با تصویب نمایندگان مشخص شد؛
تعیین سقف معافیت مالیاتی در نظام هماهنگ پرداختها
در جریان بررسی لایجه بودجه کل کشور٬ سقف معافیت مالیاتی در نظام هماهنگ پرداختها به میزان ۱۳۸میلیون ریال در سال٬ توسط نمایندگان تعیین شد.
با تصویب نمایندگان سقف معافیت مالیاتی در نظام هماهنگ پرداختها به میزان ۱۳۸میلیون ریال در سال تعیین شد.
به گزارش خبرنگار پارلمانی ایلنا، نمایندگان در نشست علنی نوبت صبح روز چهارشنبه ۲۹ بهمنماه مجلس٬ و در جریان بررسی بخش درآمدی لایحه بودجه سال ۹۴ کل کشور با بند الف و ب تبصره ۹ این لایحه موافقت کردند.
بخش درآمدی بند الف تبصره ۹ لایحه بودجه سال ۹۴به این شرح است:
سقف معافیت مالیاتی موضوع ماده(۵۲) قانون برنامه پنجساله پنجم توسعه جمهوری اسلامی ایران برای سال ۱۳۹۴، مبلغ یکصد و سی و هشت میلیون(۱۳۸/۰۰۰ / ۰۰۰) ریال در سال تعیین میشود و مازاد آن تا هفت برابر به نرخ دهدرصد(۱۰%) و مازاد بر این به نرخ بیستدرصد(۲۰%) تعیین میشود.
بخش درآمدی بند(ب) تبصره ۹ این لایحه نیز به شرح زیر است:
مدت اجرای آزمایشی قانون مالیات بر ارزش افزوده تا پایان سال ۱۳۹۴ تمدید میشود.
در جریان بررسی تبصره ۹ کوچکزاده در تذکری مستند بر بند ۱۱ ماده ۲۴ آئیننامه داخلی مجلس گفت: یکی از موضوعاتی که شان و منزلت مجلس را کاهش میدهد٬ حرف غیر مستند زدن از تریبون مجلس است، سخنگوی کمیسیون تلفیق در مخالفت با پیشنهاد افزودن ۱۰ درصد به عوارض و مالیات بر ارزش افزوده عروسک و اسباب بازی گفت که تنها ۱۵ درصد از عوارض مربوط به اسباببازیها در کشور پرداخت میشود.
وی ادامه داد: بهتر است آقای مفتح مشخصا بگوید که این میزان در کدام صفحه و بند از لایحه بودجه قید شده است؟
کوچکزاده همچنین از مرکز پژوهشهای مجلس درخواست کرد در گزارشی اعلام کند چند درصد از کالاهایی که به کشور وارد میشود از طریق قاچاق صورت میگیرد.
محمد رضا باهنر نائب رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکر کوچکزاده گفت: مرکز پژوهشهای مجلس باید با کار میدانی٬ آمار و ارقام واردات قاچاق کالا از دستگاههای مربوط را گزارش کند.