ارتقاء سطح کیفیت ملی موثر واقع شده‌اند نیز مورد بررسی قرار گرفته است.

رییس سومین جشنواره ملی «تجلیل از تلاشگران کیفیت» با یادآوری روند طی شده در این سه سال گفت: می‌توان الگوهایی از افراد موفق در این حوزه ارائه نمود تا جوانان میهن عزیزمان بتوانند با الهام گرفتن از این الگوهای موفق، نقش موثر تری در ارتقاء کیفیت ملی داشته باشند.

منطقی تاکید نمود، برگزاری این سه دوره جشنواره اثبات می‌کند که ما در ایران اسلامی دارای افراد بسیار توانمندی در کیفیت، حتی در سطوح بین المللی، هستیم. به علاوه معرفی این افراد باعثافزایش خودباوری دست اندرکاران حوزه کیفیت و مردم جامعه می‌شود.

رییس سومین جشنواره ملی تجلیل از تلاشگران کیفیت افزود: کیفیت صرفا در حوزهٔ صنعت نبوده و در کلیه حوزه‌های کاری قابل تعریف است و در هر حوزه تعریف خاص خودش را دارد. به عنوان مثال حوزه هنر یک سری استاندارهایی دارد که مختص خودش است و مشابه صنعت یا کشاورزی نیست. همینطور در پزشکی نیز کیفیت تعریف خاص خود را دارد. به عنوان مثال هنگامی که به یک پزشک جراح، لقب پنجه طلا را می‌دهند نشان دهندهٔ بالا‌ترین سطح کیفیت در جراحی می‌باشد. اگر بتوانیم مدل‌های نظاممند کیفیت را در کل آحاد یک جامعه تعریف کنیم، به دو هدف می‌رسیم؛ اول اینکه کیفیت در کل زندگی تعریف می‌شود و دوم اینکه با پیروی از آن‌ها می‌توان ارتقاء عملکرد‌ها را سازمان یافته‌تر کرد.

وی افزود: میزان استقبال از جشنواره ملی «تجلیل از تلاشگران کیفیت» نشان دهندهٔ این است که این جشنواره دارای اعتبار بالایی در سطح کشور است و امیدواریم که در طی چند دورهٔ آینده اعتبار آن را در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز توسعه دهیم.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز