خبرگزاری کار ایران

فصل بارگذاری کاتالیست‌های خوارزمی در مجتمع‌های فولادی کشور

فصل بارگذاری کاتالیست‌های خوارزمی در مجتمع‌های فولادی کشور
کد خبر : ۱۲۷۶۹۸۷

تابستان 1401 فصل بارگذاری‌ محصولات گسترش فناوری خوارزمی در مجتمع‌های عظیم فولادی کشور بود.

به گزارش روابط عمومی خوارزمی، از سال 1392 که گسترش فناوری خوارزمی پای در میدان تولید کاتالیست‌های مورد نیاز صنعت فولاد کشور گذاشت تا به امروز توانسته سهم بالایی از بازار کاتالیست کشور در صنعت فولاد کشور را از آن خود کند. به صورتی که هم اکنون 60 درصد کاتالیست های مورد نیاز مجتمع عظیم فولاد خوزستان، یکی از بزرگترین مجتمع‌های فولادی کشور، توسط گسترش فناوری خوارزمی تولید شده است.

مرداد 1401 برای گسترش فناوری خوارزمی، ماهی حساس و قابل توجه بود. در این ماه، مدول ‌های 3 مجتمع عظیم فولادی کشور با کاتالیست‌های گسترش فناوری خوارزمی بارگذاری شد.

مدول C فولاد مبارکه اصفهان

مدول C فولاد مبارکه اصفهان با ظرفیت 800.000 تن در سال یکی از شش مدول قدیمی این مجموعه است که در سال 1396 با کاتالیست‌های گسترش فناوری خوارزمی بارگذاری شد. این مجموعه بعد از 5 سال به دلیل برنامه تغییر تیوپ‌ و افزایش ظرفیت و تبدیل تیوپ‌های 8 اینچی به تیوپ‌های 9 اینچی اقدام به بارگذاری جدید کرد.

این مدول  از 432 تیوپ برخودار است که با توجه به عملکرد درخشان کاتالیست‌های گسترش فناوری خوارزمی طی 5 سال گذشته که حتی باعث افزایش رکورد فولاد مبارکه اصفهان در طول این سالها بوده است، مجددا توسط کاتالیست‌های گسترش فناوری خوارزمی با نظارت کارشناسان و متخصصین این شرکت بارگذاری خود را انجام داد.

فولاد مبارکه اصفهان با افزایش ظرفیت مدول C خود و با توجه به کیفیت بالای کاتالیست‌های گسترش فناوری خوارزمی در پی رکوردشکنی بیشتر در ایران و منطقه است.

مدول 2 واحد احیا 2 فولاد خوزستان

پروژه افزایش ظرفیت مدول 2 احیا 2 از 600 هزار تن در سال به 832 هزار تن در سال در فولاد خوزستان کلید خورده است. به همین جهت این مجموعه نیاز داشت تا کاتالیست‌های جدید جایگزین کاتالیست‌هایی شود که در گذشته در این مدول بارگذاری شده است. با توجه به این مساله که کاتالیست‌های گسترش فناوری خوارزمی در مدول 1 و مدول زمزم 1 و دیگر مدول‌های این مجموعه بهترین عملکرد را داشته است. تصمیم این مجموعه بر آن بود تا در مدول 2 نیز از کاتالیست‌های خوارزمی استفاده شود. در مردادماه 1401، آخرین کاتالیست‌های خارجی که در مدول 2 استفاده می‌گردید خارج شده و در حال حاضر با توجه به بارگذاری صورت گرفته 60 درصد ظرفیت مدول‌های واحد احیا مستقیم مجتمع عظیم فولاد خوزستان در اختیار کاتالیست‌های شرکت دانش‌بنیان گسترش فناوری خوارزمی قرار گرفته است.

سهم 60 درصدی گسترش فناوری خوارزمی از مدول‌های احیا فولاد خوزستان، خود مدعایی بر عملکرد درخشان محصولات این شرکت است.

مدول B فولاد کاوه جنوب کیش

فولاد کاوه جنوب کیش که چشم انداز خود را در سال 1404 در تولید، صادرات و بهره‌وری نیروی انسانی در بین سه شرکت برتر فولادی ایران ترسیم کرده است. بعد از 10 سال قدیمی‌ترین کاتالیست‌های خارجی خود را خارج کرده و 504 تیوپ مدول B خود را با کاتالیست‌های DRI گسترش فناوری خوارزمی بارگذاری کرده است تا از این پس با استفاده از کاتالیست‌های ایرانی رکورد تولید خود را افزایش داده و به آنچه که ترسیم کرده‌اند دست یابند.

حضور مستمر کارشناسان گسترش فناوری خوارزمی

تمام مراحل تخلیه و بارگذاری کاتالیست‌ها در این سه مجتمع عظیم فولادی با حضور مستمر و نظارت کامل کارشناسان گسترش فناوری خوارزمی صورت گرفته است تا با بارگذاری صحیح، برگی زرین دیگر برای گسترش فناوری خوارزمی در صنعت فولاد کشور ثبت و در تاریخ این صنعت ضبط شود. امیدواریم با اعتماد و همراهی صنایع فولادی، پتروشیمی و پالایشگاهی کشور به ظرفیت بالای علمی شرکت و محصولات با کیفیت گسترش فناوری خوارزمی، شاهد شکوفایی هرچه بیشتر صنایع مادر کشور باشیم.

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز