اختصاص یک میلیارد تومان اعتبار به کتابخانه ها توسط سازمان منطقه آزاد اروند
مدیر توسعه فرهنگی و هنری سازمان منطقه آزاد اروند، گفت: در راستای توسعه و ترویج فرهنگ کتابخوانی، این سازمان اقدام به خرید میز و صندلی به مبلغ یک میلیارد تومان جهت تجهیز و بروزرسانی کتابخانه های منطقه، نمود.
به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی و اموربین الملل سازمان منطقه آزاد اروند، حسین قانعیان پور ضمن اشاره به ضرورت حمایت از طرح های ترویجی در راستای افزایش سرانه مطالعه کتاب در منطقه، اظهار داشت: حمایت از کتاب و کتابخوانی به منظور گسترش فرهنگ در سطح منطقه امری ضروری و مهم است که بطور ویژه در دستور کار این مدیریت قرار دارد.
وی افزود: در راستای توسعه و ترویج فرهنگ کتابخوانی، این سازمان اقدام به خرید میز و صندلی به مبلغ یک میلیارد تومان جهت تجهیز و بروزرسانی کتابخانه های منطقه نمود و در اختیار مسئول کتابخانه ها جهت توزیع عادلانه قرار داد.
قانعیان پور با بیان اینکه توجه به کتابخوانی اصل و اساس فعالیت های فرهنگی است و بدون اهمیت دادن به این امر موفقیتی در جامعه حاصل نخواهد شد، اذعان داشت: پیرو حمایت از فرهنگ کتابخوانی مدیریت توسعه فرهنگی و هنری با خرید ۴۰ جلد کتاب نفیس شاهنامه و حافظ به مبلغ ۷۰ میلیون تومان برای محفل ادبی منطقه، نیز تلاش کرد گام دیگری در این حوزه بردارد.
کارگاه ادبیات کودک دستیار و کمک آموزشی معلمان در آبادان برگزار شد
قانعیان پور با تأکید براینکه نیازمند فعالیت های فرهنگی و کارهای تشویقی در حوزه کتابخوانی هستیم، خاطرنشان کرد: در ادامه اقدامات معاونت فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد اروند در توسعه فرهنگ کتابخانی، با همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان،کارگاه «ادبیات کودک دستیار و کمک آموزشیم» ویژه معلمان با حضور «مینا حدادیان» نویسنده کشوری در آبادان برگزار شد .
وی اثرگذاری آموزش ادبیات در مناطق دو زبانه را مهم ارزیابی کرد و افزود: کارگاه معلمان با عنوان «ادبیات کودک دستیار و کمک آموزشی » ویژه معلمان مدرسه ابتدایی «فتح» روستای تنگه یک آبادان برگزار شد.
قانعیان پور، اظهار داشت: این کارگاه ها با هدف ترویج کتابخوانی و آشنایی کودکان با افسانه های بومی و محلی و آسیب شناسی داستان در مناطق دو زبانه ویژه کودکان و معلمان برگزار شد.
مدیرتوسعه فرهنگی و هنری سازمان منطقه آزاد اروند، تصریح کرد: کتاب و مطالعه نقش مهمی در کاهش آسیب های اجتماعی و فرهنگی داشته و در رشد حیات اجتماعی تأثیر بسزایی دارد؛ رشد و توسعه تمدن ها، ریشه در رشد فکری و فرهنگی هر جامعه ای دارد و بدون رشد فرهنگ کتابخوانی در جوامع، نمی توان به نتیجه دلخواه رسید.