متن سوال ۲۱ بندی ۴۲ نماینده مجلس از وزیر اطلاعات
۴۲ نماینده مجلس شورای اسلامی با این ادعا که امنیت ملی جمهوری اسلامی در مواردی تهدید، تضعیف و مورد بی مهری واقع شده است با طرح موضوعات مختلف در قالب ۲۱ بند، ا ز وزیر اطلاعات خواستند تا به این سوالات جدی نمایندگان ملت که از سر واقعبینی در عرصه سیاست داخلی و خارجی و مشاهدات عینی مطرح شده، پاسخ دهد.
۴۲ نماینده مجلس شورای اسلامی با این ادعا که امنیت ملی جمهوری اسلامی در مواردی تهدید، تضعیف و مورد بی مهری واقع شده است با طرح موضوعات مختلف در قالب ۲۱ بند، ا ز وزیر اطلاعات خواستند تا به این سوالات جدی نمایندگان ملت که از سر واقعبینی در عرصه سیاست داخلی و خارجی و مشاهدات عینی مطرح شده، پاسخ دهد.
به گزارش ایلنا، سوال ۴۲ نماینده مجلس شورای اسلامی امروز یکشنبه ۱۸ خردادماه از وزیر اطلاعات در صحن علنی مجلس شورای اسلامی قرائت شد.
در عنوان کلی این سوال خطاب به وزیر اطلاعات آمده است: اقدامات شما در جلوگیری و برخورد با مصادیق تهدیدات امنیت ملی کشور چه بوده است؟
۴۲ نماینده مجلس متنی را تحت عنوان سوال از وزیر اطلاعات به امضاء رسانده اند که شامل ۲۱ سوال در موضوعات مختلف است.
متن کامل سوال نمایندگان مجلس شورای اسلامی از وزیر اطلاعات به این شرح است:
در مدت کوتاه تشکیل دولت یازدهم که امید میرفت دولت با حفظ محکمات انقلاب اسلامی و پرهیز از ناهنجاری های سیاسی و فرهنگی در حوزه مسائل داخلی و خارجی و تقویت امنیت ملی و همبستگی انقلاب اسلامی گام بردارد، متاسفانه مشاهده شد که در مصادیق ذیل امنیت ملی جمهوری اسلامی در مواردی تهدید، تضعیف و مورد بی مهری واقع شده است.
جنابعالی که وزیر محترم اطلاعات دولت جمهوری اسلامی و عضو شورای عالی امنیت ملی کشور هستید و از اشراف لازم و مسئولیت در این حوزه نیز برخوردار هستید لازم است با حضور در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس به این دغده های ملت انقلابی که صاحبان اصلی این انقلاب هستند پاسخ دهید:
۱. دنبال نمودن عادی سازی رابطه با آمریکا که مصداق نظام سلطه است توسط وزارت امور خارجه و شخص رئیس جمهور
۲. بیان اینکه آمریکا کدخدای جهان است توسط مسئولین کشور و پرداختن عملی به این دیدگاه اشتباه
۳. پیشنهاد درخواست نظرسنجی برای برقراری رابطه با آمریکا توسط مسئولین دولتی
۴. اجابت خواسته های آمریکایی ها در ممانعت از سفر هیات های فرهنگی و نظامی دیگر کشورها به ایران
۵. ناتوان خواندن قدرت دفاعی کشور از سوی وزیر امور خارجه در سخنرانی دانشگاه تهران
۶. ممانعت و عدم حمایت از برگزاری رزمایش های موشکی نیروهای مسلح
۷. عدم شفافیت مواضع مسئولین دولتی در موضع رژیم حرامزاده صهیونیستی
۸. عدم جدیت در حمایت از تفکر مقاومت در منطقه
۹. تعهدات فراتر از قانون در موافقتنامه ژنو که باعثلطمه زدن به استقلال و امنیت کشور شده است
۱۰. اقدامات و انتصابات در سازمان انرژی اتمی کشور که منجر به حذف نیروهای موثر و تبدیل تفکر و شعار ما میتوانیم به ما نمیتوانیم میشود
۱۱. برخورد و ترور شخصیتی منتقدین به سیاست های دولت در حوزه های داخلی و خارجی توسط مسئولین دولتی
۱۲. قضایی نمودن فضای رسانه های عمومی که به نقدهای منصفانه از سیاست های دولت میپردازند
۱۳. بی توجهی به راهبرد اقتصاد مقاومتی و اثربخشی جملاتی چون خزانه خالی است بر امنیت ملی کشور
۱۴. شهادت و گروگان گیری فرزندان رشید ملت در مرزهای شرقی در حالی انجام میشود که حامیان تروریست ها در مرز مورد توجه واقع میشوند
۱۵. عبور از خط قرمزهای دین و ارزش های مذهبی در فضای فرهنگی که به دنبال آن اعتراض مراجع عظام را به همراه داشته است
۱۶. عدم اعمال صلاحیت ها در پاسخ استعلام ها در واگذاری مسئولیت های کلیدی و عدم توجه برخی از وزرا به پاسخ استعلام ها در انتصابات
۱۷. تهدیدات جدی در حوزه علم و فن آوری با انتصاب افراد افراطی در دانشگاهها و امنیتی کردن فضای دانشگاهها
۱۸. توزیع نامناسب سبد کالا که باعثهتک حرمت به مردم شریف ایران اسلامی و سوء استفاده رسانه های خارجی شد
۱۹. بازگشت عناصری که در طرح براندازی نظام در فتنه ۸۸ مشارکت فعال داشتند به مسئولیت ها و پست های مهم و کلیدی کشور
۲۰. تهدید و زیر سوال بردن مجلس شورای اسلامی توسط مشاورین و معاونین رئیس جمهور که باعثاختلاف بین قوا میشود
۲۱. عدم توجه به اساس وحدت و انسجام ملی که بر پایه اسلام و ایران عزیز میباشد و اتخاذ سیاست های مغایر با اصول توسط معاون اقوام رئیس جمهور محترم.
وزیر محترم اطلاعات این موارد تنها بخشی از مصادیقی بود که در این مدت امنیت و اقتدار ملی ایران اسلامی را تضعیف و تهدید نموده است و لازم است مشخص نمایید:
۱ - نقش اتاقهای فکر خارج از کشور و روابط دیرینه بعضی از عناصر موثر و تاثیرگذار امروز که سعی در بزک کردن چهره مصادیق نظام سلطه(آمریکا و انگلیس) دارند، در وقوع این حوادثو موارد ذکر شده در این زمان چقدر است؟ کما اینکه در زمان فتنه ۸۸ نیز بخشی از اتاق فکر طرح براندازی خارج از کشور بود.
۲ - جنابعالی که عضوی از شورای عالی امنیت ملی هستید، برای جلوگیری و برخورد با این دغدغه ها که تنها بخشی از دغدغههای مردم و نخبگان کشور است، چه اقدامی نمودهاید؟
قطعاً براساس وظایف تشریح شده در قانون اساسی جمهوری اسلامی که در اصول ۸۶،۸۵، ۷۷،۷۶، ۹۰،۸۹، ۱۵۴،۱۵۳ و ۱۵۲ به آن توجه شده است نمایندگان ملت به وظیفه تاریخی خود عمل خواهند کرد.
آقای وزیر؛ این سوالات جدی نمایندگان ملت از سر واقعبینی در عرصه سیاست داخلی و خارجی و مشاهدات عینی است و حمایت از دولت منتخب به شرط تمسک به محکمات انقلاب که توسط حضرت امام(رضوانالله) و مقام معظم رهبری و ملت نستوه بیان شده است، جزو وظایف مسلم نمایندگان و همه نخبگان است.
دولت محترم اگر در عمل، تعهد خود را به آنچه که به آن سوگند خورده اثبات کند همه ملت و افکار مثبت سیاسی از هر جریانی که باشند را پشت سر خود خواهد داشت.