مدیرکل بنیاد شهید همدان:
بیش از ۲۱۵ یادواره شهدا در همدان برگزار شد
از ابتدای امسال تاکنون به منظور زنده نگه داشتن باد و خاطره شهدای هشت دفاع مقدس بیش از ۲۱۵ یادواره شهدا در سطح استان برگزار شده است.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان همدان در کارگروه امور اجتماعی و فرهنگی استان همدان در حضور معاون وزیر کشور با اشاره به برنامههای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت اظهار کرد: شهدا، جانبازان و ایثارگران در رشد و تکوین و استقرار نظام جمهوری اسلام ایران نقش اساسی داشتند و در حفظ و حراست از دستاوردهای نظام و انقلاب نیز ایثارگری کردند.
به گزارش ایلنا از همدان؛ ناصر عارف افزود: به منظور تجلیل و تکریم یاد و خاطره شهدا ساماندهی گلزار شهدای استان همدان در دستور کار قرار گرفته است که در این راستا ساماندهی ۱۴۷ گلزار شهدا و ۳۵۰ هزار مزار شهید باقی مانده است که در آینده نزدیک به اتمام میرسد.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان همدان تصریح کرد: امسال سرکشی و دیدار با خانواده معزز شهدا و جانبازان در حال برگزاری است که از ابتدای امسال تاکنون بیش از ۵ هزار و ۵۰۰ دیدار انجام شده که از این تعداد ۴۰۸ مورد توسط دستگاههای اجرایی انجام شده است.
وی ابراز کرد: از ابتدای امسال تاکنون به منظور زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدای هشت دفاع مقدس بیش از ۲۱۵ یادواره شهدا در سطح استان برگزار شده است که بسیجیان و خانوادههای شهدا پیشتاز برگزاری این مراسم بودند.
عارف با بیان اینکه برگزاری ۵۳ عنوان یادواره شهدا نیز در دستور کار است، گفت: بیش از ۳ هزار و ۷۰۰ عنوان برنامه ملی و مذهبی، تجلیل از پدران آسمانی و غیره برگزار شده است و همچنین غبارروبی مزار شهدا نیز در ایام مختلف توسط گروههای مختلف انجام میشود.
وی با اشاره به اینکه بیش از ۲۰۰ مکان و معبر به نام شهدای گرانقدر دفاع مقدس مزین شده است، عنوان کرد: بیش از ۱۵۰ مورد خاطرات شفاهی شهدا جمعآوری شده است و بخش ادبیات پایداری در کتابخانههای عمومی و ادارات ایجاد شده است.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان همدان از تربیت ۱۰۰ راوی خبر داد و افزود: امسال بیش از ۲ هزار و ۷۰۰ نفر در قالب راهیان نور به مناطق عملیاتی اعزام شدند و همچنین بیش از ۲ هزار و ۳۰۰ نفر از خانواده شهدا و ایثارگران به اردوهای زیارتی اعزام شدند.
وی بیان کرد: مدیران دستگاههای اجرایی استان همدان اهتمام ویژهای بر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت دارند و در این راستا برنامههای فرهنگی گوناگونی برگزار میکنند.
مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان نیز از تصویب اجرای بیش از ۵ هزار عنوان برنامه فرهنگی و هنری خبر داد و اظهار کرد: شورای فرهنگی محلات به صورت آزمایشی در مناطق حاشیهای و محروم استان همدان راهاندازی شده است تا با شناسایی نقاط ضعف و قوت در گستره وسیعتری اجرا شود.
فاضل عبادی افزود: تدوین سند چشمانداز جامع قرآنی، برگزاری جشنوراه فیلم کوتاه با موضوع سبک زندگی ایرانی اسلامی، مهندسی فرهنگی شهرداری، بررسی طرح مسابقه کتابخوانی دانشآموزی، برگزاری همایش عقلانیت در حکمت سینوی و برگزاری جشنواره تئاتر کودک و نوجوان و برپایی نمایشگاه کتاب از مهمترین برنامههای فرهنگی است که از ابتدای اسمال تاکنون انجام شده است.