رضوانی در گفتوگو با ایلنا؛
انحلال " مرکز آموزش عالی میراثفرهنگی " تکذیب شد
اگرچه ما میخواهیم مستقل بمانیم اما تمام کارهای علمی دانشکده اعم از وضعیت بکارگیری و ارتقای رتبه اساتید و هیات علمی و جذب دانشجو با نظر مستقیم وزارت علوم انجام میشود و دقیقاً شبیه دانشگاههای دولتی است.
ایلنا: معاون آموزشی و امور دانشجویی مرکز آموزش عالی میراثفرهنگی گفت: به هیچ وجه و در هیچ زمانی بحثانحلال این مرکز مطرح نشده است.
" علی اصغر رضوانی " در گفتوگو با خبرنگار ایلنا؛ درمورد زمزمههایی مبنی بر بحثانحلال مرکز آموزش عالی میراثفرهنگی اظهار داشت: هیچ زمانی بحثانحلال این مرکز مطرح نشده است؛ اما قبلاً در زمان مدیریت آقای بقایی در سازمان میراثفرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بحثی مطرح شد که براساس آن قرار بود این مرکز و مراکزی مشابه آن زیر نظر وزارت علوم تحقیقات و فنآوری قرار بگیرند. اما در دولت جدید با مدیریت دکتر نجفی و قائم مقامی دکتر حجت هنوز تصمیمی مبنی بر اینکه این مرکز آموزش عالی زیر نظر وزارت علوم قرار بگیرد؛ مطرح نشده است.
رضوانی عین حال تصریح کرد: البته مدیران کنونی سازمان، اعضای هیئت علمی و دانشجویان این مرکز با قرار گرفتن آن زیر نظر وزارت علوم مخالفند.
وی توضیح داد: دلیل مخالفت ما نیزکاملاً مشخص است زیرا در حال حاضر این مرکز آموزش عالی بحثآموزش علمی و عملی مباحثمربوط به میراثفرهنگی و صنایع دستی را همزمان ا نجام میدهد.
وی ادامه داد: برای نمونه اساتید ما چون خود علاوه بر فعالیت علمی روی سایتهای باستانشناسی نیز کار میکنند دانشجویان خود را نیز برای بازدید و انجام کارگاههای عملی به همراه میبرند و همین امر موجب میشود که دانشجویان کاملاً با آنچه میآموزند به صورت عملی نیز آشنا شوند.
به گفته رضوانی؛ در بحثمرمت و موزهداری نیز آموزش دانشجویان در این مرکز به صورت کاملاً عملی است و اشیاء موزهای تحت نظر اساتید در اختیار دانشجویان برای آموزش قرار میگیرند.
وی با اشاره به سابقه ۲۵ ساله مرکز آموزش عالی میراثفرهنگی گفت: اگر چه ما میخواهیم که مستقل بمانیم اما تمام کارهای علمی دانشکده اعم از وضعیت به کارگیری و ارتقای رتبه اساتید و هیات علمی و جذب دانشجو با نظر مستقیم وزارت علوم انجام میشود و دقیقاً شبیه دانشگاههای دولتی است چون مجوز ما توسط وزارت علوم صادر شده است.
رضوانی خاطرنشان کرد: این مرکز تنها از نظر مالی به سازمان میراثفر هنگی؛ گردشگری و صنایع دستی وابسته است و مشابه دانشکده ما دانشکده صنعت نفت و صدا و سیما هستند که به فعالیت و پرورش دانشجو مشغولند.
وی با اشاره به وجود ۴ رشته در مقطع کارشناسی در این مرکز اظهار داشت: درحال حاضر رشتههای مرمت بناهای تاریخی؛ موزهداری؛ صنایع دستی و معماری در این دانشکده تدریس میشود ولی قصد داریم که با کسب مجوزهای لازم، مقطع تحصیلی این دانشکده را به کارشناسی ارشد نیز ارتقا بدهیم.
وی در مورد عملکرد این مرکز نیز گفت: کارنامه این مرکز نشانه عملکرد موفقی است به طوری که بیشتر فارغ التحصیلان ما در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاههای دولتی پذیرفته میشوند و دانشحویانی که جذب میکنیم کسانی هستند که حائز رتبههای برتر گروه هنر در آزمون سراسری شدهاند.