مدیر کل نظارت بر مواد غذایی سازمان دامپزشکی:
وجود 220 واحد کشتارگاه صنعتی در کشور
مدیر کل نظارت بر مواد غذایی سازمان دامپزشکی از وجود 220 واحد کشتارگاه صنعتی در کشور خبر داد.
به گزارش ایلنا، سامد برومندفر، شامگاه سه شنبه در همایش علمی صنعت طیور در گلوگاه افزود: از 220 واحد کشتارگاه صنعتی 57 واحد غیرفعال و مسکوت است.
وی اضافه کرد: تولیدکننده، تضمین کننده تولید محصولات و اعتباربخشی به آن است.
به گفته برومندفر، رتبه بندی کشتارگاه در کیفی سازی گوشت اثرگذار است و براساس آن بسته بندی گوشت مرغ به سه رتبه A, B و A پلاس تقسیم می شود.
این مسئول ادامه داد: از اول دی ماه امسال، کشتارگاه ملزم به بسته بندی با لوگو رتبه بندی هستند و سه نوار شاخص سبز برای رتبه Aپلاس، آبی برای رتبه A و نوار نارنجی برای رتبهB در نظر گرفته شده است.
برومندفر افزود: مازندران از بزرگان تولیدات مرغ است و باید تلاش شود تا در تولیدات کیفی هم سرآمد باشد.