خبرگزاری کار ایران

با حضور وزیر نیرو؛

تفاهم نامه سرمایه گذاری برای احداث۸ آب شیرین کن در هرمزگان امضا شد

تفاهم نامه سرمایه گذاری برای احداث۸ آب شیرین کن در هرمزگان امضا شد
کد خبر : ۱۵۲۱۷۵

تفاهم نامه سرمایه گذاری برای احداث۸ آب شیرین کن در روستاهای استان با حضور وزیر نیرو و استاندار هرمزگان امضا شد.

تفاهم نامه سرمایه گذاری برای احداث۸ آب شیرین کن در روستاهای استان با حضور وزیر نیرو و استاندار هرمزگان امضا شد.

به گزارش خبرگزاری ایلنا، در نشستی با حضور وزیر نیرو، استاندار هرمزگان و نمایندگان مردم استان در مجلس، تفاهم نامه ای میان بخش خصوصی و آب و فضلاب روستایی استان جهت احداث۸ آب شیرین کن امضا شد.

وزیر نیرو در این مراسم اظهار داشت: مشکل آب یک مشکل همگانی است، چه آن مناطقی که در کنار آب قرار دارند و جه آن مناطقی که کویری هستند و دور از آب قرار دارند.

حمید چیت‌چیان ادامه داد: در دنیا به این نتیجه رسیده‌اند که نه اقتصاد باید به دست دولت باشد و نه به دست بخش خصوصی، بنابراین بهترین الگو در اقتصاد مشارکت دولت و بخش خصوصی است.

وی تاکید کرد: اگر تمام اعتبارات عمرانی کشور به بخش آب اختصاص یابد باز هم تکاپوی نیاز کشور در بخش آب نیست، پس بهترین راه این است که بخش خصوصی و دولت برای انتقال آب به شهرها و روستاها و شیرین کردن آب دریا و سدسازی مشارکت کنند.

چیت‌چیان تصریح کرد: باید از مکانیزم افتتاح اعتبار اسنادی و گشایش LCهای داخلی استفاده شود تا بخش خصوصی از سرمایه‌گذاری و بازگشت سرمایه خود اطمینان پیدا کند.

۷۰ روستا دارای آب شرب سالم و بهداشتی می شوند

استاندار هرمزگان نیز درادامه این نشست با اشاره به خشکسالی های طولانی در هرمزگان بیان داشت: مقدار نزولات آسمانی در هرمزگان بسیار پایین است و به واسطه شرایط اقلیمی و وجود گنبد های نمکی نمی توان مقدار زیادی از همین نزولات را هم استفاده نمود اما خداوند بخشنده بجای آن نعمت بزرگی را به این استان اعطا کرده و آن دریا است.

جاسم جادری خاطر نشان کرد: با وجود نعمت دریا نباید مردم برای تامین آب مورد نیاز خود با مشکل مواجه شوند چرا که تکنولوژی جدید و آب شیرین کن ها زمینه استفاده از آب دریا را فراهم نموده است.

وی به میزان جمعیت روستایی استان هرمزگان به نسبت کشور اشاره کرد و گفت: ۵۰ درصد جمعیت هرمزگان روستایی هستند در حالیکه متوسط جمعیت روستایی کشور ۳۰ درصد است و این موضوع برای هرمزگان یک مزیت نسبی به شمار می رود.

وی ادامه داد: باید برای پایداری جمعیت روستایی در هرمزگان و جلوگیری از مهاجرت به شهرها برنامه ریزی کرد و یکی از مهمترین اقدامات در این راستا تامین زیرساخت های تامین آب در روستاها است.

استاندار هرمزگان همچنین از شرکت آب و فاضلاب روستایی استان جهت پیگیری های تحقق این سرمایه گذاری قدردانی کرد و یادآور شد: ورود سرمایه گذاران نشان می دهد دولت توانسته در این زمینه درست عمل کند و اعتماد در سرمایه گذاری بوجود آمده است.

جادری تصریح کرد: بسیار خرسندم که از ۱۷۳ روستایی که بدون امکانات بودند امروز ۷۰ روستا دارای آب سالم و بهداشتی می شوند و امیدواریم با جدیت و کار جهادی در ادامه بتوانیم کلیه این روستاها را زیر پوشش ببریم.

وی اذعان داشت: با احداثاین آب شیرین کن ها جمعیتی بالغ بر ۶۱ هزار نفر در سه شهرستان جاسک، بندرلنگه و بستک دارای آب شرب سالم و بهداشتی می شوند.

برای اولین بار بخش خصوصی در این حوزه وارد شده است

مدیر عامل آب و فاضلاب روستایی هرمزگان نیز پس از پایان نشست ابراز داشت: از حمایت های استاندار هرمزگان برای فراهم نمودن زمینه های مورد نیاز تحقق این امر قدردانی می کنم.

حمزه پور همچنین خواستار همکاری و همیاری تمامی دستگاه های مربوطه برای تسریع در روند احداثاین آب شیرین کن ها شد.

وی یادآور شد: اولین بار است که بخش خصوصی در حوزه تامین آب روستایی ورود می کند و این به دلیل فضای اعتماد آمیز و مناسبی است که دولت تدبیر و امید ایجاد کرده است.

وی گفت: سرمایه گذاران برای احداثآب شیرین کن ها از بومیان هرمزگان هستند و امیدواریم در ادامه برای تامین آب شرب دیگر روستاها نیز بخش خصوصی متعهد ورود کند.

مدیر عامل آب و فاضلاب روستایی هرمزگان خاطر نشان کرد: از مجموع ۸ آب شیرین کن ۶ آب شیرین کن در روستاهای شهرستان بندرلنگه، ۱ آب شیرین کن در جاسک و ۱ آب شیرین کن در بستک احداثمی شود.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز