خبرگزاری کار ایران

در مراسم روز مادر پالایشگاه شازند مطرح شد:

نقش سازنده زنان در تمام عرصه های توسعه قابل تحسین است / باید مادرانی تربیت کنیم که عزت‌نفس بالایی دارند

نقش سازنده زنان در تمام عرصه های توسعه قابل تحسین است / باید مادرانی تربیت کنیم که عزت‌نفس بالایی دارند
کد خبر : ۱۵۷۳۱۱۰

مدیرعامل شرکت پالایش نفت امام خمینی شازند با بیان اینکه نقش سازنده زنان ایرانی در تمام عرصه‌های توسعه بی بدیل و لایق تحسین است، گفت: زنان در کشور اسلامی ایران، دارای جایگاه شغلی، علمی، تحصیلی و بین‌المللی هستند که باید گفت این امر از بعد از انقلاب رو به افزایش است. زنان شاغل در کنار وظیفه کارمندی، وظیفه سنگین مادری را نیز در خانه بر عهده دارند.

به گزارش خبرنگار ایلنا، مجید رجبی در مراسم جشن بزرگ یلدا و روز مادر، افزود: کشورهای غربی تلاش می‌کنند، نقش زنان را در کشور کمرنگ جلوه دهند. کشور ایران به جایگاه زن بیش از پیش اهمیت داده و نمونه آن را در احادیث و سخن بزرگان می‌توان دید. جایگاه مادر والاست و دشمنان به دنبال تخریب این جایگاه به اسم آزادی و دفاع از حقوق زن می باشند.

وی با تأکید بر لزوم توجه به رفتار و کردار در مواجهه با بانوان شاغل، ادامه داد: در جایگاه‌های شغلی و اداری رفتار بانوان باید به گونه‌ای باشد که شأن و شخصیت آنان از سوی آقایان رعایت و حرمت‌ها حفظ شود. در این راستا انتظار داریم جایگاه بانوان در شرکت پالایش نفت امام خمینی شازند روز به روز  بالاتر رود و در راستای کرامت و حرمت بانوان در این شرکت تلاش کنیم.

مدیرعامل شرکت پالایش نفت امام خمینی شازند با تأکید بر اینکه دین مبین اسلام برای بانوان، جایگاه و نقش ارزشمندی قائل است، اظهار داشت: زن مسئولیت دشواری را به عهده دارد که در رأس آن ایجاد سکون و آرامش در محیط خانوادگی و تعلیم و تربیت کودکان یا به عبارت دیگر انسان سازی است و دیگری رسالت حضور در محیط کاری و ایفای شغل است.

رجبی تصریح کرد: امام خمینی زن را در انقلاب چه در پیدایش و چه در استمرار آن و نیز جایگاه او را در تکامل جامعه اسلامى و انقلابى آن بسى بزرگ مى‌داشت. او زن را پشتوانه نظام اسلامى مى‌‌دانست و روح شریفش تا آخرین لحظات زندگی براى عزت و شرف زن ایرانى، در تلاطم بود. آنان را به صحنه‌‌هاى فعالیت کشاند و به آنان آموخت که راه اسلام همان راه تعالى و رشد است.

وی با اشاره به به اینکه این خواسته امام راحل بود که دوست نداشت زنان همانند گذشته مورد ظلم و آزار قرار گیرند، بیان داشت: دین اسلام جایگاه یک زن را در خانواده محور قرار داده و اولیاء خدا و پیامبران به بهترین نحو جایگاه زن را در جامعه تبیین کرده‌اند. ممکن است در لایه‌های پایین جامعه به بیان این نقش به خوبی نپرداخته باشیم که باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.

مدیرعامل شرکت پالایش نفت امام خمینی شازند با اشاره به مقام والای حضرت فاطمه (س)، تأکید کرد: حضرت فاطمه زهرا (س) بهترین الگو در تمامی زمینه ها برای زنان است که تأسی گرفتن از شخصیت این بانوی بزرگوار، موجب موفقیت بانوان در زندگی‌های مختل فردی، اجتماعی و شغلی می‌شود. الگوى کامل زن را حضرت فاطمه (س) بود به همگان شناساند.

مشاور فرهنگی شرکت پالایش نفت امام خمینی شازند نیز در این مراسم گفت: اگر بخواهیم نسل‌های آینده افرادی باشند که بتوانند خود را درست ارزیابی کنند و تصویر مناسبی از خود داشته باشند و به توانایی‌های خودشان مطمئن باشند، باید در درجه نخست مادرانی تربیت کنیم که عزت‌نفس بالایی دارند و می‌توانند نقش خودشان را به درستی در جامعه بیایند.

حجت‌الاسلام غلامرضا شاه‌حسینی افزود: عزت‌نفس، مانند بقیه مفاهیم روان‌شناختی، یک مفهوم چندبعدی و پیچیده است و وقتی در برخورد با اولین مراقب که مادر است به درستی پرورش نیابد، سال‌ها تلاش لازم است تا بتوان آن را دوباره بازیابی و اصلاح کرد. دلبستگی و ارتباط سالم و متعادل بین مادر و فرزندان، به خصوص دختران که به مادر خود به عنوان الگو و منبعی برای همانندسازی نگاه می‌کنند، برای ایجاد و تقویت عزت‌نفس ضروری و حیاتی است.

وی ادامه داد: افرادی که عزت‌نفس بالاتری دارند، بیشتر خودشان را لایق عشق و حمایت می‌دانند و در بزرگسالی در مسیر دریافت این حمایت قرار می‌گیرند و نسبت به افرادی با عزت‌نفس پایین، راحت‌تر هدف‌گذاری می‌کنند و به اهدافشان می‌رسند و به طورکلی احساس رضایت درونی و سلامت روانی بالاتری دارند. عوامل زیادی روی افزایش عزت‌نفس از زمان کودکی اثر دارند؛ محققان نشان داده‌اند که مادران نقش مهمی در این فرایند دارند.

در پایان این مراسم از بانوان شاغل در شرکت پالایش نفت امام خمینی شازند با اهداء هدایا تقدیر شد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز