رونق ورزش کارگری نیاز به سرمایهگذاری کارخانهها و مجموعههای صنعتی دارد
رئیس فدراسیون ورزش کارگری گفت: برای رونق ورزش کارگری نیاز به سرمایهگذاری کارخانهها و مجموعههای صنعتی است، اما عملکرد مجموعهها نشان میدهد که در این بخش سرمایهگذاری کمتری شده است.
به گزارش گروه ورزشی ایلنا، جواد رمضی در نشست خبری امروز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ، که در سالن نشستهای فدراسیون ورزش کارگری برگزار شد، با تبریک هفته کارگر، اظهار داشت: ورزش کارگری بیش از نیم قرن است که فعالیت رسمی دارد و فدراسیون آماتور ورزش کارگری ۱۱ سال است که فعالیت خود را به صورت جدی آغاز کرده و از بعد ساختاری به یک بلوغ مطلوب رسیدهایم.
وی با بیان این که ورزش کارگری طی سالهای گذشته کمتر دیده شده و از سوی مسئولین مورد توجه قرار گرفته است، افزود: هر چقدر مسئولین به ورزش کارگری توجه جدی داشته باشند؛ تاثیر آن را که نشاط و شادابی در جامعه کارگری است شاهد خواهیم بود. اگر به ورزش کارگری توجه نشود در توسعه ورزش همگانی نیز دچار مشکل خواهیم شد.
رئیس فدراسیون ورزش کارگری ادامه داد: ورزش کارگری نباید تک بعدی دیده شود و سایر دستگاهها نیز باید حامی کارگران باشند و کارفرماها در این زمینه باید توجه ویژهای به کارگران داشته باشند. یکی از برنامههای ما، توجه ویژه به بعد همگانی و تشویق کارگران به سمت ورزش است تا از مجموعههای فدراسیون کارگران بهرهمند شوند. طی سالهای گذشته اقدامات زیادی از سوی کارفرماها و کارخانهها برای ورزش کارگران صورت نگرفته و این ورزش به فراموشی سپرده شده است. این مسئله آسیب جدی به بدنه ورزش کارگری وارد کرده که به نظر میرسد باید نگاه جدیتر به این مسئله صورت بگیرد.
رمضی افزود: برای رونق ورزش کارگری نیاز به سرمایهگذاری کارخانهها و مجموعههای صنعتی است که بتوانند از تیمها حمایت لازم را داشته باشند، اما کارایی مجموعهها نشان میدهد که در این بخش سرمایه گذاری کمتری صورت گرفته است. یکی از مشکلات جامعه ورزش کارگری مربوط به تخصیص نیافتن بخشودگی مالیاتی و حمایتهای مالیاتی زودبازده است که در این بخش نیز متاسفانه خبرهای خوشایندی به گوش نمیرسد و نیازمند مسائل انگیزشی در این حوزه هستیم. زیرا تخصیص یافتن این مولفه میتواند کمک زیادی به توسعه ورزش همگانی جامعه کارگری بیانجامد.
وی اضافه کرد: براساس تبصره ماده ۳۸ قانون کار، توجه به بخش سرمایهگذاری ورزش کارگری صورت نگرفته و حتی برخی بندها از جمله ۲۷ صدم درصد مالیات ارزش افزوده که مختص توسعه ورزش همگانی و افزایش بودجه خاص ورزش کارگری است حذف شده که این موضوع میتواند آسیب جدی به ورزش کارگری وارد کند.
رمضی همچنین در خصوص این که برنامه فدراسیون توجه به بعد همگانی بوده نه تیمداری، گفت: ماهیت ورزش کارگری در بخش همگانی و توجه به سلامت قشر کارگری است که در این حوزه نیز ورزش کارگری مظلوم واقع شده است. به نظر میرسد باید فرهنگ سازی لازم در این خصوص صورت بگیرد تا این ورزش نیز دیده شود.
رئیس فدراسیون ورزش کارگری با اشاره به نقش رسانهها در ترویج و توسعه ورزش کارگری، تصریح کرد: هر کجا که دست یاری به سوی رسانهها را داشتهایم ورزش کارگری مورد توجه قرار گرفته است. امیدوارم خدمات ورزش کارگری و ضرورت انعکاس اخبار آن بیش از گذشته از سوی رسانهها مورد حمایت قرار بگیرد.
وی درباره برنامههای این فدراسیون در سال جاری، گفت: امسال ۶۹ رویداد ملی در بخش زنان و مردان را داریم که به دنبال آن هستیم تا در اعزامها عدالت محوری را مدنظر قرار دهیم.
رمضی از اعزام کاروان ورزش کارگری به مسابقات جهانی ایتالیا در اواخر خرداد خبر داد و افزود: قرار است ۱۲۵ نفر در قالب ۱۹ تیم در رشتههای ورزشی فوتسال، کشتی، کاراته، جودو، والیبال و والیبال ساحلی به این مسابقات اعزام شوند که البته هنوز ویزاها صادر نشده، اما مدارک کاروان به سفارت تحویل داده شده است. امیدوارم همانند دوره قبل که تنها برای ۲۰ ورزشکار از بین ۱۲۰ نفر روادید صادر شد، این دوره برای تمام ورزشکاران روادید صادر شود تا مشکلی برای اعزام آنها صورت نگیرد.
رئیس فدراسیون ورزش کارگری همچنین از اعزام تیم وزنهبرداری نخستین بار به کشور روسیه خبر داد و گفت: این اعزام با حمایت فدراسیون وزنه برداری برای اولین بار انجام خواهد شد.
وی همچنین از شروع دوباره دوشنبههای ورزشی در تمام کارخانجات سطح کشور خبر داد و افزود: این اقدام از هفته گذشته در تمام کارخانجات برای توسعه ورزش همگانی جامعه کارگری شروع شده که امیدوارم کارخانجات برای این طرح همکاری لازم را داشته باشند.
رمضی از اعزام اولین تیم کوهنوردی بانوان به کوههای آرارات ترکیه خبر داد و اظهار کرد: بانوان کوهنورد کارگر نخستین بار به تورنمنت برون مرزی اعزام خواهند شد که برای موفقیت این تیم تاکنون دو اردوی تدارکاتی پیش بینی شده است.