خبرگزاری کار ایران

هرگز در شیرجه مدال نمی‌گیریم؛

مجزا: نیم قرن تجربه‌ام را نادیده گرفتند/ مسئولیت قبول نکردم، کنارم گذاشتند

عضو کمیته فنی شیرجه آسیا با بیان اینکه همواره آماده انتقال تجربیاتم به شیرجه کشور بودم، گفت: با وجود نیم قرن تجربه عذرم را خواستند.

محمد علی مجزا کارشناس و صاحب‌نظر باسابقه شیرجه کشور با حضور در دفتر خبرگزاری ایلنا، در گفت‌و‌گویی اختصاصی با بیان این مطلب اظهار داشت: همواره بر این باور بودم باید تجربیاتم را به نسل جوان و آینده‌ساز شیرجه منتقل کنم و از آنجاکه حدود 50 سال در مسئولیت‌های مختلف اجرایی حضور داشتم، علاقه‌مند بودم تا تجربه‌ام را در اختیار مدیران جوان فدراسیون قرار دهم اما دوستان نیم‌قرن تجربه‌ام را نادیده گرفتند و محترمانه عذرم را خواستند و به من گفتند با کمیته‌ فنی کاری نداشته باشم. 

مجزا ادامه داد: در دوره مسئولیت رئیس کمیته سابق شیرجه هفته‌ای 3 روز به فدراسیون شنا می‌رفتم و بدون هیچ‌گونه چشمداشتی و صرفا به دلیل علایق شخصی در خدمت کمیته‌فنی شیرجه بودم ولی خواستند دیگر به فدراسیون نیایم و از همان مقطع دیگر به فدراسیون نرفتم و در حال حاضر هیچ‌گونه ارتباطی با فدراسیون ندارم و این در حالی است که با تمام روسای‌قبلی فدراسیون‌شنا تعامل و همکاری خوبی داشتم. با این رفتار معنای خرد جمعی و استفاده از نظرات تمامی خانواده شیرجه را که آقایان مدعی آن بودند بهتر درک کردم!

عضوکمیته‌فنی شیرجه آسیا درباره ارتباط نپذیرفتن مسئولیت کمیته‌فنی شیرجه و این‌گونه برخوردها از سوی مسئولان فدراسیون‌شنا گفت: وقتی شیرجه زیر ساخت‌های مناسبی ندارد و حتی هر استان یک استخر استاندارد شیرجه ندارد چرا مسئولیت قبول کنم؟ زمانی که می‌بینم کاری از دستم برنمی‌آید چرا برای خودم تعهد ایجاد کنم تا فردا نتوانتم پاسخگوی مطالبات خانواده شیرجه و استان ها باشم؟مسئولیت نگرفتم چون اعتقاد دارم کسی که مسئولیتی را می‌پذیرد باید توان انجام تعهدات آن رشته را داشته باشد. من هرگز وابسته به میز و مسئولیت نبودم و فقط از روی علاقه و برای پیشرفت رشته‌ای که به آن علاقه دارم با فدراسیون گذشته همکاری داشتم ولی دوستان همین را هم نخواستند.این را هم بگویم در حال حاضر اصلا کمیته فنی شیرجه نداریم و معلوم نیست اعزام های فدراسیون بر اساس چه ملاک و معیاری انجام می شود.

محمد علی مجزا- شیرجه

وی تصریح کرد: من مسئولیت کمیته‌ فنی شیرجه را نپذیرفتم چون می‌دانستم نمی‌شود کاری برای پیشرفت شیرجه انجام داد و هر چه بگویم گوش شنوایی وجود ندارد اما همان زمان هم به مسئولان فدراسیون گفتم آماده‌ام در مسئولیت‌های دیگری چون ناظر یا نماینده‌فدراسیون در برگزاری مسابقات با شما همکاری داشته باشم و تجربیاتم را در اختیارتان قرار دهم اما هرگز چنین درخواستی از من نشد و تصور می‌کنم اساسا نمی‌خواستند من در مجموعه فدراسیون حضور داشته باشم.

مجزا تصریح کرد: با وجود اینکه دیگر همکاری با فدراسیون ندارم اما به عنوان قدیمی‌ترین عضو کمیته‌فنی شیرجه آسیا با کنفدراسیون شنای آسیا ارتباط و تعامل خوبی دارم و احتمالا برای نظارت مسابقات شیرجه رده‌های سنی آسیا و حضور در هیات ژوری دعوت خواهم شد.

ناظر بین‌المللی شیرجه ایران در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه شیرجه ایران فاصله معناداری با شیرجه دنیا و آسیا دارد، گفت: متاسفانه کشورمان در قاره‌ای قرار گرفته که چین قهرمان شیرجه المپیک و جهان در آن قرار دارد و با توجه به کمبود زیرساخت‌ها، امکانات، تجهیزات و فاصله‌فنی که با شیرجه دنیا داریم هرگز در این رشته مدال نمی‌گیریم.

این کارشناس باسابقه شیرجه یادآور شد: ما هنوز در حال آموختن الفبای شیرجه هستیم و تا رسیدن به سطوح بالا کار زیادی داریم و نباید با وعده‌های توخالی و رویاپردازی ذهن مردم را از واقعیت‌های موجود شیرجه منحرف کنیم.

وی در بخش پایانی سخنان خود خطاب به مسئولان وزارت‌ورزش گفت: امیدوارم مسئولان وزارت‌ورزش به نظرات کارشناسان و اهالی‌فن در رشته‌های تخصصی توجه کنند و اجازه ندهند در شرایط اقتصاد مقاومتی، پول بیت‌المال و سرمایه کشور در رشته‌هایی که شانسی برای مدال‌آوری نداریم، هزینه شود بلکه بهتر است این هزینه صرف فراهم‌کردن زیر ساخت‌ها و امکاناتی شود که به توسعه چنین رشته‌هایی کمک می‌کند.

کد خبر : ۲۸۸۹۹۰