تا پایان سال؛
۵۰۰ مدرسه جامع محیط زیستی در کشور فعال میشوند
۵ سطح برای مدارس محیط زیستی پیش بینی شده است. مدارس برای ارتقا به سطوح بالاتر باید اقدامات محیط زیستی تعیین شده در دستورالعمل واحدی که برای اجرای طرح مذکور تهیه و ابلاغ میشود را اجرا کنند.
ایلنا: مدیر کل دفتر آموزش و مشارکت مردمی سازمان حفاظت محیط زیست گفت: تا پایان سال ۵۰۰ مدرسه جامع محیط زیستی در کشور فعال میشوند.
به گزارش ایلنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان حفاظت محیط زیست، مدیر کل دفتر آموزش و مشارکت مردمی سازمان حفاظت محیط زیست اعلام کرد: ادارات کل حفاظت محیط زیست استانها بر اساس تفاهم نامه همکاری سازمان حفاظت محیط زیست با وزارت آموزش پرورش و بند ۱۳ موافقت نامه ارتقای شاخصهای آموزشی، پژوهشی، آمار و فناوری محیط زیست که در سال ۱۳۹۲ بین معاونت آموزش و پژوهش و واحدهای استانی مبادله شد، مکلف شدهاند در تمام شهرستانهای استان، سه مدرسه ابتدایی۱، ابتدایی۲ و دبیرستان ۱ پسرانه و به همین ترتیب سه مدرسه دخترانه در مقاطع مذکور را انتخاب و طرح مدارس جامع محیط زیستی را در آنها اجرا کنند.
احمد قیومی ادامه داد: پیش بینی میشود در پایان سال تحصیلی(۹۳-۹۲) ۵۰۰ مدرسه در سطح کشور تحت این اجرای طرح قرار گیرند.
مدیر کل دفتر آموزش و مشارکت مردمی سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه در زمستان ۱۳۹۱ کارگروه راهبری مدارس جامع محیط زیستی متشکل از نمایندگان تشکلهای محیط زیستی، آموزش و پرورش، متخصصین حوزه آموزش محیط زیست کودک و نوجوان، دانشگاه پیام نور و دفتر آموزش و مشارکت مردمی سازمان حفاظت محیط زیست، تشکیل گرفت، اظهار داشت: درجلسات متوالی پیش نویس طرح مدارس جامع محیط زیستی را تهیه و پس از تبادل نظرات کارشناسی آن را تصویب شد.
احمد قیومی با اعلام اینکه در این طرح چک لیستهایی تهیه شده که طبق آنها وضعیت موجود مدارس بررسی و آنها سطح بندی میشوند، گفت: ۵ سطح برای مدارس محیط زیستی پیش بینی شده است. مدارس برای ارتقا به سطوح بالاتر باید اقدامات محیط زیستی تعیین شده در دستورالعمل واحدی که برای اجرای طرح مذکور تهیه و ابلاغ میشود را اجرا کنند.
وی با تاکید بر اینکه فرآیند بررسی وضع موجود، و ارائه گزارش از اقدامات صورت گرفته، توسط رییس اداره آموزش ادارات استانی، کارشناس اداره کل و نماینده مدارس انجام میشود، گفت: در حال حاضر طرح تهیه شده برای ابلاغ به ادارات کل استانی در اختیار مشاوران معاونت آموزش و پژوهش از سازمان مدیریت صنعتی قرار گرفته تا در قالب دستورالعملهای استاندارد ۱۰۰۱۵ تنظیم شود. آخرین مراحل تنظیم دستورالعمل فوق در روزهای آتی انجام و پس از ابلاغ آن توسط دبیرخانه کارگروه راهبری مدارس جامع محیطزیستی(مستقر در محل دفتر آموزش و مشارکت مردمی) به ادارات کل استانی، طرح قابلیت اجرایی خواهد داشت.