اتفاقی بیسابقه در فصل جدید؛
لیگ نوزدهم؛ قتلگاه مدیرعاملان لیگ برتری
با گذشت تنها یک هفته از لیگ برتر 3 مدیرعامل از سمت خود کنار رفتند.
به گزارش خبرنگار ورزشی ایلنا، فوتبال ایران همیشه به عدم ثبات در مدیریت و نیمکت مربیگری شناخته شده است و هرچقدر در سایر موارد به سمت حرفهای شدن گام برداشتیم و خیلی از مشکلات برطرف شدند ولی این نقیصه همچنان دیده شده و میشود که در هر فصل از لیگ برتر شاهد تغییرات زیادی روی صندی مدیریت و نیمکت مربیگری باشگاهها و تیمهای مختلف هستیم.
با وجود اینکه مدیریت در فوتبال ایران هرگز ثبات نداشته ولی بازهم اوضاعش نسبت به نیمکت مربیگری تیمها بهتر بوده و شاهد جابجاییهای کمتری در آن بودیم ولی به نظر میرسد اوضاع در لیگ نوزدهم کمی متفاوت است و از همین ابتدای فصل شاهد جدایی سه مدیرعامل از باشگاههای خودشان بودیم.
ایرج عرب، مدیرعامل پرسپولیس که محبوب هواداران این تیم نبود بالاخره پس از فشارهای زیادی که تحمل میکرد استعفایش را به وزیر ورزش و جوانان تحویل داد و با آن موافقت شد تا محمدحسن انصاریفرد جای او را بگیرد و بعد از 13 سال به سمتی که پیش از این هم آن را بر عهده داشت برگردد.
سعید آذری دیگر مدیری بود که از صندلی خود جدا شد. آذری که سالها تجربه مدیریت در ذوب آهن را دارد و عملکرد خوبی هم در این باشگاه داشته شاید آخرین کسی بود که جداییاش از باشگاه قابل تصور بود ولی تغییرات هیات مدیره باشگاه باعث شد مخالفین او اکثریت را در دست بگیرند و این بار رای به کنار رفتن او بدهند. آذری از حدود 2 سال قبل با هیات مدیره به مشکلات جدی خورد و در چند مصاحبه هم نسبت به مواردی از جمله بستن بودجه باشگاه اعتراضش را رسانهای کرد و در نهایت زبان سرخ او صندلی سبزش را از او گرفت.
بهرام رضاییان هم گزینه دیگری بود که در ابتدای لیگ از سمتش کنار رفت. رضاییان هم از مدیران خوب ورزش کشور است و عملکرد خوبی در پارس جم از خودش به نمایش گذاشته بود ولی فشار شدید مشکلات مالی باعث شد او هم تاب نیاورد و عطای مدیریت باشگاه را به لقایش ببخشد تا در فاصله گذشت تنها یک هفته از شروع لیگ با تغییر در صندلی مدیریت 3 باشگاه لیگ برتری روبرو شویم تا اینطور به نظر برسد که در فصل جدید صندلی مدیران از نیمکت مربیان لغزان تر است. ضمن اینکه شایعاتی از کنار رفتن چند مدیر دیگر هم به گوش میرسد که به آن پرداختهایم:
امیرحسین فتحی
او هم وضعیتی تقریباً مشابه با ایرج عرب دارد و فشار انتقادات هواداران از عملکردش به اوج خود رسیده است. فتحی نتوانست ستارههای خارجی استقلال خصوصاً پاتوسی را حفظ کند و در فصل نقل و انتقالات تابستانی هم استقلالیها پنجره کم سرو صدایی داشتند. از طرفی مشکلات باشگاه صدای استراماچونی را در آورده و او بارها آبیپوشان را تهدید به ترک باشگاه کرده است. به نظر نمیرسد فتحی پایان فصل نوزدهم روی صندلی مدیریت استقلال باشد.
غلامرضا صادقیان
در طول حدود یک سالی که زنوزی مالکیت تراکتور را بر عهده گرفته 5 سرمربی و 5 مدیرعامل در این تیم تغییر کردهاند که به نوبه خودش یک رکورد ویژه محسوب میشود. صادقیان هم چند ماه قبل مدیریت تراکتور را بر عهده گرفته ولی انتقاداتی به عملکرد او میان هواداران وجود دارد و ممکن است زنوزی به همین خاطر دست به تغییر دوباره مدیریت باشگاه بزند.
هوشنگ نصیرزاده
مدیرعامل ماشین سازی در پایان فصل قبل به دلیل مشکلات شخصی از مدیریت باشگاه کنار رفت و عنوان کرد نمیتواند دیگر در این سمت به فعالیت خود ادامه دهد تا جمشید خطیبی جایش را بگیرد ولی بیماری مدیرعامل جدید باعث شد نصیرزاده مجبور به بازگشت شود و با وجود عدم تمایل او به این کار هر لحظه ممکن است جانشینش انتخاب شود.
مورد عجیب نساجی
نساجی در حال حاضر تنها باشگاه لیگ برتری است که مدیرعامل ندارد و امور آن توسط حدادیان و صنیعیفر، دو مالک باشگاه اداره میشود. مدتی است که صحبت از انتخاب مدیرعامل برای این باشگاه مطرح است و قرار است به زودی این اتفاق رخ دهد.