بخشایش در گفتوگو با ایلنا:
بسیاری از احزاب گل آفتابگردانند / اعتماد ملی به دنبال انتخابات مجلس
درست است که اعتماد ملی با مجوز کارش را شروع کرده اما به سمت افراطیکاری رفته و بر اثر این افراطیکاری موجی را ایجاد کرده که هدفش کاملا مشخص است و آن این است که آنها میخواهند برای دور بعدی انتخابات مجلس حرکت عظیمی را شروع کنند. مثلا بیایند از چیزی که به عنوان سران فتنه مشهور است دفاع کنند
یک عضو پیشین کمیسیون ماده ده احزاب اظهار داشت: ما نسبت به فعالیتهای احزاب شکایتی نداریم هر حزبی با مجوز میتواند به کار خود ادامه دهد اما حزبهایی مانند حزب اعتماد ملی که سرکرده آنها خود در حصر است چگونه میتواند فعالیت داشته باشد.
احمد بخشایش نماینده اردستان در مجلس در گفت و گو با خبرنگار ایلنا و در پاسخ به این سوال که با وجود آنکه مجوز برای برگزاری همایش حزب اعتماد ملی داده شده است ولی شما و آقای زاکانی انتقادهایی به این همایش داشتید و حتی وزارت کشور را مورد خطاب قرار دادید، گفت: من یک منطقی دارم. گروهها با یکدیگر فرقی نمیکنند ولی ما ۲۳۸ حزب داریم که اکثر آنها گل آفتابگردان هستند یعنی با قدرت زاییده میشوند و با افول قدرت هم از بین میروند و این باعثتاسف است.
وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه بالاخره احزاب باید کارشان را از جایی شروع کنند و اعتماد ملی نیز با وجود مجوز باید به کار خود ادامه دهد در صورتی که بسیاری معتقدند این حزب منحل است اما اعتماد ملی منحل نبوده افزود: احزاب باید کار اساسی در کشور انجام دهند مثلا در حال حاضر من با حزبی که با آقای روحانی زاییده شده است موافق نیستم بلکه موافقم که باید یک حزب از ابتدا و از گمنامی کار و فعالیتش را شروع کند تا کار حزبی انجام دهد.
این نماینده مجلس ادامه داد: درست است که اعتماد ملی با مجوز کارش را شروع کرده اما به سمت افراطیکاری رفته و بر اثر این افراطیکاری موجی را ایجاد کرده که هدفش کاملا مشخص است و آن این است که آنها میخواهند برای دور بعدی انتخابات مجلس حرکت عظیمی را شروع کنند. مثلا بیایند از چیزی که به عنوان سران فتنه مشهور است دفاع کنند.
بخشایش اظهار داشت: سوال من این است که وقتی حزب اعتماد ملی در میان ۲۳۸ حزبی که داریم و طبیعتا احزاب شناسنامهشان رهبرانشان هستند چطور می شود که رهبرش، خود سران فتنه و در حصر باشد؟
وی با تاکید بر اینکه حزبی که روزنامهاش بسته باشد و خود در حصر باشد مجوز آن ایراد دارد، خاطرنشان کرد: کمیسیون ماده ۱۰ احزاب باید با توجه به آنکه در ایران احزاب و روسای آن یکی هستند بررسی کند که آیا حزبی که راس آن خود از کسانی به شمار میرود که تحت عنوان سران فتنه از او یاد می شود چگونه درصدد آن است که موجی راه بیندازد و در افراطیگریهای خود کارش را پیش ببرد.