خبرگزاری کار ایران

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل خبر داد:

تولید 18 درصد گوشت سفید مازندران در آمل

تولید 18 درصد گوشت سفید مازندران در آمل
کد خبر : ۷۱۵۲۰۵

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل از تولید 18 درصد گوشت سفید مازندران در آمل خبر داد.

به گزارش خبرنگار ایلنا،سید حسین اسلامی گفت: شهرستان آمل با تولید سالانه 52 هزار تن گوشت سفید، 18 درصد تولید گوشت سفید استان را به اختصاص داده است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل افزود: این شهرستان با داشتن 362 واحد مرغداری فعال با ظرفیت جوجه ریزی پنج میلیون و 576 هزار قطعه جوجه در هر دوره، توان تولید 10 هزار و 400 تن گوشت سفید را دارد که با پنج دوره جوجه ریزی، سالانه 52 هزار تن گوشت سفید تولید و به بازار مصرف عرضه می شود.

وی ادامه داد: برای تنظیم بازار در روزهای اخیر 153 تن گوشت مرغ منجمد و گرم بین شهروندان آملی توزیع شد.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز