خبرگزاری کار ایران

نماینده سابق مردم قائم شهر،جویبار،سوادکوه و سیمرغ در مجلس:

مشکل مازندران؛ آب ونان و کار است/مجلسی می خواهیم با آدم های کارآمد

مشکل مازندران؛ آب ونان و کار است/مجلسی می خواهیم با آدم های کارآمد
کد خبر : ۸۶۲۴۷۰

سید هادی حسینی می‌گوید: مجلس کنونی، ضعیف‌ترین مجلس در طول۴۰ سال گذشته بوده و مردم اسفند ۹۸ به افرادی اعتماد خواهند کرد که قدرت تحلیل و دفاعاز حقوق ملت را داشته و باریاز دوش آنان بردارند.

" سید هادی حسینی" در گفت‌وگویی مبسوط با خبرنگار ایلنا ضمن تأکید برجایگاه رفیع مجلس در حوزه‌های قانون‌گذاری و نظارت بر اجرای قانون، به دفاع از عملکرد خویش در دوره نهم مجلس پرداخته و می‌گوید: با کمک مردم فهیم و زحمتکش شهرها و روستاهای حوزه انتخابیه‌امدر مجلس نهم حضوریافتم و تجاربارزنده‌ای کسب نمودم؛ درمسائلی همچون درمان، راه و جذبسرمایه‌هااز عملکردم دفاع می‌کنمو به شهادت مردم از هیچ تلاشی دریغ نکردم.

وی از برخی بداخلاقی‌ها در آن ایام گلایه‌مند‌است و می‌گوید: اگر آرای دو سید هادی حسینی هم نام به نام من نوشته می‌شد که باید این‌چنین می‌شد، من دوره کنونی هم نماینده مردم خوب قائم‌شهر،جویبار،سوادکوه و سیمرغ بودم.

" سید هادی حسینی" برخلاف برخی افراد و گروه‌ها که بر طبل ناامیدی و یاس می‌کوبند و می‌گویند، مازندران دیگر نمی‌تواند در مسیر توسعه گام بردارد؛ اعتقاد دارد که نگاه غلطی است که گفته شود ایران مستعد توسعه نیست؛ بی‌خیال توسعه مازندران باشیم؛ مگر می‌توان در مسیر توسعه گام برداشت؛ با کدام ابزار؟ من می‌گویم ایران و ایرانی مستعد توسعه هستند؛ باید نخبگان را گردهم آورد و از آنان راه وتدبیر خواست! قطعاً با جوانان خلاق و باانگیزه‌ای که داریم می‌توانیم به‌سرعت مسیر توسعه را طی نماییم و به سعادت و رفاه برسیم.

وی می‌گوید؛ مهم‌ترین دغدغه‌های مسئولان و نمایندگان مجلس باید اشتغال و معاش مردم باشد؛ ازنظر من اولویت اول شهرهای قائم‌شهر، سوادکوهو جویبار؛ آب شرب مردم این شهرهاست؛ آب شرب قائم‌شهرمناسبنیست؛ مردم جویبار به‌قدر کافی آب خوردن ندارند؛ البته اعتقاددارم که توسعه استان مازندران وقائم‌شهر ودیگر شهرها باید برمبنای چشم‌انداز توسعه۲۰ ساله و برنامه‌های توسعه پنج‌ساله انجام شود.

حسینی اشتغال جوانان را مهم‌ترین دغدغه خانواده‌های شهرهای مازندران وقائم‌شهروسوادکوه وجویبارعنوان کرده و می‌گوید؛ کارخانه‌های نساجی را به تعطیلی کشاندند و به‌غلط فروختند و معادن را بستند و اشتغال را ذبح کردند به نام مسائل زیست‌محیطی! گفتند تولید کک آلودگی به بارمی آورد درحالی‌که در اروپا و استرالیاو آفریقای جنوبی این مسائل نیست و اشتغال‌زایی خوبی هم دارد؛ در زرند خودمان اشکال ندارد کک تولید شود اما درشمال اشکال دارد!

وی ادامه داد: به‌جای این‌که محیط‌زیست راهکار ارائه کند و نگذاریم مواد معدنی به‌صورت خام به فروش برسد و همین‌جا با تولید ارزش‌افزوده ایجاد گردد، اشکال‌تراشی کردند وجنجال به راه انداختند.

سید هادی حسینی ادامه می‌دهد: گفتند دستگاه‌ها و ماشین‌های نساجی فرسوده شده‌اند و ماشین‌ها را فروختند و تولید را تعطیل و الان ماشین‌های نساجی مازندران و قائمشهر در یزد و اصفهان مشغول به کارند و جوانان خوب قائم‌شهری وجویباروسوادکوهدر حسرت اشتغال می‌سوزند.

نماینده مردم قائم‌شهر، جویبار و سوادکوه و سیمرغ در دوره نهم مجلس ظرفیت‌های صنعت گردشگری و تولید خاویار و ساماندهی تولید و صادرات مرکبات در دوران نمایندگی‌اش را یادآورشده و می‌گوید؛ کشورهای همسایه  "سی. آی. اس" نه خاک خوبی دارند و نه هوای مناسبی و ما جمعیت ۱۰ میلیونی در شمال کشور می‌توانیم نیازهای غذایی ۵۰۰ میلیون نفر جمعیت این کشورها را تأمین کنیم و البته اگر مدیریتی صحیح در کار باشد!

سید هادی حسینی، درباره ویژگی‌های یک نماینده شش‌دانگ و کارآمد می‌گوید: آشنایی کامل با ساختار مجلس و استفاده بهینه از فرصتی که در خانه ملت فراهم‌شده و تعامل مثبت با وزیران و نمایندگان و همچنین مدیران سازمان‌ها و نهادها، موجب خواهد شد تا او ضمن نقش‌آفرینی مطلوب در صحن مجلس؛ بهترین کارکرد را برای حوزه انتخابیه و مردمی که نقش نماینده آنان را ایفاء می‌نماید، داشته باشد.

نماینده سابق مجلس می‌گوید: مردم فرصتی برای آزمون‌وخطا ندارند و باید با دقت لازم افرادی را انتخاب کنند که به جد پیگیرمشکلات باشند و به دنبال لابی‌گری و ملاقات با فلان وزیر ومدیرمسئول فلان سازمان و نهاد برای اخذ برخی امتیازات و مجوزها نباشد.

او می‌گوید: وقتی می‌گوییم مردم در انتخاب خود دقت کنند به خاطر این است که در سال۹۳ با حضور در کمیسیون تلفیق بودجه و اعتراض به موضوع انتقال آب خزر به استان سمنان؛ مانع از انجام کارشدیم و سال۱۳۹۷ که طرح انتقال آب خزر به سمنان مطرح‌شد هیچ‌ یک از نمایندگان مازندران در کمیسیون تلفیق بودجه حضور نیافته  در حالی‌ که نماینده سمنان در مجلس یک‌ تنه پای انتقال آب به سمنان ایستاده و نمایندگان مازندران هم به قهر از خانه ملت روی آورده‌اند.

سید هادی حسینی به‌صراحت می‌گوید: انتخاب‌های ضعیف ما موجب شده اتفاقات بدی در منطقه رخ دهد؛ صنایع منطقه یکی پس از دیگری تعطیل شدند؛ بیکاری جوانان و کارگران تعدیل‌شده معضلی بر معضلات شده و شاهد فرار روبه‌جلوی برخی مسئولان هستیم؛ آیا مسئولی  پاسخگوی اعمال خود خواهد بود؟ انتظار مردم  است که نمایندگان بیایند درباره فعالیت‌های خود به جامعه گزارش ارائه دهند.

"سید هادی حسینی" در پاسخ به این سؤال که عملکرد نمایندگان در مجلس دهم را چگونه ارزیابی می‌کنید؛ می‌گوید: فکرمی کنم مردم بهترین قضاوت را خواهند داشت اما به شهادت مرکز پژوهش‌های مجلس، این دوره ضعیف‌ترین دوره مجلس پس از سال‌های انقلاب بوده و به‌عنوان یک کارشناس اقتصادی و اجتماعی و فردی که در این۴ سال در وزارتخانه‌های مختلف عهده دار مناصبی بودم، اعتقاد دارم که نمایندگان متناسب با شأن مجلس به وظایف خویش عمل نکردند؛ در حوزه انتخابیه قائمشهر،جویبار و سوادکوه نیز نمایندگان مردم منطقه در خانه ملت هیچ کار بزرگ و قابل‌تأملی انجام ندادند؛ مثلاً ما نساجی قائم‌شهر را آن زمان از بانک مسکن پس گرفتیم و دوباره مالکیت این کارخانه را به شهرداری سپردند؛ نهادی که خودش درگیر مشکلات متعددی همچون زباله و ساماندهی امور شهری و حقوق کارکنانش است!

نماینده مجلس نهم در حوزه انتخابیه قائم‌شهر، جویبار، سوادکوه و سیمرغ دربیان عملکرد ضعیف‌ نمایندگان مازندران وقائمشهر و جویبار در مجلس کنونی مصداق‌های متعدد دیگری را بیان می‌کند " طرح تنفس ۱۰ ساله جنگل را اجرایی کردند بی‌آنکه به عواقب خطرناک آن بی اندیشند؛ آیا نباید برای اجرای چنین طرحی، مقدماتی پیش‌بینی شود؟ به خاطر کمبود مواد اولیه ازجمله چوب، کارخانه‌هایی همچون چوب و کاغذ و فریم با بحران مواجه شدند؛ هزاران دامدار که نقش حافظان جنگل را داشتند از جنگل بیرون رانده شدند و عرصه برای قاچاقچیان فراهم شد؛ معیشت ده ها هزار کارگر شاغل در کارخانه‌ها و طرح حفاظت از جنگل و دامداران به خطر افتاد و خب در ازای این اقدامات‌ چه کردند؟ آیا نباید مجلس به‌طورجدی وارد می‌شد و از وقوع چنین مصیبتی جلوگیری می‌کرد؟

او اضافه می‌کند: دوستانم در مجلس از حوزه مازندران در این سال‌ها در مورد مشکلات برنج‌کاران و مقوله واردات و همچنین موضوع ساماندهی بازار مرکبات استان و مناطق آزاد چه کردند؟ در مقوله مناطق آزاد استان‌هایی که خشک اند و به دریا دسترسی ندارند؛ سه چهار منطقه آزاد دارند اما در مازندران باوجود سه بندر؛ اختلاف‌نظرهای نمایندگان درباره مناطق آزاد و تجاری مایه تعجب می‌باشد! ۴۰ سال است که اختلافات دامنگیر مازندران است و نتیجه‌ای هم نگرفته‌ایم!

وی بابیان این پیروز نهایی انتخابات مجلس مردم هستند، تأکید می‌کند؛ مردم شریف استان و شهرم به افرادی اعتماد کنند که توان حساب کشی از دولت را داشته و وکیل مردم و پیگیر مطالبات آنان باشند.

وی از برخی بداخلاقی‌ها در انتخابات مجلس دهم و احتمال تکرار در انتخابات اسفندماه اظهار نگرانی کرده و می‌گوید: این‌گونه اقدامات باعث دلسردی و کاهش میزان مشارکت مردم خواهد شد و تحقق مطالبات مردمی از طریق مجلس را به تاخیرخواهد انداخت.

وی نظرش درباره تعامل مجلس و دولت این‌گونه است:" تعامل دولت و مجلس به‌هیچ‌عنوان بد نیست به‌شرط این‌که از ظرفیت‌های این تعامل استفاده شود و احساس نشود که نمایندگان در مقابل اقدامات دولت سکوت می‌کنند؛ این نوع سیاست یعنی این‌که وکیل الدوله هستیم و وظیفه خودمان را در برابرحقوق مردم فراموش کرده‌ایم".

وی از تداوم برخی مشکلات شهرهای قائمشهر و جویبار و سوادکوه که روند توسعه این مناطق را دچار چالش می‌کند، انتقاد کرده و می‌گوید: مردم می‌فهمند که نمایندگان آنان در مجلس این سال‌ها چه کرده‌اند؟ آنانی که به استان خدمت کردند و آنانی که فقط حرف می‌زنندو ایام انتخابات آستین بالا می‌زنند و خادم شهر و مردم می‌شوند!

 

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز