خبرگزاری کار ایران

وزنه‌برداری؛ از رضازاده تا کیانوش رستمی

آقای علی مرادی ! شما چرا؟

آقای علی مرادی ! شما چرا؟
کد خبر : ۵۰۲۲۷۸

کاری که فدراسیون وزنه‌برداری کرده نمونه بارز سالارسازی در بین قهرمانان است. یعنی کار از بازیکن سالاری هم گذشته است.

به گزارش خبرنگار ورزشی ایلنا، تن دادن فدراسیون وزنه‌برداری کشورمان به خواسته‌های ملی‌پوشان را می‌توان نوعی از بازیکن‌سالاری دانست. در حقیقت کاری که فدراسیون وزنه‌برداری کرده نمونه بارز سالارسازی در بین قهرمانان است. یعنی کار از بازیکن سالاری هم گذشته است. در حقیقت یک وزنه‌بردار خود را به صورت مستقل در قواره یک فدراسیون درآورده با این تفاوت که او هر امری بفرماید از سوی فدراسیون لازم الاجرا است.

خیلی راحت هم فدراسیون تمام شرایط این قهرمان را پذیرفته است. این آغاز سقوط وزنه‌برداری ایران است و لاغیر. دقیقا نمونه اتفاقی که در دوومیدانی افتاد. احسان حدادی 3 دوره پیاپی در المپیک‌ها حضور یافت، هر سازی کوک می‌کرد فدراسیون و حتی کمیته المپیک به آن ساز حرکت کردند، حدادی خودش می‌رفت روسیه و بلاروس و هر جا باب دلش بود اردو انتخاب می‌کرد، مربی برای خودش استخدام می‌کرد و فدراسیون وظیفه داشت برای ایشان پول تهیه کند. نهایتا کار به جایی رسید که بعد از مدال نقره‌ای که حدادی در لندن گرفت رسما اعلام کرد که نصف بیشتر بودجه فدراسیون را باید به او بدهند تا او باز هم اگر دلش خوتاست مدال بگیرد. المپیک بعدی یعنی ریو 2016 آقای حدادی در یک توریست ظاهر شد و در بین 25 نفر پرتاب دیسک شد بیست و ششم!

قبل از او در وزنه‌برداری حسین رضازاده چنین بود و عجیب است که علی مرادی با تمام ضرباتی که از حسین رضازاده خورد چرا این بار تن به چنین زیاده‌خواهی‌هایی داده است!

چه دلیلی دارد آقای مرادی که شورای نخبگان را تشکیل دهید و از آنها بخواهید که خواسته کیانوش رستمی را قبول کنند و برای او یک مربی اختصاصی استخدام شود؟ دقیقا همان فردی که کیانوش رستمی می‌گوید با استخدام شود. پس تکلیف بقیه قهرمانان چه می‌شود. اگر بهداد سلیمی و چنین ادعایی را مطرح کرد آیا می‌شود تن به خواسته او نداد؟

آمدیم و یک وزنه‌بردار دیگر تقاضایی متفاوت را مطرح کرد. آن موقع چه باید کرد؟!

آقای مرادی! وقتی دوباره برگشتید فدراسیون وزنه‌برداری خیلی با شما صحبت کردیم، در رادیو و در خبرگزاری، چقدر دل پری داشتید از رضازاده و زیاده‌خواهی‌های او. گفتید اگر برگردم می‌دانم چه کنم. ولی امروز خلاف آن ادعاها را می‌بینیم. کیانوش رستمی هر چقدر هم بزرگ باشد باز کوچکتر از تیم ملی است. اگر شرایط را نمی‌پذیرد از او بگذرید تا حرمت تیم ملی حفظ شود. اگر هم به خاطر یک مدال احتمالی او از همه اصول گذشته‌اید منتظر سقوط خودتان و وزنه‌برداری و آشفتگی در فدراسیون خود باشید.

به والیبال نگاه کنید. والیبال ما که سال 2014 و در اولین حضورش در لیگ جهانی آن درخشش را داشت و چهارم جهان شد امروز با وجود تجربه بیشتر و سرمایه‌گذاری فوق العاده‌تر بدترین نتایج را در سومین حضورش کسب کرد و همه را نامید کرده است. خلاصه اینکه جناب مرادی! بنیان سست و خرابی را در فدراسیون وزنه‌برداری گذاشتید. این کار اول از همه دودش به چشم شخص شما خواهد رفت.

سیدرضا فیض‌آبادی

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز