نماینده ولی فقیه در مازندران:
رسانه ملی به جای گوشی هوشمند/ فرزندانمان را در فضای مجازی رها نکنیم
نماینده ولی فقیه در مازندران با بیان اینکه رسانه ملی دارای شبکههای فراوانی است وتنها 2 شبکه در اختیار آموش و پرورش قرار گیرد، گفت: دولت میتواند هزینه دوشبکه تلویزیون را پرداخت کند تا این شبکهها درخدمت آموزش وپرورش جهت تعلیم دانشآموزان باشند، ممکن است همه دانشآموزان گوشی هوشمند و امکانات لازم برای آموزش درفضای مجازی را نداشته باشند اما تلویزیون درتمام منازل وجود دارد که این راهکار از هزینهها و آسیبها پیشگیری میکند.
به گزارش خبرگزاری ایلنا، آیت الله محمد باقر محمدی لائینی در خطبههای نماز جمعه امروز ساری نمازگزاران را به تقوای الهی دعوت کرد و گفت: یکی از نشانههای عقل این است که انسان از دنیا فاصله بگیرد و از هر چیزی که مایه غرور و غفلت انسان میشود، دور و به کانون هدایت نزدیک شود.
وی، نمازگزاران را به آخرتاندیشی دعوت کرد وآن را دیگر نشانه عقل دانست و افزود: برای سکونت در خانه قبر توشهای تهیه کنید که در روز قیامت به کار شما آید.
نماینده ولی فقیه در مازندران گفت: بریدن از دنیا، توجه به آخرت، به فکر شب اول قبر بودن و توشه برداشتن و آماده قیامت بودن از نشانههای عاقل در کلام پیامبراکرم(ص) است.
آیت الله محمدی لائینی با اشاره در پیش بودن هفته دفاع مقدس، یاد و خاطرهی رزمندگان هشت سال دفاع مقدس را گرامی داشت و افزود : باید دستاوردهای این دفاع مقدس را حفظ کنیم، چرا که برکات فراوانی برای ما به ارمغان آورده است.
خطیب نماز جمعه ساری گفت: رهبر معظم انقلاب در فرازی از بیانه گام دوم انقلاب، انقلاب اسلامی را مورد توصیف قرار داد و فرمودند که انقلاب اسلامی ایران، قدرتمند اما مهربان، باگذشت و حتی مظلوم بوده است، مرتکب ارتکاب و چپ رویهایی که مایه ننگ بسیاری از قیامها و جنبشهاست؛ نشده است.
وی ادامه داد: در هیچ معرکهای حتی با آمریکا و صدام گلوله اول را شلیک نکرده و در همهی موارد پس از حمله دشمن از خود دفاع کرده است و البته ضربه متقابل محکم فرود آورده است.
آیت الله محمدی لائینی، گفت: در دفاع مقدس مردم و قوای ما پیشگام در جنگ نبودهاند اما در دفاع ازخود، دفاع توانمند داشته اند.
خطیب نماز جمعه ساری خاطرنشان کرد: در شروع جنگ مظلومیت ایران اسلامی با موج اتهامات منافقین و لیبرالها شروع شد و موج ترورهای کور، هشت سال جنگ تحمیلی، اینهمه تحریمها و فشارها و شلوغیهای هفت سالهای که در کشورهای اطراف منطقهی ما برای زمینگیر کردن انقلاب اسلامی و زدن بازوهای انقلاب اسلامی به راه انداختند؛ الحمدالله در همه این موارد ناکام شدند.
وی افزود: این مظلومیت انقلاب را ما فقط از ناحیه دشمنان بیرونی نبینیم که مثلا آمریکا، صدام به ما ظلم کرده اند، آنها جای خود محفوظ. اما هر کسی باید به این موضوع هم فکر کند نکند من هم به انقلاب آسیب زده و ظلم کرده باشم! چه عامه مردم، چه مسئولان ومدیران، چه بازاریان و تولیدکنندگان و چه مصرف کنندگان و فروشندگان و غیره.
نماینده ولی فقیه در مازندران با بیان اینکه فرافکنی را کنار گذاشته و هر کسی به اندازه خود میتواند درظلم به انقلاب سهیم باشد و شاید هم نباشد؛ اما فکر کند، ادامه داد: ما باید از این همه فشارها و تحریمهایی که به مردم مظلوم ما وارد می شود، جلوگیری کنیم .
ناکارآمدی برخی مسئولان مشکلات مردم را بیشتر کرده است
آِیت الله لائینی ادامه داد: همه معتقدند ناکارآمدی برخی مدیران مسئولان این سختیها و مشکلات را افزون کرده است، تصریح کرد: مدیری که فردی سالم و خوبی باشد اما نتواند از عهده کار خود برآید ماندش در پشت میز حتی به اندازه یک ساعت؛ ظلم است حتی اگر دزدی، اختلاس نکرده و به آمریکا چراغ سبز نشان ندهد و ابزار و نفوذی آنها هم نباشد.
وی با بیان اینکه نسل نونهال، جوان را با چه الگویی تربیت کنیم و اینکه اگر سیاست 2030 را در مدارس پیاده کنیم به فرزندان انقلاب ظلم کردهایم، افزود: بیش از15سال مقام معظم رهبری سیاستهای فضای مجازی را اعلام کردند و روی این فضا تاکید دارند که اگرفضای مجازی را رها کنیم و ساماندهی نکنیم موجب گمراهی افراد میشود.
آسیبهای فضای مجازی برای دانشآموزان
آیت الله محمدی لائینی با تاکید بر اینکه افراد زیادی در این فضا گمراه شدند، تصریح کرد: اکنون که به دلیل شرایط کرونایی تعلیم به سمت فضای مجازی رفت ضمن اینکه بسیاری از همین دانشآموزان از گوشیهای همراه برخوردار نیستند حتی اگر هم برای آنها گوشی تهیه کردید اما بهانهای میشود تا دانشاموزان با انواع حرفهای نادرست و عکسهای مبتذل و دیگر موارد در این فضا آشنا شوند.
به گفته خطیب نماز جمعه ساری اگر فرزندانمان را در فضای مجازی رها کنیم، قطعا ناخواسته درگرداب و لجنزار فرو میروند، باید حواسمان به این مهم باشد.
نماینده ولی فقیه در مازندران با بیان اینکه رسانه ملی دارای شبکههای فراوانی است وتنها 2 شبکه در اختیار آموش و پرورش قرار گیرد، گفت: دولت میتواند هزینه دوشبکه تلویزیون را پرداخت کند تا این شبکهها درخدمت آموزش وپرورش جهت تعلیم دانشآموزان باشند.
وی افزود: ممکن است همه دانشآموزان گوشی هوشمند و امکانات لازم برای آموزش درفضای مجازی را نداشته باشند اما تلویزیون درتمام منازل وجود دارد که این راهکار از هزینهها و آسیبها پیشگیری میکند.