کلاسبندی 1700 ورزشکار دستاورد بزرگ جشنواره مهررضوی/ برای حفظ جایگاه ایران باید پشتوانهسازی شود
مسئولفنی جشنواره مهررضوی درباره دستاوردهای این جشنواره توضیحاتی ارائه کرد.
به گزارش ایلنا، علی اصغر هادیزاده برگزاری این جشنواره را از لحاظ آمار و ارقام منحصر به فرد دانست و گفت: غیر از بحث فنی، برگزاری این جشنواره با آمار و ارقامهای منحصر به فردی روبه رو بود. به عنوان مثال میتوانم به کلاسبندی 1700 ورزشکار اشاره کنم که اگرچه همه آنها در مسابقات مهررضوی شرکت نداشتند اما با کلاسبندی و هدایت به رشتههای ورزشی، تعداد قابلتوجهی ورزشکار به بدنه ورزش جانبازان و معلولین افزوده شد.
هادیزاده افزود: این اقدام به واسطه اعزام تیمهای کلاسبندی به استانهای مختلف کشور و پیش از برگزاری جشنواره صورت گرفت و افرادی که مایل به شروع فعالیت در ورزش جانبازان و معلولین بودند، با مراجعه به هیاتهای استانی و کلاس بندی توسط تیمهای اعزامی از فدراسیون، به رشتههای مختلف هدایت شدند.
مسئولفنی مسابقات جشنواره مهررضوی خاطرنشان کرد: در پارالمپیکلندن جایگاهیازدهم را داشتیم و در بازیهای پاراآسیایی اینچئون نیز مقامچهارم آسیا. برای حفظ و ارتقا این جایگاهها نیاز به پشتوانهسازی و پیداکردن جایگزین برای قهرمانان فعلی داریم که این اقدام با حضور تعداد زیادی از ورزشکاران زیر 25 سال در جشنواره، میتواند گام بزرگی برای آتیه تیمهای ملی باشد.
رئیس انجمن دو ومیدانی افزود: هدف اصلی از برگزاری این جشنواره، عضویت و جذب ورزشکاران جوان به تیمهای ملی بود و جهشی برای مسابقات پاراآسیایی اندونزی به شمار میرود. البته به شرط آنکه نفرات شناسایی شده در این مسابقات سازماندهی شده و توسط انجمن ها و فدراسیون برای آنها برنامهریزیهای هدفمند انجام شود و حمایت های لازم نیز بعمل آید.
وی درباره رقابتهای دوومیدانی در جشنواره گفت: در رقابتهای دوومیدانی 263 ورزشکار از 28 استان کشور در 423 ماده نفر حضور داشتند و طی 3 روز رقابتهای آنها برگزار شد.
هادیزاده در ادامه افزود: استانها دارای سهمیههای مشخصی برای اعزام ورزشکاران بودند و در غیر این صورت، شاهد حضور تعداد بیشتری از شرکتکنندگان میبودیم. با این حال استقبال ورزشکاران زیر 20 سال به خصوص در بخش بانوان قابل ملاحظه و تقدیر است.
جشنواره فرهنگی، ورزشی مهر رضوی با حضور دو هزار شرکت کننده از 20 تا 25 مرداد ماه به میزبانی مشهد مقدس برگزار شد.