استاندار مازندران:
تلاش می کنیم گره های بخش خصوصی را باز کنیم
استاندار مازندران گفت: تلاش می شود تا تمام اختیاراتی که در داخل استان برای حمایت از بخش خصوصی وجود دارد ، مورد بهره برداری قرار گیرد و چنانچه نیاز به پیگیری خارج استانی نیز باشد هم تلاش خواهیم کرد تا گره ها را کاهش دهیم.
به گزارش خبرگزاری ایلنا از ساری، احمد حسین زادگان امروز شنبه در آیین افتتاح مجتمع اداری و آموزشی اتاق بازرگانی مازندران گفت: ما در استان دارای چند فرودگاه و بندر و راه های مناسب زمینی و ریلی و سایر زیرساخت ها از جمله منطقه آزاد و منطقه ویژه اقتصادی هستیم و حتی از تولید به میزان زیاد برای جهش اقتصادی برخورداریم و تاکنون در حد محدودی از این ظرفیت ها برای جهش اقتصادی فراهم شده است .
وی با اشاره به تصویب منطقه آزاد اقتصادی برای این خطه شمال کشور به عنوان یکی از مزیت های اقتصادی ، گفت : متاسفانه از این موقعیت خوب اقتصادی نیز برای منافع زود گذر و سطح پایین از جمله افزایش چند برابری قیمت زمین در حال بهره برداری است ، در حالی که تصویب منطقه آزاد اقتصادی برای بهره برداری کیفی از بنادر برای توسعه صادرات و واردات است و نباید این مزیت را صرفا در حد افزایش قیمت زمین و یا واردات خودرو خارجی تجزیه و تجلیل کرد.
استاندار مازندران گفت: ما باید از تصویب منطقه آزاد اقتصادی برای استان مازندران بتوانیم در جهت جهش اقتصادی و به حرکت در آوردن چرخ اقتصادی استانی و بهره گیری از ظرفیت ها استفاده کنیم.
وی افزود : اگرچه تصویب منطقه آزاد استان مازندران به دلیل پاره ای اشکالات که شورای نگهبان گرفته به مجلس شورای اسلامی بازگردانده شد، ولی انتظار می رود با پیگیری نمایندگان مجلس شورای اسلامی این مشکلات هر چه سریع تر رفع و زمینه برای بهره گیری از این مزیت اقتصادی در استان فراهم شود.
حسین زادگان ادامه داد: تلاش می شود تا تمام اختیاراتی که در داخل استان برای حمایت از بخش خصوصی وجود دارد ، مورد بهره برداری قرار گیرد و چنانچه نیاز به پیگیری خارج استانی نیز باشد هم تلاش خواهیم کرد تا گره ها را کاهش دهیم.
استاندار مازندران با بیان اینکه دولت به حضور بخش خصوصی در حوزه اقتصاد و کاهش تصدی گری دولتی اعتقاد دارد، گفت: توجه به بخش خصوصی نیز در دولت تدبیر و امید در راستای همین برنامه ریزی افزایش چشمگیری داشته است.
وی تصریح کرد: ایجاد هلدینگ ثروت آفرینی می تواند قدرت ورود به پروژه های بزرگ را فراهم کند.
حسین زادگان گفت: افزایش قیمت، کاهش سرمایه اجتماعی، عدم اعتماد و تحریم کمی اوضاع را سخت می کند باید با اعتماد به جوانان،سرمایه گذاران و کارآفرینان فضا را برای تولید فراهم کنیم.
عبدالله مهاجر در ادامه در تشریح این مجتمع گفت: مجتمع اداری و آموزشی اتاق بازرگانی این استان در زمینی به مساحت ۱۰ هزار متر مربع و با زیربنای ۶ هزار متر مربع و در ۶ طبقه با حمایت مالی اتاق ایران در ساری ساخته شد.
وی افزود: برای ساخت ، تکمیل و تجهیز این پروژه حدود ۱۵۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه شد که بخش زیادی از این اعتبار از سوی اتاق ایران تامین شده است.
رئیس اتاق بازرگانی مازندران گفت: پیش از این اتاق بازرگانی استان با حدود یک هزار و ۳۵۰ عضو و حدود ۴۰۰ دارنده کارت بازرگانی فاقد فضای مناسب برای پذیرایی از مهمانان داخلی و خارجی بود و در مجتمع جدید فضای فیزیکی مناسبی برای این بخش و سیمنارهای تخصصی پیش بینی شده است.
وی با اشاره به سوابق اقتصادی مازندران از این استان به عنوان یک کلانشهر بزرگ یاد کرد و وجود بیش از چهار هزار واحد تولیدی فعال در استان را یک ظرفیت برشمرد.
مهاجر با بیان اینکه مازندران در حوزه گردشگری و مسافری نیز ظرفیتهای زیادی دارد، بر ضرورت بهره گیری از این ظرفیت ها تاکید کرد.
وی با بیان اینکه اتاق مازندران در جهت گسترش مناسبات اقتصادی و تجاری میان ایران و کشورهای مختلف آمادگی کامل دارد به پرهیز از خود محوری و تک محوری تاکید کرد و ادامه داد: توسعه همه جانبه استان باید در صدر فعالیت های ما قرار گیرد.
رئیس اتاق بازرگانی مازندران ساخت نمایشگاه گردشگری و صنایع دستی را از دیگر برنامه های این اتاق در مازندران عنوان کرد.