تاکید بر استفاده از ظرفیت هنرمندان بومی در طراحی المانهای شهری
عضو شورایشهر بندرعباس بر استفاده از ظرفیت هنرمندان بومی در طراحی المانهای شهری تاکید کرد.
به گزارش خبرنگار ایلنا از بندرعباس، هومن رفیعی با بیان اینکه تامین امنیت بصری جزو حقوق مسلم شهروندی است، اظهار داشت: یکی از اهداف و برنامههای شورای شهر بندرعباس توسعه و تقویت کمی و کیفی مبلمان، سیمای شهری و همچنین بازگشت نمادهای قدیمی و هویتبخشی فرهنگی این نمادها در راستای زیباسازی فضاهای شهری است.
وی خاطرنشان کرد: استفاده از نمادها و المانهای شهری متناسب با فرهنگ اصیل و بومی منطقه نظیر ایجاد المانهای احداث شده در بلوار ساحلی بندرعباس سبب میشود علاوه بر زیباسازی سیمای شهری، ارتباط موثر بصری نیز حاصل شود.
عضو شورایشهر بندرعباس با اشاره به اینکه المانهای شهری نمادی از هویت فرهنگی هر منطقه است، گفت: شهرداری بندرعباس بایستی طرحهای خود را برای هویتسازی المانهای فاخر با محتوای مذهبی، تاریخی و فرهنگ بومی که نشان از هویت این شهر دارد و انتقال این مفاهیم به مخاطب، اجرایی کند.
رفیعی افزود: محلههای قدیمی شهر بندرعباس دارای هویت اصیل و ماندگاری هستند اما خبری از زیباسازی و یا احیای نمادهای فرهنگی در آنها نیست و باید ردیف اعتباراتی برای احیا و زیباسازی نمادهای شهری در این محلات تخصیص یابد.
وی یادآور شد: احیای نمادهای اصیل فرهنگی در نهایت به احیای سنتها و تاریخی که بر این محلات گذشته، خواهد انجامید.
عضو شورایشهر بندرعباس بر استفاده از ظرفیت هنرمندان بومی در طراحی المانهای شهری تاکید کرد و گفت: شورایشهر بندرعباس آمادگی آن را دارد که این ظرفیت به منظور ایجاد نمادها و المانهایی که فارغ از پیچیدگیهای خاص، تلفیقی از هنر و هویت بوده و با شهر هارمونی دارد، حمایت کند.
رفیعی در پایان اذعان داشت: استفاده از توانمندی هنرمندان بومی میتواند علاوه بر ارتقای زیبایی منظر شهری و کیفیت محیطی، انتقالدهنده هویت شهری در اذهان مردم باشد.