مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان همدان:
طرح نیازسنجی آموزش روستایی اجرایی شد
مراکز آموزش فنی و حرفهای استان همدان در راستای افزایش سطح درآمد و رفع محرومیت از روستائیان برای بهبود تولیدات روستایی با برگزاری دورههای آموزشی در زمینههای مختلف صنعتی و کشاورزی برای جوانان فعالیت دارد و ایجاد اشتغال و کارآفرینی خود نوعی عبادت است.
جلسه نیازسنجی آموزش روستایی با حضور فرماندار همدان، مدیر کل آموزش فنی و حرفهای استان و امام جمعه قهاوند،، رییس اتاق اصناف استان، و جمعی از بخشداران، دهیاران و نمایندگان دستگاههای اجرایی برگزار شد.
به گزارش ایلنا از همدان؛ مدیر کل آموزش فنی و حرفهای استان همدان، کارآفرینی را نوعی عبادت دانست و افزود: مراکز آموزش فنی و حرفهای استان در راستای افزایش سطح درآمد و رفع محرومیت از روستائیان برای بهبود تولیدات روستایی با برگزاری دورههای آموزشی در زمینههای مختلف صنعتی و کشاورزی برای جوانان فعالیت دارد.
علیرضا مهرابی ضمن تشریح فعالیتها و نقش اساسی آموزشهای فنی و مهارتی در توسعه روستایی گفت: این آموزشها با ارتقای دانش و مهارتهای روستاییان، بهره برداری مطلوب از نعمات الهی و عوامل و ظرفیتهای تولیدی، افزایش کارآیی و گسترش فعالیتهای اجتماعی را به دنبال خواهد شد.
وی بیان داشت: ایجاد فرصتهای مناسب شغلی، افزایش تولید، افزایش درآمد روستاییان، تقویت بنیه اقتصادی روستاها، کاهش بیکاری و استفاده از عوامل رها شده بیکار، از دیگر اثرات یک جریان آموزشی موفق است.
مهرابی با اشاره به اینکه کشور ما یک کشور حاصلخیز است گفت: متاسفانه درصدی از منابع مورد نیازمان را به صورت خام به کشورهای دیگر صادر میکنیم و همان منبع را با کمی تغییر دوبرابر قیمت وارد میکنیم.
وی در این خصوص ادامه داد: این در حالی است که میتوانیم با آموزش جوانان در فنی و حرفهای این محصولات را با کیفیتی بیشتر در داخل کشورمان تهیه کنیم.
مهرابی درخصوص برگزاری طرح نیاز سنجی روستائی گفت: طرح نیازسنجی آموزش روستایی به منظور اثربخشی و تاثیرپذیری آموزشهای مهارتی و همچنین کمک به توسعه منطقی و توانمندسازی روستائیان در حال اجرا است.