هاشم کندی: وضعیت مالی خوب نیست، اما با جذب اسپانسرها در حال انجام امور هستیم
سرپرست فدراسیون دوچرخهسواری گفت: وضعیت مالی خوب نیست، اما با جذب اسپانسرها در حال انجام امور هستیم. یکی از مهمترین مسائلی که با آن مواجه هستیم، موضوع بدهیهاست. از همان روزی که فدراسیون را تحویل گرفتم، با کولهباری از بدهی مواجه شدم..
به گزارش خبرنگار ورزشی ایلنا رسول هاشم کندی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی ایلنا، درباره شرایط فدراسیون دوچرخهسواری اظهار کرد: در حال انجام کارها هستیم باید بگویم وضعیت مالی خوب نیست، اما با جذب اسپانسرها در حال انجام امور هستیم. یکی از مهمترین مسائلی که با آن مواجه هستیم، موضوع بدهیهاست. از همان روزی که فدراسیون را تحویل گرفتم، با کولهباری از بدهی مواجه شدم. در همین مدت کوتاه نیز تمام سعیمان این بوده تا جایی که میتوانیم، بدهیها را کم کنیم.
سرپرست فدراسیون دوچرخهسواری با اشاره به بدهیها مربوط به دوران قبل از حضور رئیس پیشین فدراسیون است، ادامه داد: هفت میلیارد بدهی جاری داریم که سه میلیارد مربوط به شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی و یک و نیم میلیارد هم مربوط به ساختمان نیمه کاره فدراسیون است. درباره بدهی به شرکت توسعه باید بگویم که واقعاً پول پرداخت آن را نداریم. شاید یک روز هم فدراسیون ما پلمب شود! جلساتی را با مسئولان این شرکت داشتهایم، اما واقعیت این است که ما بدهکاریم و پول پرداختش را هم نداریم. واقعاً نمیدانم که چطور در طول سالهای گذشته پولی به این شرکت داده نشده است.
او درباره اقدامات انجام شده در سه ماه گذشته گفت: پرداخت بدهی تور دوچرخهسواری ایران آذربایجان، انتخاب کمیتههای فدراسیون و اعضای کادر فنی تیمهای ملی دوچرخه سواری، افتتاح مرکز سنجش فدراسیون، راهاندازی و ساماندهی رنکینگ، موضوع بسیار مهم مبارزه با دوپینگ و در حال مسائل مربوط به پاسپورت بیولوژیک از جمله کارهایی بوده که صورت گرفته است. جالب اینکه برخی از این کارها سالها روی زمان مانده بود. در طول فصل پاییز 37 روز مسابقه و 2 مرحله اردوی ملی را برگزار کردیم که موضوع دوم به میزبانی رشت و قشم صورت گرفت. این دو اردوها هزینهبر بود، اما 80 درصد از پول آن از طریق اسپانسر پرداخت شد. هم اکنون در حال رایزنی هستیم تا اردوی بعدی به همین روال برگزار شود. همچنین قرار یک اعزام به ترکیه در بهمن ماه داشته باشیم و رکابزنان در مسابقات جاده شرکت کنند.
سرپرست فدراسیون دوچرخهسواری درباره آخرین شرایط اساسنامه فدراسیون گفت: ما چندین مرحله مکاتبه با اتحادیه جهانی داشتیم و هر بار ایراداتی را که به اساسنامه گرفته بودند را به وزارت ورزش ارائه کردیم و پس از اصلاح، مجدداً اساسنامه را به UCI فرستادیم. در واقع این چرخه تاکنون سه بار انجام شده است و تا زمانی که اصلاح اساسنامه نهایی نشود، این چرخه ادامه خواهد داشت.
هاشم کندی درباره شرایط حضور خودش به عنوان سرپرست فدراسیون نیز گفت: در دوره ریاست رشیدی به عنوان نایب رئیس فعالیت داشتم و سرپرستیام با توجه به پستی که داشتم، قانونی بود و فدراسیون جهانی هم مشکلی با این موضوع نداشت.
او درباره ساختمان نیمه کاره فدراسیون نیز عنوان کرد: متاسفانه این یکی از مسائلی بود که گریبان دوچرخهسواری را گرفته و این مسئله تا سالها ادامه خواهد داشت. به نظرم نهادهای بالادستی باید این موضوع را بررسی کنند تا ببینید مقصر این شرایط چه کسی بوده است. من درباره ساختمان نیمه کاره نمیتوانم کاری انجام بدهم و قطعاً پیرامون اقداماتی که انجام میدهم، پاسخگو خواهم بود. واقعاً عجیب است؛ من فدراسیون را در شرایطی تحویل گرفتم که انبارش خالی بود. حتی تیوپ دوچرخهها و بست زینها را با خودشان برده بودند.
سرپرست فدراسیون دوچرخهسواری درباره کم شدن کارکنان فدراسیون و دلایل این تصمیم گفت: زمانی که فدراسیون را تحویل گرفتم، 32 نفر حضور داشتم و حتی یک نفر را هم اضافه نکردم. 5، 6 نفر از افراد قراردادشان تمام شده بود و من هم این قرارداد را تمدید نکردم. برای مثال انجام کارهای مربوط به کارتهای مربیگری به مدت سه سال بلاتکلیف مانده بود، در حالی که حالا با حضور یک نیرو که پاره وقت نیز است، در حال انجام است. بخش بسیار زیادی از بودجه فدراسیون خرج نیروها میشد، اما حالا حداقل میتوانیم بخشی از پول را ذخیره و صرف مسائل مهمتر کنیم. من چندین مشاور هم دارم که هیچ پولی به آنها نمیدهم. واقعاً شرایط مالی فدراسیون خوب نیست و با این شرایط باید حواسمان باشد.
هاشم کندی درباره شرایط برگزاری اردو و انتخاب نفرات برای بازیهای آسیایی 2022 هانگژو عنوان کرد: در جلسه فنی که در کمیته ملی المپیک داشتیم، مسئولان را درباره تعداد نفرات اعزامی توجیه کردم و بر همین اساس، مشکلی در تعداد نفرات اعزامی نخواهیم داشت. در واقع توافقی که داشتیم، این بود که تعداد نفرات اعزامی محدودیتی در مدال گرفتن دوچرخهسواری ایجاد نمیکند.
او درباره دوپینگ رکابزنان و بدهی که دراین باره برای فدراسیون ایجاد میشود، گفت: کسانی که کارت عضویت UCI را داشته باشند و مرتکب دوپینگ شوند، بدهی یک جریمه به فدراسیون بپردازند که این جریمه به نوعی روی دوش فدراسیون قرار میگیرند. متاسفانه در طول سالهای اخیر صدور این کارت بیرویه شده بود و باید از این ساز و کار مشخصی را برای این کار صادر نکنیم تا بدهی دیگری روی بدهیهای فدراسیون اضافه نشود. متاسفانه برخی افراد انتقاداتی را مطرح میکنند که فنی و دلسوزانه نیست. در واقع این افراد فقط ضرر میزنند و همه نیز آنها را میشناسند. من شخصاً نسبت به سن و کسوت پیشکسوتان و برخی افراد، جایگاههایی را برایشان تعریف کردم، اما قرار نیست آنها بیشتر از آن چیزی که دادم، طلب کنند.