خبرگزاری کار ایران

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان مرکزی:

فرسودگی بیش از ۴ هزار کیلومتر از شبکه توزیع برق

کد خبر : ۱۹۲۲۳۶

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان مرکزی در جمع خبرنگاران، فرسوده بودن ۲۳ در صد از طول خطوط شبکه توزیع برق در استان را یکی از مهم‌ترین چالش‌های این شرکت برشمرد.

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان مرکزی در جمع خبرنگاران، فرسوده بودن ۲۳ در صد از طول خطوط شبکه توزیع برق در استان را یکی از مهم‌ترین چالش‌های این شرکت برشمرد.
به گزارش ایلنا، فرهاد شبیهی با بیان اینکه طول خطوط شبکه توزیع برق استان ۱۸ هزار کیلومتر است، افزود: در حال حاضر بیش از چهار هزارکیلومتر خطوط توزیع در استان فرسوده است که بخش قابل توجهی از انرژی شبکه در این بخش به هدر می‌رود.
وی برنامه ریزی برای جلب مشارکت بخش خصوصی و تخصیص اعتبار یک میلیارد تومان برای اصلاح شبکه فرسوده را از جمله راهکارهای پیش رو برای حل این مشکل عنوان کرد.
شبیهی پایداری شبکه توزیع را از جمله اولویت‌های اساسی توانیر دانست و تصریح کرد: این کار از طریق ایجاد سرمایه‌گذاری‌های جدید و با بهره گیری از توان بخش خصوصی دنبال می‌شود.
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان مرکزی با اشاره به افزایش سالانه ۲۵ تا ۳۰ هزار مشترک به حوزه مشترکین در استان مرکزی بهینه سازی تاسسیسات را در اقتصادی مصرف کردن برق مشترکین و جلوگیری از پرت برق موثر دانست و گفت: به منظور بهینه سازی تاسیسات شبکه توزیع برق استان اعتبار یک هزار میلیارد ریال از محل تبصره ۱۱ قانون بودجه پیش بینی شده است.
وی تصریح کرد: با توجه به رشد فزاینده مصرف انرژی برق در استان مرکزی نیاز است هر ۱۰ سال یکبار ظرفیت‌ها و زیر ساختهای شبکه توزیع برق استان به روز شود.
مدیر عامل شرکت توزیع برق استان مرکزی تعداد مشترکین این شرکت را در استان ۶۲۰ هزار مشترک با ضریب نفوذ صد درصد در شهر‌ها و ۹۹ و۸ دهم درصد در روستا‌ها اعلام کرد و افزود: ۶۶ درصد کل برق مصرفی استان در بخشهای کشاورزی و صنعتی به مصرف می‌رسد.
شبیهی نهادینه کردن فرهنگ مصرف بهینه را از ارکان مهم اقتصاد مصرفی برق و انرژی بیان کرد و گفت: فعالیت‌های فرهنگی مرتبط با بهینه سازی مصرف انرژی و استفاده از ظرفیت‌های رسانه عاملی است که توزیع برق استان مرکزی به منظور دستیابی به اهداف بلند مدت خود مد نظر دارد.
او آموزش ۵۰ هزار دانش آموز استان مرکزی در سال گذشته در قالب طرح ˈبه سامانˈ آگاه سازی عمومی مردم از طریق توزیع بروشور و کتابچه، همچنین استفاده از ظرفیت روحانیت را به منظور ارائه آموزش‌های بهینه سازی مصرف برق از جمله اقدامات انجام شده در راستای ارتقای فرهنگ مصرف بهینه انرژی برشمرد.
شبیهی گفت: کاهش میزان مصرف انرژی الکتریکی در ساعت اوج مصرف در حوزه کشاورزی و صنعت استان امسال با انعقاد تفاهم نامه دنبال شد که تاکنون در این خصوص با ۳۰۰ کشاورز و ۱۵۰ صنعت پر مصرف مشارکت شده است.
وی کنترل آنلاین مصرف مشترکان را برای نخستین بار در استان در سال جاری از دیگر اقدامات این شرکت در اجرای طرح ذخیره سازی برشمرد و گفت: در طرح جدید ذخیره عملیاتی به صورت آنلاین با نصب ۱۰۲ مودم دیجیتال میزان مصرف ۲۵ درصد مشترکان استان مرکزی رصد می‌شود.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز