خبرگزاری کار ایران

اسماعیل کوثری در برنامه شناسامه مطرح کرد؛

جزئیات جلسات جبهه پایداری با احمدی نژاد و مشایی در دولت قبل

جزئیات جلسات جبهه پایداری با احمدی نژاد و مشایی در دولت قبل
کد خبر : ۱۷۰۲۹۱

احمدی نژاد در مقابل جایگاهی که مردم و خدا به او دادند شاکر نبود و همین هم باعثشد به هدفش نرسد / نمی خواستیم با برگزاری نشست دلولپسیم جنجال کنیم

نماینده مردم تهران با بیان اینکه همراه با جبهه پایداری جلساتی را با مشایی داشته است گفت: ‌در این دیدار از وی خواستیم که اینقدر اظهار نظر نکند چراکه بچه‌های حزب الهی را از دور احمدی نژاد فرار می دهد اما مشایی گفت من اظهارنظرهای خودم را انجام می‌دهم.

به گزارش خبرنگار ایلنا اسماعیل کوثری در برنامه تلویزیونی شناسنامه در پاسخ به این سوال که فکر می‌کنید چرا امام برای پذیرش قطعنامه از عبارت جام زهر استفاده کرد، گفت: امام سیاست الهی و قرآنی را پیگیری می‌کردند. ایشان می‌فرمودند جنگ، جنگ تا رفع فتنه اما بعضی‌ها به دنبال این بودند که با یک عملیات کار را تمام کنند. امام می‌دید که مردم در صحنه هستند اما برخی‌ها باورشان نمی‌شد و تصور می‌کردند که نمی‌شود! امام در نهایت قطعنامه را پذیرفت و از عبارت جام زهر هم استفاده کردند.

کوثری تاکید کرد: نقش آیت الله خامنه‌ای در آن زمان بسیار پر رنگ بود. ایشان در نمازجمعه از مردم خواستند به سمت جبهه‌ها بیایند تا دوباره دشمن به کشور مسلط نشود. ایشان قرار بود بعد از عملیات کربلای ۵ به دوکوهه بیایند. یک هفته مانده به سفر، سر تیم آقا تماس گرفتند و گفتند سفر منتفی است.

وی با بیان اینکه این موضوع گذشت تا اینکه به بحثپذیرش قطعنامه رسیدیم، خاطرنشان کرد: در آن بازه زمانی ایشان به قرارگاه منتظران شهادت آمدند که آنجا در مورد منتفی شدن سفرشان به دوکوهه، بعد از عملیات کربلای پنج سوال کردم که ایشان جواب دادند کارهایم را انجام داده بودم که بیایم چون دلم بین رزمنده‌ها بود. از آقای هاشمی خواستم دو هفته در تهران بمانند تا من به دو کوهه بروم. تا این موضوع را به آقای هاشمی گفتم، ایشان موضوع را با امام در میان گذاشته بودند و امام هم پیغام داده بودند در تهران بمانید.

کوثری در ادامه این برنامه تلوزیونی در خصوص حوادثپس از انتخابات ۱۳۸۸ گفت: در سال ۸۸ با رضایی، موسوی، هاشمی، کروبی و ناطق دیدارهایی داشتیم. به قم هم رفتیم و با مراجع جلسه داشتیم و در جهت برقراری امنیت در کشور صحبت کردیم. وقتی با موسوی صحبت کردیم وی گفت من نه شورای نگهبان و نه وزارت کشور را قبول ندارم.

وی خاطرنشان کرد: آنجا به ایشان گفتم همین دو نهاد کاندیداتوری شما را تایید کردند و حالا که رای نیاورده‌اید می‌گویید قبولشان ندارم؟ آقای کروبی هم می‌گفتند چرا دور قبل من ۴ میلیون رای آورده‌ام اما این دوره ۳۰۰ هزارتا که ما در جواب گفتیم که نزدیک‌ترین فرد به شما آقای کرباسچی بود اما ایشان روز رای گیری در دانشگاه امیرکبیر گفت مصلحت بر این است که به آقای موسوی رای بدهیم.

نماینده مجلس در پاسخ به این سوال که آیا عضو جبهه پایداری هستید، گفت: نه، با تک تک افراد جبهه پایداری در ارتباط هستم اما هیچ‌وقت در گروه‌های سیاسی ورود نکرده‌ام.

کوثری در مورد رابطه جبهه پایداری با احمدی نژاد هم اظهار کرد: این ارتباط فقط در جهت کمک به احمدی نژاد بود. البته چهار سال دوم می‌دیدم که خیلی از بچه‌های جبهه پایداری جلوی ایشان ایستادند. مثلاً اردیبهشت ۸۹ در جلسه‌ای که با مشایی انجام شد و من هم همراه دوستانی همچون رسایی و کوچک‌زاده بودم، خیلی محکم با مشایی صحبت شد که اینقدر اظهار نظر نکن، تو داری بچه های حزب الهی را از دور احمدی نژاد فرار می دهی اما مشایی گفت من اظهار نظرهای خودم را انجام می‌دهم مگر اینکه احمدی نژاد بگوید این کار را نکن. پس از آن به دیدار احمدی نژاد رفتیم و به او گفتیم به مشایی بگوید کمتر حرف بزند که فایده‌ای نداشت و ایشان گوش نداد.

وی ادامه داد: وقتی فتنه تمام شد اظهار نظرهای مشایی آغاز شد که بنده این دو را در یک راستا می‌دانم. در نهایت همراه با دوستان با احمدی نژاد جلسه گذاشتیم که ایشان هم صحبت های جبهه پایداری را قبول نکردند.

نماینده مردم تهران در پاسخ به این سوال مجری برنامه که پرسید آیا شما دلواپسید گفت: دلواپسی‌ام این است که عمر ما در حال گذر است و می‌توانیم پیشرفت های خوبی در کشور داشته باشیم اما برای کارهای بیهوده وقت می‌گذاریم و این تاخیرها ایجاد می‌شود. باید از نعمت جمهوری اسلامی بهتر استفاده کنیم و بیشتر به مردم خدمت کنیم تا مردم کمتر احساس نگرانی داشته باشند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس افزود: در مورد بحثهسته‌ای ما دلواپس بودیم و این موضوع را برادرانه مطرح کردیم. این‌طور نبود که ما به وسلیه این نشست بخواهیم جنجال کنیم بلکه می‌خواستیم صحبت‌ها به گوش دوستان برسد. ما در مجلس دائماً با عزیزان در مورد بحثهسته‌ای جلسه داریم اما به جواب درستی نرسیدیم. تا اینکه به دعوت دانشجویان در این نشست شرکت کردیم و مباحثی را مطرح ساختیم.

وی افزود: مسولان هسته‌ای می‌گویند برخی مسائل که مربوط به امنیت ملی است را نمی‌توان به صورت عمومی بیان کرد. اما آیا این مسائل را در کمیسیون امنیت مجلس هم نمی‌توانند بگویند؟ وقتی در کمیسیون این مسائل بیان نشد ما مجبور شدیم به صورت علنی صحبت کنیم. نماینده بانک مرکزی، هواپیمایی و کشتیرانی در کمیسیون امنیت حضور پیدا کردند و گفتند از بعد از لغو برخی تحریم‌ها هنوز هیچ تغییری ایجاد نشده و ما حتی یک دلار هم نتوانسته‌ایم برداشت کنیم، فقط فضا خوب شده است. وقتی هیچ اقدامی انجام نشده ما حق داریم نگران و دلواپس باشیم.

نماینده مردم تهران اضافه کرد: ما در جریان مذاکرات دوران قبل بودیم و هیچ نگرانی از آن نداشتیم. سال ۸۳ من در مورد بحثهسته‌ای از ستاد کل مسولیت داشتم. شورای عالی امنیت ملی تصمیم گرفته بود بحثامنیتی این موضوع به ستاد کل سپرده شود.

کوثری با بیان اینکه وقتی به نطنز رفتم همه چیز را رصد کردم و در جریان امور بودم، گفت: تیم مذاکره کننده ایرانی در آن زمان هر روز در حال پیشرفت بود. وقتی ۲۰ درصد به ما داده نشد، با تصمیم مقام معظم رهبری خودمان اورانیوم ۲۰ درصد را تولید کردیم. از طرف دیگر در مقابل خواست طرف مقابل چیزی داده نمی شد و آن ها هم تحریم را بیشتر می کردند.

وی همچنین در مورد عباراتی که مجری برنامه مطرح می‌کرد اینچنین واکنش نشان داد:

فوتبال: یک بازی جمعی پرهیجان

جام جهانی ۲۰۱۴: انشالله ایران با درخشش خود باعثخوشحالی مردم شود

شهید چمران: یک انسان الهی به تمام معنا که تمام منصب‌های دنیای خود را برای رضای خدا رها کرد

شهید وصالی: انسانی که قبل از انقلاب باید توسط ساواک اعدام می‌شد اما در نهایت روز عاشورای ۵۹ به شهادت رسید

شهید همت: معلمی که همه وجودش برای خدا بود

محسن رضایی: انسان خستگی ناپذیری

رحیم صفوی: انسان دلسوزی که تمام وجودش را در دفاع مقدس گذاشت

عزیز جعفری: دانشجویی که سریع رشد کرد و با ارائه طرح‌های خود سپاه را به خوبی اداره می‌کند

محمدباقر قالیباف: انسان جهادگری که در شهرداری تحول ایجاد کرد

آیت الله هاشمی رفسنجانی: سیاستمداری که بیشتر به دنبال پیشرفت کشور هستند اما باید به ارزش‌های الهی هم بیشتر توجه کنند.

میرحسین موسوی: بعد از انتخابات ۸۸ اشتباه بزرگی کرد.

سید محمد خاتمی: ایشان به دنبال اصلاح طلبانی که دلشان برای نظام نمی‌سوزد راه را ادامه می‌دهند

مهدی کروبی: او می‌توانست بهتر از این‌ها تصمیم بگیرد.

ناطق نوری: ایشان آنطور که باید از توانایی خود استفاده نکرد

محمود احمدی نژاد: در مقابل جایگاهی که مردم و خدا به او دادند شاکر نبود و همین هم باعثشد به هدفش نرسد

علی لاریجانی: انسان پرکاری که با تدابیر خود مجلس را اداره می‌کند

حداد عادل: صبور و به دنبال کسب علم

حسن روحانی: انشالله بتواند به قول‌های خود عمل کند

محمدجواد ظریف: انشالله مصمم و محکم در مقابل ۵ + ۱ بایستند و حق ملت را به کرسی بنشانند.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز