خبرگزاری کار ایران

مدیرکل امور فرهنگی وزارت ورزش و جوانان:

اهمیت ارتقای فرهنگی در جامعه ورزش کمتر از اهمیت مدال آوری نیست/اساس ورزش پهلوانی و جوانمردی است

اهمیت ارتقای فرهنگی در جامعه ورزش کمتر از اهمیت مدال آوری نیست/اساس ورزش پهلوانی و جوانمردی است
کد خبر : ۸۶۰۶۶۲

مدیرکل امور فرهنگی وزارت ورزش و جوانان گفت: اهمیت ارتقای فرهنگی در جامعه ورزش کمتر از اهمیت مدال آوری نیست.

به گزارش خبرگزاری ایلنا از ساری،جعفر سطوتی صبح امروز پنج شنبه در نخستین گردهمایی مسئولین کمیته فرهنگی هئیت های بدمینتون سراسر کشور در ساری با بیان اینکه موضوع مسئولیت اجتماعی و ترویج اخلاق مداری از ماموریت های مهم حوزه فرهنگی وزارتخانه است،اظهار کرد: اهمیت ارتقای فرهنگی در جامعه ورزش کمتر از مدال آوری نیست.

وی با بیان اینکه باید در فرآیند توسعه فرهنگی به توسعه در ورزش توجه ویژه شود،افزود:التزام عملی داشتن به باورها و ارزش ها که افراد بیان می کنند؛ بسیار مهم است.

مدیرکل امور فرهنگی وزارت ورزش و جوانان با بیان اینکه تعالی و پیشرفت کشورمان دغدغه ی همه فعالان ورزشی،فدراسیون ها و بخش های دیگر جامعه است،گفت: باید تلاش کرد که ارزش ها به وسیله ورزش در جامعه ترویج شود.

وی افزود: در این راستا، هر فدراسیون متناسب با جامعه هدف و مخاطبین خود می تواند در مسیر ترویج فرهنگ و در نتیجه توسعه یافتگی فرهنگی کشور گام بردارد.

سطوتی با بیان اینکه فدراسیون های ورزشی به عنوان ظرفیت بزرگ و بسیار موثر در فرایند توسعه فرهنگی ورزش کشور هستند،ادامه داد:بحث توسعه فرهنگی در فدراسیون های ورزشی باید مورد توجه قرار گیرد همانطور که مقام معظم رهبری بارها بر لزوم ترویج فرهنگ و مبارزه با تهاجم فرهنگی تاکید کردند.

وی با یادآوری اینکه در دو دهه اخیر مدال آوری در راس مقوله ورزش قرار گرفت که این خود اشتباهست،گفت: تغییر الگوی ورزشی با صحه گذاشتن بر مقوله فرهنگ باید موردتوجه قرار گیرد.

سطوتی با بیان اینکه ورزش اساسا ارتقای اخلاق و فرهنگ است،تصریح کرد:اساس ورزش می بایست بر جوانمردی و پهلوانی باشد،اینکه چگونه' پوریای ولی' باشیم.

مدیرکل امور فرهنگی وزارت ورزش و جوانان در ادامه سخنانش مقوله فرهنگ را در رأس موضوعات کشور معرفی کرد و نقش مدیریت در این حوزه را نقش کلیدی و تعیین کننده دانست.

وی بیان کرد: از ابزار ورزش می توان خدمات بزرگی را به فرهنگ عمومی جامعه تزریق کرد و با مدیریت صحیح از انرژی  در مسیر ترویج ارزش های فرهنگی گام های موثری برداریم.

حفظ نماد فرهنگی ورزشکاران در خارج از کشور

محمدرضا پوریا رئیس فدراسیون بدمینتون کشور در ادامه این گردهمایی با بیان اینکه هیات بدمینتون بی حاشیه ترین هیات با بیشترین جمعیت ورزشی است،اظهارکرد:فدراسیون های ورزشی با نگاه ویژه به قهرمانی مقوله فرهنگی را به فراموشی سپرده اند.

وی افزود:باید نسبت به مسائل فرهنگی و سلامت ورزشکاران تلاش کنیم وصرفا به موضوع قهرمانی نپردازیم.

رئیس فدراسیون بدمینتون کشور گفت: ورزشکارانی که در خارج از کشور حضور پیدا می کنند بایستی نماد فرهنگی ایران را به همراه داشته باشند.

فعالیت های فرهنگی نیازمند برنامه های راهبردی،اجرایی و کاربردی است

حبیب حسین زادگان در ادامه این گردهمایی با گرامیداشت یاد شهید سپهبد 'سرادر قاسم سلیمانی' رویکرد وزارت ورزش را  ماهیت فرهنگی اعلام کرد و گفت: نهادهای زیادی در مقوله ترویج فرهنگ جامعه سهیم بوده و جوانان نیز در راس توجه این نهادها هستند.بنابراین ترویج فرهنگ در بین این قشر از افراد جامعه از اهمیت بالایی برخوردار است.

وی با بیان اینکه اگر همه نهادهای فرهنگی برنامه مدون برای ترویج فرهنگ داشته باشند موفقیت ها نیز افزون تر خواهد شد،افزود: در شرایط فعلی جامعه تحقق برخی از کارها به دلیل شرایط اقتصادی و کمبود منابع ناممکن شده و فقط بر روی کاغذ می ماند.

مدیرکل ورزش و جوانان مازندران گفت: به دلیل اهمیت فرهنگ ضرورت دارد این موضوع در جامعه ورزشکاران و فدراسیون ها ویژه دیده شود.

وی یادآور شد: خروج نخبگان و ورزشکاران از کشور که خود خسارتی بزرگ برای کشور محسوب می شود ناشی از خلاء فرهنگی است و یا به نوعی موضوع فرهنگی در این خروج تاثیر گذار است.

حسین زادگان گفت: عملیاتی کردن برنامه های فرهنگی نیازمند برنامه های راهبردی،اجرایی و کاربردی است.

قهرمانی ورزشی و فرهنگی رویکرد وزارت ورزش و جوانان

فریبا مددی نائب رئیس فدراسیون بدمینتون بانوان وزارت ورزش و جوانان کشور در ادامه با بیان اینکه چشم اندازمان در وزارت ورزش علاوه بر قهرمانی ورزشی،قهرمانی در فرهنگ است،اظهار کرد: برنامه های فرهنگی را معطوف به حفظ و ترویج ارزش های اسلامی بین ورزشکاران و جوانان کنیم.

وی اعلام کرد: ورزش بدمینتون جزء پنج رشته برتر کشور محسوب می شود.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز