مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران تاکید کرد:
ضرورت حمایت از بنگاه های اقتصادی استان مازندران
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران گفت: کمک به واحدهای بحران دار و در حال توسعه ضرورت دارد و کارگاه هایی که می خواهند وضعیت موجود را حفظ کنند باید حمایت شوند.
به گزارش خبرنگار ایلنا از آمل،کامران اصغری در کارگاه آموزشی بیمه بیکاری که با حضور مدیرکل حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری وزارت تعاون ، کار و رفاه اجتماعی، مدیران کل فنی و حرفه ای و تامین اجتماعی استان، روسای ادارات تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان ها و برخی از روسای شعب تامین اجتماعی در شهرستان آمل برگزار شد با اشاره به اینکه بیشترین تعامل را بین دستگاه های حوزه بیمه بیکاری در استان داریم، اظهار کرد: مسائل و مشکلات این حوزه را باید حل و فصل کنیم.
وی تصریح کرد: با وجود مشکلات اقتصادی در استان طبق اعلام مرکز آمار ایران شاهد کاهش نرخ بیکاری در مازندران هستیم و اگر در این بخش سلیقهای عمل میشد افزایش بیمه بیکاری بیشتر بوده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران با اشاره به اینکه جمعیت فاقد شغل مازندران بیشتر فارغالتحصیل دانشگاهی هستند، اضافه کرد: به همین دلیل این افراد علاقهای به کار یدی ندارند و اگر هم بخواهند در بخشهای خصوصی هم جذب شوند بیشتر به شغلهای پشتمیزنشینی علاقه نشان میدهند.
این مسئول با بیان اینکه اکثر بیکاران و افراد جویای کار دارای تحصیلات عالیه و مدرک بالاتر از فوق دیپلم هستند، گفت: بخش عمده ای کارجویان را فارغ التحصیلان دانشگاهی تشکیل می دهند.
اصغری تصریح کرد: کمک به واحدهای بحران دار و در حال توسعه ضرورت دارد و کارگاه هایی که می خواهند وضعیت موجود را حفظ کنند باید حمایت شوند.
وی از کسب رتبه دوم کشوری استان مازندران در پرداخت تسهیلات بند ب تبصره 18 یا اشتغال فراگیر خبر داد و گفت: در این بخش تاکنون 200 میلیارد تومان انعقاد قرارداد صورت گرفته و 160 میلیارد تومان پرداختی داشته ایم.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران تصریح کرد: با تعامل و وفاقی که بین کمیته های دونفره روابط کار در استان و شهرستانها ایجاد شده است سبب شده است تا آمار بیمه بیکاری در استان را تعادل برسانیم.