الیاس طاهری در نطق میان دستور مطرح کرد:
ضرورت تحول در ساختار اقتصادی کشور
بنا به توصیه و تاکید مقام معظم رهبری در آخرین رویکرد خود به اقتصاد مقاومتی روی آوردهایم اما باز هم بنا داریم با تشکیلات و ساز و کارهایی این مسیر را ادامه دهیم که در گذشته امتحان خود را پس دادهاند. عجیب آن که انتظار توفیق هم داریم.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه باید پذیرفت که اقتصاد مقاومتی با برگزاری همایش، کنفرانس و گفتاردرمانی شکل نمیگیرد، گفت: ضرورت دارد ساختار اقتصادی کشور متحول شود.
به گزارش ایلنا، الیاس طاهری در جلسه علنی امروز در نطق میان دستور خود گفت: غفلت بعضی از مسئولان نسبت به اولویت های استراتژیک باعثشده طی ۳۵ سال لوکوموتیو اقتصاد ملی پیوسته خارج از ریل گذاری نظام جمهوری اسلامی و در مسیر سیاستهای استکباری در حرکت باشد.
نماینده مردم اقلید و سرحد چهاردانگه در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در صحنه بینالمللی پیام الهام بخش انقلاب بر بال سیاستهای داهیانه رهبری هر روز افق جدیدی از موفقیت را در مقابل ملت بزرگ ایران میگشاید.
وی افزود: تاثیرگذاری نظام ما در معاملات جهانی روز به روز گستردهتر و قدرت چانهزنی آن دائما رو به افزایش است اما ضلع سوم این مثلثیعنی اقتصاد ملی هرگز نتوانسته در حد افتخارات نظام در عرصههای سیاسی، نظامی و همچنین فرهنگی از خود قابلیت و اقتدار نشان دهد.
طاهری گفت: مشغول شدن به شاخ و برگها و معلولها موجب شده تا بیماری مزمن اقتصاد ما هر روز کهنهتر و خطرناکتر شود و احاله ماموریتهای خطیری چون اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی چون خصوصیسازی، هدفمندی یارانهها به سیستمی که با دودکش نفتی نفس میکشند به دلیل ضعف و نارسایی در اجرا بیقواره و ناکارآمد شده است.
وی ادامه داد: بازخورد تصمیمات فوق هم اکنون پیش روی ماست، نه مردم را در اقتصاد ملی به بازی گرفتیم نه شرکت های دولتی اندکی آب رفته اند و سهم آنها از بودجه عمومی گویا همه چیز است و ظاهرا تا مجلس دست به کار نشود دولتها آمادگی خانهتکانی و چابک سازی خود را ندارند.
طاهری گفت: ما تا نفت را از بودجه عمومی دولت حذف نکنیم، سایه سنگین شرکتهای دولتی و حجم بالای هزینههای جاری دولت بر آسمان اقتصاد ملی تا آیندهای نامشخص سنگینی خواهد کرد و هر روز اخبار دردناکی از فساد لجام گسیخته در منظر مردمی قرار میگیرد که هرگز سزاوار آن نبوده و نیستند.
این نماینده مردم در مجلس نهم افزود: بنا به توصیه و تاکید مقام معظم رهبری در آخرین رویکرد خود به اقتصاد مقاومتی روی آوردهایم اما باز هم بنا داریم با تشکیلات و ساز و کارهایی این مسیر را ادامه دهیم که در گذشته امتحان خود را پس دادهاند. عجیب آن که انتظار توفیق هم داریم.
وی گفت: باید پذیرفت که اقتصاد مقاومتی با برگزاری همایش، کنفرانس و گفتاردرمانی شکل نمیگیرد بلکه ضرورت دارد ساختار اقتصادی کشور متحول شود.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی یادآور شد: وقتی در عرصههای سیاسی و امنیتی که اتفاقا عرصه قدرت نمایی بیگانگان بوده و قرنها قواعد بازی را آنها تعیین میکردند، نظام ما توانسته است با سرپنجه تدبیر و عزت معادلات را به نفع کشور تغییر دهد، واضح است که تحریم و اقدامات ظالمانه بیگانگان نمیتواند به عنوان علت اصلی چالشهای اقتصادی ما با این همه منابع و ظرفیتهای انسانی به حساب آید.