خبرگزاری کار ایران

صلواتیان: من را با پنج مدال طلای المپیک و جهان نمی شناساند

می‌گویند مدال‌هایت را به کمیته امداد ببخش!

می‌گویند مدال‌هایت را به کمیته امداد ببخش!
کد خبر : ۶۶۷۴۶۵

دارنده هفت طلای پارالمپیک و جهان از بی‌مهری‌ها و بی‌توجهی‌هایی که به او شده گلایه دارد.

به گزارش ایلنا، علی اکبر صلواتیان دارنده سه مدال پارالمپیک ۹۲ بارسلون، ۹۶ آتلانتا و ۲۰۰۰ سیدنی و  دو مقام مسابقات قهرمانی  جهان در  تهران و آلمان و دارنده  چندین مقام نخست در تورنمنت های بین المللی  جهانی و اروپایی درباره شرایط کنونی  تیم والیبال نشسته  گفت: در  حال حاضر والیبال نشسته کشورمان با  تلفیقی  از جوانان و با تجربه ها تشکیل شده. کلا تیم مقتدر و  خوبی داریم که به آن شکل تیمی در جهان توان رقابت با آن را ندارد. در سالهای قبل  رقیب اصلی ما بوسنی بود که چند سالی است آنها هم  خوب کار نمی کنند. اوکراین و روسیه هم در زمره تیم هایی هستند که هر از گاهی خوب عمل می کنند اما تیم ایران در دنیا بی رقیب است و فکر نمی کنم حالا حالاها کسی بتواند با ایران رقابت کند.

صلواتیان درباره بدرفتاری ها  که با وی شده گفت: احساس می کنم اگر همچون سالهای قبل  سکوت کنم برخی تصور می کنند که کارشان صحیح بوده و این جرات را پیدا می کنند که به کم توجهی ها، تبعیض ها و رفتارهای توهین آمیز خود در  که در قبال بنده و دیگر ورزشکاران ادامه دهند. بنابراین سفره دلم را باز می‌کنم و اول آنهایی که این بدرفتارهایی که با من داشته اند را به خدا واگذار می کنم و بعد هم به مردم شهر مهدی شهر و استاندار کنونی می گویم که اجازه  ندهید این رفتارهای زشت که در این سالیان با من شده با دیگران هم انجام شود. از امام جمعه مهدی شهر و استاندار و وزیر ورزش  می خواهم به این موضوع ورود کنند تا مشخص شود دلیل رفتارهای توهین آمیز با بنده و برخی تبعیض ها چه بوده. اینکه به برخی ورزشکار استان که حتی در  هیچ  مسابقه آسیایی هم شرکت نکرده اند  بیشترین توجه ممکن شده، کار خوبی است  اما بنده که پنج مدال طلای المپیک و جهان را دارم را انگار  نمی شناساند. آن هم در حالی که در تاریخ این استان اصلا یه آن شکل ورزشکار ی در المپیک نبوده چه رسد به اینکه سه طلا کسب کرده باشد و همچنین در بعد  قهرمانی جهان. بنده بعد از بیش از یک دهه سکوت تنها مطالبه ام این است  آنهایی که این رفتارهای توهین آمیز را داشته اند، پاسخگوی اعمال خود باشند و دلیل تبعیض ها روشن شود. شخصا این نوع رفتارها را توهین به همه قهرمانان جانباز و  ورزشکار می دانم و از این پس هر  آنچه بدانم را خواهم گفت چون وقتی نجابت به خرج می دهی و سکوت می کنی و حرمت نگه می داری فکر می کنند کاری از دستت ساخته نیست و کارشان لابد صحیح است. همه چیز را هم  به وزیر محترم  ورزش و استاندار  گزارش خواهم کرد. یا  آنها  هم بی تفاوت خواهند بود و یا ورود خواهند کرد.

دارنده هفت طلای پارالمپیک و جهان می گوید: همین چند هفته  قبل مراسم تجلیل از قهرمانان استان بود اما انگار  نه انگار که بنده تنها دارنده طلای المپیک در استان هستم. آقایان در برخی مراسم ها از  ورزشکارانی که مدال قهرمانی جهان هم ندارند به عنوان پیشکسوت دعوت می کنند اما ما که جانباز هم هستیم عملا  به رسمیت نمی شناسند. آن از رفتارهای زشت و زننده شان وقتی مدال جهانی می گرفتیم و این هم از حالا که پیشکسوت هستیم.  خدا شاهد است بدم می آید عناوین خود را بگویم اما  تا کی خویشتن داری و سکوت کنم. آقای استاندار، آقایانی که در همه این سالها مدیر کل ورزش و جوانان استان بوده و ما را به رسمیت نمی شناسید. آقایانی  که فرماندار و بخشدار مهدی شهر بوده و کک تان از بی احترامی ها به قهرمان شهرتان نگزیده چه پاسخی دارید و من تا کی سکوت کنم و جواب توهین ها را ندهم.آقای  همتی که نماینده مردم سمنان و مهدی شهر هستند اصلا می دانند بنده که هستم و چه افتخاراتی در قیاس با افتخارات تاریخ ورزش استان داشته ام. قطعا اگر ورزشکار سمنانی، شاهرودی، دامغانی یا گرمساری بودم چنین رفتاری با من نمی  شد و حتی  اوضاع 180 درجه تغییر می کرد. اتفاقا من لذت می برم که دیگر شهرها  هوای اندک مدال آوران شهر خود را دارند. متاسفانه حتی برخی  مسوولان شهر مهدی شهر هم رفتارهایی ناراحت کننده با من داشته اند که بازش نمی کنم، بویژه فرماندار که انگار  عین خیال شان نیست چون اغلب مدیران شهر غیر بومی هستند و کک شان هم نمی گزد. با این وجود بنده  افتخار می کنم مهدی شهری و سنگسری هستم و  احترامی که مردم و پیشکسوتان شهر برایم قایل هستند به اندازه هزار جایزه و مراسم تجلیل آقایان مسوول ارزش دارد.

صلواتیان به  عنوان نمونه گفت: در مسابقات پارالمپیک سیدنی  که سومین طلای المپیک را کسب کردم وقتی برگشتم به شهرستان تا دو هفته کسی از آقایان مسوول در ورزش و دیگر نهادهای استان و شهر  خبر نداشت که  به سیدنی  رفته و مدال  طلا و قهرمانی  آوردم. از فرودگاه تهران با برادرم به مهدی شهر آمدم و به رغم اینکه خانواده و بستگانم  بنر هایی در سطح شهر زده بودند هیچ یک از مسوولان شهر و استان حالم را هم نپرسیدند. حدودا یک ماه بعد از بازگشت  از مسابقات بود که از اداره ورزش و جوانان استان با من تماس گرفته و با اعتماد به نفس سوال کردند  که آیا شما به مسابقات رفتید یا خیر؟! همه استان ها و همه شهر مطلع هستند چطور می شود استانداری و تربیت بدنی سمنان و مسوولان شهر مهدی شهر بی اطلاع باشند و بنرها را هم در شهری که وسعت زیادی ندارد ندیده باشند  ؟ البته چند وقت بعد مسئولین مثلا عذرخواهی کردند و گفتند متوجه نشده اند و به منزل بنده آمدند اما در ادامه و  برای جبران باز کاری کردند که خیلی ناراحت کننده تر بود.

 صلواتیان در ادامه گفت: حدود چهل روز بعد از کسب طلای المپیک سیدنی مرا به مراسمی دعوت کردند برای تجلیل و در آن مراسم یک نفر از مسئولین من را کنار کشید و گفت که با هماهنگی تربیت بدنی  شما  جوایزی که دریافت می کنید را به کمیته امداد بدهید! در پی مخالفت من آن مراسم بهم خورد. من خیلی عصبانی بودم و به  اصرار آنها در مراسم شرکت کردم و وقتی دیدم برای آن جوایز هم نقشه کشیده و قولش را داده اند،  عصبانی تر شدم. متاسفانه حالا هم در استان سمنان مسئولین اطلاع در عمل انگار ندارند که ورزشکاری به نام صلواتیان هم وجود دارد چون سال در سال کاری با من ندارند. آن هم در حالی که  بی تعارف کل تاریخ ورزش این استان  حتی یک بیستم  مدال های من را هم  ندارد. متاسفانه اقایان از جانبازان و معلولین سکوی پرتاب ساخته اند.انها عناوین و مدال های بنده  را گزارش می کنند و پزش را می دهند اما عملا دهن کجی و بی توجهی می کنند.

بازیکن سابق تیم ملی والیبال نشسته که جانباز قطع زانو است در ادامه گفت: تا همین چندی قبل در  سالن ورزشی جانباز استان سمنان با تصاویر همه ورزشکاران نصب  شده بود  بجز تصویری از  بنده که مهدیشهری هستم اما شاغل در سمنان ! هیچ وقت هم اعتراضی  نکردم و همه اینها را ریختم توی دلم و الان هم از بیان  آنها حس خوبی ندارم اما این کارها و تبعیض ها  یعنی چه. یعنی توهین محض.

 ورزشکار پرافتخار شهرستان مهدی شهر(سنگسر) گفت: همه می دانند که ورزش مهدی شهر از نظر مدال آوری، تعداد ملی پوش و استعداد نگین ورزش استان و اصطلاحا  تک است. همین اخیرا  از شش ورزشکار اعزامی استان به جاکارتا چهار نفر آن مهدی شهری بودند. یک نفر داور است و یک نفر آن از دیگر شهرهای استان. سالهاست تیم ملی هاکی با قهرمانان و مربیان مهدی شهری در سطح آسیا اول می شود و مقام جهانی می آورد اما خیلی ها زورشان می آید که ببینند از دیر باز تاکنون ورزشکاران این شهر کم جمعیت  حرف اول را در استان می زنند. چه اشکالی دارد. مگر همه ما هم استانی و هموطن نیستیم.  الان کشتی، والیبال و ... مهدی شهر در حال از بین رفتن است و کسی پاسخگو نیست. در شهر با استعداد  مهدی شهر یک سالن استاندارد وجود ندارد و دلیل این همه بی مهری، مخالفت مسئولان استان و بی توجهی آنان به مهدی شهر است. حقیقت این است نود درصد مدال های جهانی و آسیایی را مهدی شهری ها آورده اند و امکانات و بودجه سالن هایش مال شهرهای دیگر است. شما ببینید به آقای تورانیان که قهرمان آسیا و دارنده نقره جهان و جند مدال بین المللی کشتی فرنگی بوده چه توجهی کرده اند. این را هم بگویم من شخصا هیچ مشکلی با مردم و ورزشکاران شریف دیگر شهرهای استان ندارم و اتفاقا خودم به واسطه فاصله نزدیک مهدی شهر و سمنان در سمنان مغازه دارم و معتقدم یک استعداد و مدال آور از هر شهر و روستا که باشد باید حمایت شود.

از وی درباره واکنش  برادرش قربانعلی صلواتیان که از فرماندهان ارشد جنگ بوده و سمت های مهمی دارد سوال کردیم که وی گفت: برادر  بزرگتر من از فرماندهان ارشد جنگ بوده  و ۸ سال در جنگ بودند و ایشان نیز  جانباز هستند ولی اصلا همین بدرفتاری ها  که در مصاحبه گفتم را هم بعضا خبر ندارند. من هیچ وقت از این ارتباطات استفاده نکردم و اتفاقا در سربازی زیر دست ایشان بودم و همیشه به من سخت تر می گرفتند و جریمه ام  می کردند. نه ایشان اهل استفاده از ارتباطات بودند نه بنده و خانواده مان خدای ناکرده دنبال رانتی از جانبازی و یا برادر شهید بودن چون حقیقتا نیت  بنده و خانواده ام از حضور در جبهه ها چیز دیگری بوده و اصلا نمی خواهم حالا که حرف از خودم شده درباره برادر شهید و عزیزم کلامی حرف بزنم.

صلواتیان درباره ارتباطش با خسروی وفا گفت: ایشان در همه این سالها به عنوان رییس کمیته پارا المپیک یا فدراسیون معلولان و جانبازان کارهای خوبی انجام داده اند  و از بنده آن اوایل که ملی پوش شدم حمایت کردند و نگذاشتند قربانی باند بازی برخی آقایان شوم. اتفافا ایشان در مقطعی از این بدرفتاری ها که با بنده در استان  شده بود بشدت عصبانی بودند. البته باید بگویم همیشه افراد خاصی در والیبال نشسته  بوده اند که بصورت ثابت حضور داشته و دارند  و انتظار این است کسانی که مقام جهانی، تجربه و مدرک مربیگری داشته اند در تشکیلات تیم ملی جایگاه داشته  باشند نه اینکه فقط معدود افرادی سالیان سال در کادر تیم های ملی باشند . در مجموع اما آقای خسروی وفا خدمات زیادی برای معلولین و جانبازان  انجام دادند و از ایشان صمیمانه  تشکر می کنم.

صلواتیان در انتها گفت:  در حال حاضر یک مغازه لوازم التحریر فروشی  دارم که خودم از صبح تا شب کار می کنم. من می گویم آقایان یکماه بعد از قهرمانی در پارالمپیک با من تماس گرفتند تا بدانند در المپیک سیدنی شرکت کردم یا  خیر و حتی برای مراسم های تقدیر به عنوان یک مدال آور هم دعوت نمی شوم و آنوقت شما می گویید آیا پیشنهادی برای استخدام، همکاری و مشاوره و با استفاده از تجارب از سوی ورزش استان داد ه اند؟ آنجا جای از ما بهتران است. جایی است که در سالن جانبازان شهر سمنان یک عکس ما هم نیست بعد بگویند بیا سمت بگیر و کار کن ومشاوره بگیر و یا استخدام شو ؟!من ادعایی ندارم اگر هم مقامی آوردم برای کشورم و شهرم بوده  و افتخار می کنم که اهل مهدی شهر هستم و فقط مردم شهرم برایم ارزشمند هستند و نه برخی مسوولان  که حرمت ها را زیر پا له می کنند و به تبعیض و بی احترامی ها و بی توجهی ها ادامه می دهند و یا آگاهانه  تماشاگر آن هستند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز