خبرگزاری کار ایران

۳ مدیرعامل، ۴ سرمربی و رتبه ۵ جدول

کارنامه تراکتورسازی در لیگ هجدهم؛ از قهرمانی تا ناکامی

کارنامه تراکتورسازی در لیگ هجدهم؛ از قهرمانی تا ناکامی
کد خبر : ۷۶۶۵۷۱

تراکتورسازی لیگ هجدهم را ضعیف شروع کرد، خوب ادامه داد و ضعیف به پایان رساند.

به گزارش ایلنا، تیمی که از تراکتورسازی درلیگ هجدهم دیدیم بسیار متفاوت با سال‌های گذشته‌اش بود. حضور بازیکنان بزرگ و خریدهای خارجی شکل و شمایل دیگری به این تیم داد. جذب سه کاپیتان تیم ملی از همان ابتدای فصل نگاه‌های زیادی را به این تیم معطوف کرد. تراکتورسازی به همین دلیل پر خبر و پرحاشیه بود. رفت و آمدهای زیادی روی نیمکت این تیم انجام شد. اتفاقات بعد از بازی با سپیدرود هم تاثیرگذار بود و آنها که تا پیش از این جزو مدعیان قهرمانی بودند در روز آخر حتی نتوانستند سهمیه آسیایی را به دست آورند.

 

از توشاک تا لیکنز

مالک باشگاه تراکتورسازی همانطور که وعده کرده بود برای هدایت تیمش سراغ نام‌های بزرگی رفت و در نهایت با جان توشاک ولزی که سابقه سرمربیگری در رئال مادرید را هم داشت به توافق رسید. این انتقال پرسرو صدا اما عمر کوتاهی روی نیمکت داشت. توشاک بعد از شش بازی توافقی جدا شد. دو پیروزی، سه تساوی و یک شکست حاصل کار او بود. درباره دلایل جدایی‌اش اینطور عنوان شد: «از آنجایی‌ که هدف آقای توشاک و قول و قرار وی در حوزه قهرمانی تعریف‌ شده بود، عدم همکاری فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ فوتبال با این باشگاه که 3 بازیکن خود را زودتر از موعد قانونی در اختیار تیم ملی قرار داده بود و تنها 48 ساعت قبل از بازی آنها را در اختیار گرفته و همچنین با درخواست یک روز تأخیر بازی تراکتورسازی با صنعت نفت موافقت نشد، لذا آقای توشاک این رفتارها را مانعی برای رسیدن به اهداف تعیین‌شده دانست و ادامه فعالیت با چنین وضعیتی را به صلاح خود ندید» بعد از این اتفاق محمد تقوی دم دست ترین گزینه برای هدایت تیم بود. با اینکه این مربی نتایج نسبتا خوبی هم با تراکتورسازی به دست آورد اما همیشه بحث موقت بودنش مطرح بود. در نهایت هم وقتی برایش مسجل شد که با مربی خارجی جدید وارد مذاکره شدند استعفا کرد. جورج لیکنز بلژیکی سومین مربی تبریزی‌ها شد و از هفته اول مرحله برگشت روی نیمکت نشست اما نتایج ضعیفش در روزهای پایانی باعث شده که مسوولان باشگاه به گزینه‌های دیگری هم فکر کنند.

 

حذف مقابل صنعت نفت

تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز در مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی و در نخستین بازی به مصاف صنعت نفت آبادان رفت. این بازی پر گل با حاشیه‌هایی هم همراه بود. میهمان در حالی که تا دقیقه 1+90 از حریف پیش بود با گل کرار جاسم به وقت اضافه رفتند. اخراج مسعود شجاعی در دقیقه 8+90 مشکلات تراکتورسازی را بیشتر کرد. در نهایت کار به ضربات پنالتی کشیده شد و صنعت نفت توانست با نتیجه 7-6 میهمان پر مهره‌اش را شکست دهد.

 

هفت بازی 22 امتیاز

جورج لیکنز شروع خوبی داشت. شاگردان او در نخستین حضور این مربی، تیم نفت مسجدسلیمان را با نتیجه 3-0 شکست دادند و پس از آن با نساجی در قائمشهر به تساوی 1-1 رضایت دادند اما روزهای طلایی تراکتورسازی از بازی با استقلال در هفته هجدهم شروع شد. جایی که آنها شکست 3-0 در تهران را پیروزی یک بر صفر در تبریز جبران کردند.

بازیکنان این تیم از شش بازی بعدی شان هم صاحب پنج پیروزی و یک تساوی شدند و همین نتایج باعث شد تا به پله دوم برسند.

 

بدون بازیکن اخراجی

تیم تراکتورسازی تبریز یکی از معدود تیم‌هایی در لیگ هجدهم بود که بازیکنانش در 30 مسابقه هیچ کارت قرمزی را از داور دریافت نکردند. تنها اخراجی این تیم کاظم محمودی مربی شان بود که هفته سیزدهم مقابل پرسپولیس از روی نیمکت اخراج شد.

 

استوکس موثرترین بازیکن

یکی از خارجی‌های خوب لیگ هجدهم آنتونی استوکس بود. این مهاجم ایرلندی که سابقه بازی در تیم‌های بزرگی همچون آرسنال، ساندرلند، شفیلد یونایتد، کریستال پالاس، هیبرنین، بلکبرن روورز را در کارنامه دارد، هر زمانی که به دلیل محرومیت یا مصدومیت در ترکیب تراکتورسازی قرار نگرفت این تیم به مشکل خورد. استوکس 11 گل زد و چهار پاس گل را در 1862 دقیقه حضورش در زمین داد.

 

فروزان و حاشیه‌هایش

شاگردان لیکنز در هفته بیست و پنجم در حالی برای بازی با سپیدرود به رشت رفت که در مکان دوم جدول قرار داشت و یکی از شانس‌های قهرمانی بود اما آنها روی اشتباهات دروازه‌بان‌شان شکست سنگین 3-1 را تجربه کردند. بلافاصله بعدد از سوت پایان مسابقه و در همان رختکن مالک باشگاه حکم اخراج موقت دروازه‌بانش را صادر کرد. پس از آن بحث‌هایی مبنی بر فعالیت این دروازه‌بان در سایت‌های شرطبندی مطرح شد. البته فروزان با حکم محرومیت یکماهه موقت روبه رو شد.

 

تبعات باخت به سپیدرود

باخت به سپیدرود و حاشیه‌های بعد از آن پیرامون محسن فروزان تبعات سنگینی برای تیم تراکتورسازی داشت. به طوری که آنها دو باخت متوالی دیگر مقابل پیکان و ذوب آهن را هم تجربه کردند که شکست خانگی از پیکان با ورود یک هوادار و درگیری‌اش با شجاعی و دژاگه همراه شد اما این تیم تا پایان فصل نتوانست خودش را به لحاظ روحی جمع و جور کند. آنها از سه بازی آخرشان هم سه تساوی به دست آوردند و درنهایت پنجم شدند.

 

داوران بازی‌های خانگی:

 رضا عادل، زاهدی فرد(3)، بیژن حیدری، اشکان خورشیدی، رضا کرمانشاهی(2)، صفایی، همرنگ، بنیادی فر،

 

کمک داوران بازی‌های خانگی:

ایلدروم(4)، میرزابیگی، مداح، ابوالفضلی(3)، حجتی، منصوری، عالیقدر، (2) کنعانی، داوری، طوسی، محمدی، مدیرروستا، حاج محمدی، انتظاری، عباسقلی زاده، نجفی، مولوی، اسعدی

 

 نحوه بیشترین گل‌های زده: شوت: 11 تا - ارسال از سمت راست و پاس در عمق: هرکدام 6 تا

  نحوه بیشترین گل‌های خورده: شوت و پاس در عمق: هر کدام 7 تا     

 تعداد گل‌های زده در دقایق اضافه نیمه اول: 0

 تعداد گل‌های زده در دقایق اضافه نیمه دوم: یک گل

 تعداد گل‌های دریافتی در دقایق اضافه نیمه اول: 0

 تعداد گل‌های دریافتی در دقایق اضافه نیمه دوم: 2 تا

 تعداد تماشاگران بازی‌های خانگی: 552200 نفر

با توجه به یک بازی بدون تماشاگر و احتساب میانگین دو بازی خانگی(22500)، برای تماشای بازی‌های خانگی این تیم حدود 552200 نفر به ورزشگاه رفتند که به طور میانگین 39442 نفر برای هر بازی می‌شود.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز