خبرگزاری کار ایران

رییس اتاق بازرگانی همدان:

اتاق بازرگانی به عنوان مشاوران سه قوه عمل می‌کند

کد خبر : ۱۵۴۳۲۶

تدابیر دولت تدبیر و امید فرصت بسیار مطلوبی برای رونق تولید و تجارت است تا بخش خصوصی با تمامی ظرفیت‌های خود به فعالیت بپردازند و موانع رونق اقتصادی را کنار بزند.

ایلنا: رییس اتاق بازرگانی همدان گفت: تدابیر دولت تدبیر و امید فرصت بسیار مطلوبی برای رونق تولید و تجارت است تا بخش خصوصی با تمامی ظرفیت‌های خود به فعالیت بپردازند و موانع رونق اقتصادی را کنار بزند.
به گزارش ایلنا از همدان؛ سید ˈمجید موسویˈ در نشست مطبوعاتی اتاق بازرگانی همدان در جمع خبرنگاران با تأکید بر اینکه برای دست یابی به اهداف حماسه اقتصادی راهی سخت در پیش داریم، گفت: اقتصاد مقاومتی، تأکیدی است که مقام معظم رهبری برای اجرای دقیق سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی دارند و بر دستیابی و رسیدن به اقتصاد پایدار، اقتصاد متکی به دانش و فناوری، بازنگری بر عناصر موثر بر محیط کسب و کار و بهره گیری از توان داخلی و قطع وابستگی به اقتصاد تک محصولی تأکید دارد.
وی تصریح کرد: اعضای اتاق بازرگانی همدان نخستین گروه در کشور هستند که در روز ملی صادرات از دریافت یارانه نقدی انصراف دادند.
موسوی گفت: اتاق بازرگانی به عنوان مشاوران سه قوه عمل می‌کند و فلسفه وجودی این تشکل اقتصاد محور، بستر سازی، ایجاد آگاهی و تقویت بنگاه‌های اقتصادی است.
به گفته وی، اتاق بازرگانی با مجلس شورای اسلامی نیز تعامل خوبی دارد و تاکنون بیش از ۱۴ جلسه با نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی جلسات تخصصی برگزار شده است.
به گفته وی، حضور فعال در کارگروه‌های اشتغال و سرمایه گذاری، اقتصاد، توسعه صادرات غیر نفتی، شورای برنامه ریزی، کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز و بخشی از دستورالعمل اتاق بازرگانی استان همدان است.
موسوی ادامه داد: در یازده ماه سال جاری ۵۰۳ جلسه برای حل اختلافات مالیاتی واحد‌های اقتصادی استان برگزار شده است و ۲۴ درصد پرونده‌ها رفع تعرض، ۳۲ درصد تعدیل و ۵۵ درصد به نفع کارفرما رای صادر شده است.
وی تأکید کرد: امسال دراین ارتباط دو هزار و ۱۱ جلسه نیز در سازمان تأمین اجتماعی استان برگزار شد که ۶۴.۹ درصد آرا منجر به نفع کارفرما یان صادر شد.
موسوی گفت: سال آینده چهار هیات تجاری از همدان به کشورهای روسیه، افغانستان و عراق اعزام می‌شود و پنج هیات خارجی نیز به همدان سفر می‌کنند.
وی ادامه داد: هیات‌هایی از کشورهای اسپانیا، ایتالیا، هندوستان و روسیه نیز در استان پذیرش می‌شود و در این دیدار‌ها خواهر خواندگی همدان با دو شهر از کشورهای ایتالیا و اسپانیا برنامه ریزی شده است.
رییس اتاق بازرگانی همدان همچنین گفت: آمار صادرات استان همدان در ۱۱ ماه سال جاری ۴۸ درصد نسبت به مدت مشابه گذاشته افزایش داشته است
او در این باره تصریح کرد: یکی از دلایل کندی روند صادرات کشورمان به خارج، نبود وابسته بازرگانی در سفارتخانه‌های ایران در در خارج است و درحالیکه برخی کشورهای همسایه ۲۱ وابسته بازرگانی در آفریقا دارد، ما حتی یک وابسته بازرگانی نیز در چنین قاره پهناور نداریم.
رییس پارلمان بخش خصوصی استان همدان اظهارامیدواری کرد، با برنامه ریزیهای انجام شده باتوجه به زیرساخت‌های موجود در استان، صادرات گام به گام توسعه یافته و هدف صادرات ۷۵۰ میلیون دلاری استان محقق شود.
وی گفت: با توجه به تشکل‌گرا بودن دولت، سال آینده تشکل‌های اقتصادی جدیدی در استان راه‌اندازی می‌شود. اتحادیه واردکنندگان، انجمن جوانان بازرگان، شورای بانوان بازرگان، تولید و صادرات طلا و جواهر و سنگ‌های قیمتی، انجمنی در ارتباط با کالاهای فنی و مهندسی و صادرکنندگان خدمات آسانسور از جمله تشکل‌هایی هستند که سال آینده ایجاد و راه‌اندازی می‌شوند.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز