منتخب مردم ساری و میاندورود در مجلس یازدهم:
دولت در بحث تعیین مزد کارگری بی برنامه عمل کرد/کارگران با بیشترین کار از حداقل های مزدی هم برخوردار نیستند
علی بابایی کارنامی گفت:نباید جلسات مربوط به تعیین مزد سال آینده و تصمیم گیری برای حدود ۳۰ میلیون نفر در آخرین چهارشنبه سال برگزار میشد تا شاهد یکی دیگر از بی برنامگی ها و روزمرگیهای دولت نباشیم.
علی بابایی کارنامی،منتخب مردم ساری و میاندورود در مجلس یازدهم شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار ایلنا با انتقاد از عملکرد دولت و مجلس در خصوص عدم برنامه ای مشخص و مدون برای تعیین مزد سال های آتی گفت:متاسفانه سالهاست که برنامه ای جامع در خصوص جلسات تعیین مزد شورای عالی کار وجود ندارد.
وی با اشاره به اینکه روابط مزدی عادلانهای بین نمایندگان کارگران و کارفرمایی وجود ندارد،ادامه داد:نباید جلسات مربوط به تعیین مزد سال آینده و تصمیم گیری برای حدود ۳۰ میلیون نفر در آخرین چهارشنبه سال برگزار گردد و این چیزی جز بی برنامگی و روزمرگی دولت نیست.
بابایی کارنامی گفت: مجلس و دولت باید با طرح جدول زمانبندی و متناسب با شاخصه های تولید و مشکلات کارفرمایان و کارگران جلسات تعیین مزد کارگران جلسات را از قبل تعیین و حداقل یکماه قبل از پایان سال برگزار کند.
منتخب مردم ساری و میاندورود در مجلس آتی مجلس ادامه داد: امیدوارم در مجلس یازدهم به کمک همکارانم و با ارائه طرحی جامع و تصویب آن به این بی برنامگی در تصمیمات تعیین مزد کارگری خاتمه دهیم.
بابایی کارنامی افزود:متاسفانه به نظر میرسد دولت بعنوان بزرگ ترین کارفرما در کشور در جلسات تعیین مزد جانبدارانه برخورد می کند
رئیس اسبق شورای اسلامی کار صنایع چوب و کاغذ مازندران با اشاره به اینکه کارگران مظلومترین قشر مزدی کشور هستند، گفت: در تعیین مزد سنگینی ترازو باید به سمت کارگران باشد اما متاسفانه این قشر زحمتکش از حداقل های فضای مزدی برخوردار نیستند و در زیر خط فقر زندگی می کنند.
وی ادامه داد: متاسفانه کارگران متناسب با کار و تلاش خود مزد دریافت نمی کنند.
بابایی کارنامی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری و دغدغه ایشان در خصوص تقویت هرچه بیشتر جبهه اقتصادی کشور و تولید و نامگذاری جهش تولید بعنوان شعار سال،گفت: امیدوارم دولت با توجه به فرمایشات و سفارشات رهبر معظم انقلاب بیشتر از قبل به کمک کارفرمایان بیاید و تمامی تبعات مزدی را بر گردن کارفرمایان نیندازد.
وی بیان کرد: اگر دولت از نخبگان و کارآفرینان عرصه تولید حمایت بیشتری داشته باشد و بسیاری از مشکلات کارفرمایان از جمله مشکلات بانکی،بیمه و مالیات و... را مرتفع و حل نماید،قطعا اتفاقات خوبی در سال ۹۹ برای اقتصاد و تولید کشور رقم خواهد خورد.