خبرگزاری کار ایران

گزارش عجیب از تنیس؛ دروغگویی برای کرسی آسیایی

گزارش عجیب از تنیس؛ دروغگویی برای کرسی آسیایی
کد خبر : ۸۳۴۴۴۹

سرپرست فدراسیون تنیس که به نظر می‌رسد آشنایی لازم با کار خود را ندارد اشتباه عجیبی مرتکب شد.

به گزارش ایلنا، مجمع انتخاباتی کنفدراسیون تنیس آسیا اول دسامبر در هند برگزار می‌شود و قرار است رئیس کنفدراسیون آسیا و اعضای هیأت اجرایی این کنفدراسیون برای چهار سال آینده انتخاب شوند؛ مجمعی که در دوره قبل اتفاق‌های خوبی برای ورزش ایران در پی داشت اما این دوره زمینه‌ساز تصمیمات اشتباهی از سوی سرپرست فدراسیون تنیس شده است.

با توجه به فعالیتی که مجید شاییسته، رئیس سابق فدراسیون در حوزه بین‌الملل داشت، ایران جایگاه خوبی در هیأت رئیسه آسیا به دست آورده بود و انتظار می‌رفت برای ادامه این روند، قدمی برداشته شود اما سرپرست فدراسیون اقدامی نگران‌کننده و البته تأسفبار انجام داد.

انگار او که سابقه مدیریت در هیچ فدراسیونی را نداشته و یکی از کارمندان زیر مجموعه اسبقیان به حساب می‌آید، بدجوری جذب مدیریت فدراسیون تنیس شده و می‌خواهد برای خود جایگاه تازه‌ای دست و پا کند. او که تا قبل از حضور در فدراسیون تنیس، پیگیر کارهای دفتر امور مشترک فدراسیون‌ها بود، حالا مدیریت در یک فدراسیون زیر زبانش مزه کرده و آرزوهای بزرگ‌تری در سر می‌پروراند؛ غافل از اینکه در حق یک رشته و اهالی‌اش، اجحاف می‌کند.

البته این خاصیت ورزش ایران و مدیرانش است که وقتی مدیری جدید می‌آید، همه تلاشش را می‌کند که آثار رئیس قبلی را پاک کند و حتی فرصت‌های بین‌المللی را بسوزاند که نمونه‌اش بسیار است اما اینکه فردی در دوران سرپرستی چنین اقداماتی انجام دهد، عجیب است. اینکه سرپرست فدراسیون تغییرات زیادی داده، یک بخش ماجرا است اما اینکه او خودش را کاندیدای هیأت رئیسه آسیا کند، اتفاقی غیرقابل باور است.

اینکه در حال حاضر فدراسیون با سرپرست اداره می‌شود و وضعیت برگزاری انتخابات نامعلوم و بلاتکلیف است اما احمد نامنی سرپرست فدراسیون، برای دوره آتی انتخابات کنفدراسیون آسیا خود را به عنوان کاندیدای هیأت رئیسه معرفی می‌کند، ابهامات بسیاری را ایجاد می‌کند. شاید او می‌خواهد بعد از به دست آوردن این موقعیت، این استدلال را بیاورد که باید در فدراسیون ماندنی شود، چون یک پست بین‌المللی دارد؛ شاید هم اهداف دیگری دارد.

نکته قابل توجه دیگر، حرف‌های خلاف واقع احمد نامنی است. او روز سه‌شنبه، در گفت‌وگویی که با خبرگزاری فارس داشت، به صراحت اعلام کرد که هنوز کاندیدای ایران برای انتخابات آسیا معرفی نشده است. البته او در همان مصاحبه هم ضد و نقیض حرف زد چراکه در بخشی گفت، کاندیدا معرفی نشده است و در بخشی دیگر گفت، در حال رایزنی هستند تا از مجمع رأی اعتماد بگیرند، در حالی ‌که اگر کاندیدا مشخص نبوده، دنبال رأی جمع کردن برای چه کسی بوده‌اند؟

حرف های خلاف واقع سرپرست فدراسیون با انتشار تصویر نامه مربوط به کاندیداهای آسیا و در شرایطی که نام سرپرست فدراسیون بین نامزدها دیده می‌شود، بیشتر خودنمایی می کند.

نامنی اکنون سرپرستی این فدراسیون را بر عهده دارد و در دوران حضور موقتی‌اش مهم‌ترین وظیفه او فراهم کردن زمینه برگزاری انتخابات برای فدراسیون است اما او که در خوشبینانه‌ترین حالت نهایتاً 6 ماه در این فدراسیون حضور دارد، خود را برای پستی معرفی کرده که حداقل 4 سال اعتبار دارد و در آن تصمیمات کلیدی و کلی برای تنیس آسیا اتخاذ می‌شود.

گویا او قصد داشته کاندیداتوری خود در انتخابات را مخفی کند که دلیل‌اش مشخص نیست. شاید او هم به اشتباه بودن این کار واقف است و به همین خاطر به دنبال مخفی کردنش است. مشخص نیست نامنی با چه ادله‌ای خود را به عنوان کاندیدای کرسی آسیایی معرفی کرده؛ آن هم در شرایطی که هیچ تخصصی در این رشته ندارد و حضوری موقتی در این فدراسیون دارد. البته شاید او مثل یکسری دیگر از کارمندان وزارت که راهی فدراسیونی شدند، تصمیم به ماندن دارد. به هر حال بین اینکه فردی رئیس فدراسیون باشد و بدون هیچ اطلاعات و دانشی، مدیریت یک رشته به او سپرده شود با اینکه کارمند درجه دو یکی از بخش‌های وزارت ورزش باشد، تفاوت وجود دارد و حتماً اولی لذت‌بخش‌تر است.

حذف شایسته که انتخاب دوباره‌اش قطعی بود، شاید پذیرفتنی باشد اما اینکه نامنی به جای معرفی یکی از اهالی تنیس، خودش را معرفی کرده، اتفاق عجیبی است که انتظار می‌رود وزیر ورزش به آن ورود کند. سلطانی‌فر که تقریباً فدراسیون‌های مختلف را رها کرده و خیلی هم به مسائل عجیبی که در آنها رخ می‌دهد، آگاهی ندارد؛ حالا که کارمندانش را به فدراسیون‌ها می‌فرستد، باید نظارتش را بیشتر کند و جلوی کارمندانش را بگیرد تا بیشتر از این برای ورزش حاشیه درست نکنند. واقعاً کسی در وزارت ورزش نبوده که به نامنی بگوید، سرپرست است و برای کار دیگری به فدراسیون تنیس رفته است؟

 

بگویند کرسی آسیا را چه کسی به دست آورد؟

شایسته: نامزدی سرپرست فدراسیون اتفاق خوبی نیست

رئیس سابق فدراسیون تنیس که به خاطر طولانی شدن روند برگزاری انتخابات تنیس و مشکلاتی که در سطح کلان وزارت ورزش با او داشت، استعفا داد، درباره کاندیداتوری نامنی برای پستی که او در اختیار داشته، می‌گوید: «نامزدی سرپرست فعلی این فدراسیون برای انتخابات آسیایی اتفاق خوبی نیست.»مجید شایسته در تکمیل توضیحاتش در این رابطه به تسنیم می‌گوید: «نایب‌‌رئیسی غرب آسیا در دست ناصر الخلیفه بود. کسی که رئیس باشگاه پاری‌سن‌ژرمن است و در تلویزیون بین‌اسپورت هم مسئولیت دارد. ما نایب‌رئیسی غرب آسیا را در موقعیتی به دست آوردیم که قبل از آن شخصی از قطر نایب‌‌رئیس بوده است. این کرسی بین‌المللی را راحت به دست نیاورده‌ایم. با ارائه برنامه و شناخت ایجاد شده اجلاس آسیایی را در ایران برگزار کردیم و آنها در جریان رشد تنیس ایران هستند. همه این موارد در آسیا دیده شده که توانسته‌ایم این موقعیت را به دست آوریم و نباید تمام زحمات گذشته را زیر سؤال ببریم و کاری کنیم که جایگاه بین‌المللی‌مان از بین برود.»شایسته ادامه می‌دهد: «نامزدی نامنی در آسیا اتفاق خوبی نیست و امیدوارم این خبر صحت نداشته باشد. دوستانی که می‌گویند کاری انجام ندادیم، پاسخ بدهند که کرسی آسیایی را چه کسی به دست آورد؟ در مدت 10 سال ریاستم در فدراسیون تنیس دو دوره خروشی را برای کرسی آسیایی معرفی کردم چون جمهوری اسلامی ایران برای ما مهم بود و اسم فرد خاصی اهمیت نداشت. اگر می‌گویند کاری نکرد‌یم، پس کسری رحمانی و درسا چراغی چرا مقام کسب کرده و مطرح شده‌اند؟»

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز