رئیس سازمان جهاد کشاورزی همدان:
تامین امنیت غذایی با همکاری همه جانبه دستگاه های ذیربط محقق می شود
رئیس سازمان جهاد کشاورزی همدان بر تعامل و همکاری دستگاه های تابع وزارت جهاد کشاورزی در استان به منظور تامین امنیت غذایی پایدار در استان تاکید کرد و گفت: تحقق امنیت غذایی با مدیریت یکپارچه زنجیره تامین تولید و توزیع امکان پذیر است.
به گزارش ایلنا از همدان، رضا بهراملو در نشست تخصصی تامین امنیت غذایی و بررسی وضعیت سردخانه های استان همدان افزود: سلامت و امنیت غذایی اصلی ترین شعار جهاد کشاورزی است و در این راستا دامپزشکی موظف است بازدیدهای میدانی را از واحدهای مختلف انجام دهد.
وی عنوان کرد: به تامین امنیت غذایی در استان پشتیبانی امور دام موظف به ذخیره سازی تولیدات محصولات پروتئینی مازاد بر نیاز در استان است .
رییس ازمان جهاد کشاورزی همدان بیان کرد: به همین منظور و با هدف تنظیم قیمت بازار و جلوگیری از متضرر شدن مرغداران مرغ مازاد بر نیاز مصرف کنندگان توسط پشتیبانی امور دام استان خریداری می شود.
بهراملو افزود: با توجه به برنامه ریزی انجام شده میزان جوجه ریزی و تولید گوشت مرغ در استان جهش قابل توجهی داشته و در همین راستا و به منظور حمایت از مرغداران گوشت مرغ مازاد بر نیاز بازار مصرف با کشتارگاه های مورد تایید پشتیبانی امور دام در حال ذخیره سازی است.
وی اظهار امیدواری کرد: با برنامه ریزی صورت گرفته خرید مرغ تا زمان مناسب با هدف انجماد برای پشتیبانی با شرایط بازار توسط شرکت پشتیبانی امور دام تداوم خواهد داشت.
مدیرپشتیبانی امور دام استان همدان نیز گفت: پشتیبانی امور دام این استان با برخورداری از 2 سردخانه ملکی با ظرفیت چهار هزار تن و مجتمع انباری با ظرفیت 26 هزار تن با هدف حمایت از تولید داخلی و گسترش و بازیابی جمعیت دامی کشور فعال است.
ابوالفضل اینانلو افزود: در راستای حمایت از مصرف کنندگان و تنظیم بازار محصولات پروتینی، این شرکت با انبارها و سردخانه های بخش خصوصی نیز قرارداد منعقد کرده است.
وی ادامه داد: از دیگر وظایف مهم این شرکت تامین نهاده های دامی با هدف تنظیم بازار است.
مدیرکل دامپزشکی همدان نیز گفت: بازدید از سردخانه ها و سوله های ذخیره سازی محصولات طبق دستوالعمل توسط بازرسان این اداره کل انجام می شود.
امیرحسین نقی پور ادامه داد: نظارت و تلاش های بی وقفه اکیپ های دامپزشکی در سطح استان با هدف رسیدن به مواد غذایی سالم و بهداشتی به دست مصرف کنندگان انجام می شود تا همشهریان از سلامت مواد غذایی مصرفی خود اطمینان داشته باشند.