ادامه همکاری تارتار و ذوبآهن/ از دلایل اقتصادی تا شرط برای سرمربی
با اینکه هیات مدیره باشگاه ذوبآهن فعلاً تصمیم به ادامه همکاری با تارتار دارد، اما پلانهای دیگری هم برای این تیم در جریان است.
به گزارش خبرنگار ورزشی ایلنا،تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان تا پایان هفته بیستم لیگ برتر با 20 امتیاز، 6 شکست، 11 تساوی و سه برد در رده سیزدهم جدول قرار دارد. سبزپوشان در 9 هفته اخیر نتوانستند برنده از میدان خارج شوند و شکست مقابل سپاهان در دربی اصفهان اوضاع را برای مهدی تارتار پیچیدهتر کرده است. این تیم خطر سقوط را احساس میکند.
*شعارها علیه تارتار؛ اتحاد هواداران ذوب و سپاهان
بعد از دربی اصفهان تماشاگران سپاهان و ذوبآهن درباره سرمربی گاندوها شعار دادند و خواستار برکناری آنها شدند. هر چند باشگاه سپاهان این شعارها را موضع رسمی کانون هواداری خود ندانست، اما خواسته هواداران چه زرد، چه سبز به زبان آمده است. حتی پیش از این مسابقه ویدیوهایی موجود داست که هواداران ذوب آهن خواهان برکناری تارتار بودند.
*هیات مدیره برای تارتار شرط گذاشت؟
در این میان مدیرعامل کارخانه ذوب آهن هم تغییر کرده و فشارها روی بخش مدیریتی باشگاه ورزشی کم نیست. حتی احتمال تغییر و برکناری احسانی از مدیریت باشگاه ذوب آهن هم زیاد است.
*هیات مدیره برای تارتار شرط گذاشت؟
جلسه هیات مدیره ذوب آهن پس از دربی اصفهان و شکست مقابل سپاهان برگزار شد. به نظر میرسد با توجه به تعداد بازیهای باقیمانده، هزینه فسخ قرارداد با کادر قبلی و استخدام کادر جدید همچنین اوضاع بحرانی تیم نفتی اولویت اول گاندوها حفظ تارتار است. اما در این میان هیات مدیره شرط مهمی برای سرمربی ذوب آهن تعیین کرده است. آنها باید مقابل مس کرمان رقیب مستقیم خود در هفته بیست و یکم لیگ برتر شکست دهند.
*گزینهها جانشینی چه کسانی هستند؟
با اینکه در چنین مواقعی مدیران فوتبال کشور موضع روشنی ندارند، اما بررسیها حاکی از آن است که علیرضا منصوریان، محمد ربیعی، مهدی رجبزاده، ساکت الهامی، رسول خطیبی و مجتبی توتونی سرمربی ون پارس از جمله گزینههای میزبانی این تیم هستند.
علیرضا منصوریان: او فعلاً تحت قرارداد نیست و اگر در میان فصل تصمیم به تغییر تارتار گرفته شود، شانس او از بقیه بیشتر است. البته بخشی از هواداران ذوب خواهان همکاری دوباره با منصوریان نیستند و معقتدند در مرتبه قبلی نتایج خوبی نگرفت و همین موضوع باعث برکناری وی شد.
رسول خطیبی: وی فعلاً از جایگاه مدیریتی خود در مس سونگون ورزقان راضی است و تمام تلاش خود را بابت صعود تیم سونگون از لیگ دوم به لیگ دسته یک انجام میدهد.
محمد ربیعی: به نظر میرسد قطع همکاری وی با مس رفسنجان در پایان فصل خیلی جدی باشد. چرا که از نظر مالی خواستههای وی تامین نمیشود. حواشی مانند سرگردانی بازیکنانش در هتل وی را به انتهای خط همکاری با نارنجی پوشان نزدیک کرده باشد. با این حال ربیعی بیشتر ترجیح میدهد با باشگاه متمولتر همکاری کند.
مهدی رجبزاده: شانس مهدی رجبزاده سرمربی فعلی فجر که سابقه همکاری با ذوب را دارد از بقیه گزینهها کمی بیشتر است. او در کنار خود فرشید طالبی را به عنوان دستیار دارد و قاسم حدادیفر هم احتمالاً به عنوان دومین پیشکسوت ذوب در کادر فنی وی جای میگیرد. با این اوصاف اگر کار انتخاب مربی به پایان فصل بکشد رجبزاده نسبت به بقیه رقبا شانس بیشتری دارد.
ساکت الهامی: او در سالهای اخیر با تیمهای خصوصی همکاری کرده و به نسبت میزان دریافتی تیمهای تحت هدایتش نتیجه خوبی گرفته است. دو قهرمانی جام حذفی، حفظ هوادار در لیگ برتر شانس وی را برای همکاری با ذوب آهن افزایش داده است. به نظر میرسد این مربی برای همکاری با ذوب باید چند پیشکسوت اصفهانی را در کادر فنی خود قرار دهد.