مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل خبر داد:
تولید 18 درصد گوشت سفید مازندران در آمل
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل از تولید 18 درصد گوشت سفید مازندران در آمل خبر داد.
به گزارش خبرنگار ایلنا،سید حسین اسلامی گفت: شهرستان آمل با تولید سالانه 52 هزار تن گوشت سفید، 18 درصد تولید گوشت سفید استان را به اختصاص داده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل افزود: این شهرستان با داشتن 362 واحد مرغداری فعال با ظرفیت جوجه ریزی پنج میلیون و 576 هزار قطعه جوجه در هر دوره، توان تولید 10 هزار و 400 تن گوشت سفید را دارد که با پنج دوره جوجه ریزی، سالانه 52 هزار تن گوشت سفید تولید و به بازار مصرف عرضه می شود.
وی ادامه داد: برای تنظیم بازار در روزهای اخیر 153 تن گوشت مرغ منجمد و گرم بین شهروندان آملی توزیع شد.