معاون هماهنگی و امور اقتصادی استانداری مازندران عنوان کرد:
پرداخت 32 هزار میلیارد تومان تسهیلات اشتغال از منابع داخلی بانکهای مازندران
معاون هماهنگی و امور اقتصادی استانداری مازندران گفت: 32 هزار میلیارد تومان تسهیلات اشتغال از منابع داخلی بانکهای مازندران پرداخت شد.
به گزارش خبرنگار ایلنا از ساری،حسن خیریانپور در هفتمین جلسه کارگروه اشتغال که صبح امروز در استانداری مازندران برگزار شد، برنامهریزی و اقدام در راستای سرمایهگذاری بیشتر و تسهیل برای سرمایهگذاری درسطح استان و بهبود فضای کسب و کار را نیازمند مساعدت همه دانست و اظهار داشت: هر چه سرمایهگذاری بیشتر انجام شود، اشتغال و تقلیل بیکاری را به همراه خواهد داشت.
وی افزود: اجازه ندهیم سرمایهگذار در فرایند امور اداری و استعلامات سرگردان باشند و مرکز خدمات سرمایهگذاری استان نیز اقدامات جدیتری برای جذب سرمایهکذاری خارجی صورت دهند.
معاون هماهنگی و امور اقتصادی استانداری مازندران همچنین بر پیگیری دستگاههای اجرایی، دانشگاهها، آموزشوپرورش و به ویژه مهارتهای غیررسمی از طریق فنیوحرفهای تأکید کرد و گفت: امسال 3 هزار و 348 نفر تعهد آموزش فنی و مهارتی در محیط کار واقعی داشتیم که در 9 ماهه سال جاری آمپزش به چهار هزار و 50 نفر معادل 120 درصد سهمیه استان محقق شد.
وی بر ورود همه بانکهای عامل و دستگاههای اجرایی برای پرداخت تسهیلات چه در قالب سرمایه در گردش چه در قالب سرمایه ثابت تأکید کرد و افزود: امسال سهم استان برای تسهیلات اشتغال روستایی در مرحله نخست 165 میلیارد و 500 میلیون تومان بود که با همکاری بانکهای عامل و صندوق کارآفرینی امید در همان مدت تعیین شده 100 درصد سهمیه به مرحله انعقاد قرارداد و پرداخت رسید و منتظریم برش استانی مرحله دوم مشخص شود.
خیریانپور به اشتغال فراگیر در بند الف و ب تبصره 18قانون بودجه اشاره کرد و گفت: از جهت تعداد طرحهای انعقاد قراداد رتبه دوم کشور را داریم.
وی اعلام کرد که پیگیر 28 میلیارد تومان سهمیه استان در مشاغل پشتیبان هستیم.
خیریانپور با اشاره به ابلاغ بسته حمایتی رونق تولید، افزود: تاکنون 400 میلیارد تومان از محل بسته رونق تولید، طرح به بانکهای عامل ارسال شد.
معاون هماهنگی و امور اقتصادی استانداری مازندران از مدیرکل میراث فرهنگی استان خواست با توجه به امکان برخورداری بخش گردشگری از بسته روتق تولید، طرحهای بیشتری برای گردشگری به کارگروه اشتغال معرفی شود تا به بانکهای عامل ارسال شود.
وی اعلام کرد که در 9ماهه سال جاری 32 هزار میلیارد تومان از منابع داخلی بانکها در بخشهای مختلف تسهیلات پرداخت شد که 8 درصد بیشتر از عملکرد پارسال بوده است.
خیریانپور بر لزوم استفاده از ظرفیت بانک علمفناوری تأکید کرد و گفت: در حوزه تحارت و به ویژه تجارت خارجی و تقویت صنعت باید حرکت کنیم. علیرغم اینکه از جهت مبلغ نسبت به مدت مشابه سال گذشته 13 درصد افزایش صادرات داشتیم اما همچنان تأکید داریم که بخش صادرات بیش از پیش تقویت شود.
وی به آغاز نظارت بر 131طرح روستایی که تسهیلات به آنان پرداخت شد، از امروز خبر داد و گفت: سه اکیپ نظارتی در کمیته نظارت تشکیل شد که در یک زمانبندی کوتاه تا حداکثر 27 دیماه باید بر 131 طرح اشتغال از همه شهرستانها و دستگاههای اجرایی و بانکهای عامل نظارت کنند و گزارش را به کارگروه اشتغال ارائه دهند.
خیریانپور هدف از پرداخت تسهیلات را افزایش تولید و افزایش اشتغال برشمرد و نظارت بر چگونگی استفاده از تسهیلات را مربوط به سه سطح شهرستانی با محوریت فرمانداریها، بانکها و دسیتگاههای اجرایی و استانداری با محوریت استانداری و دبیرخانه کارگروه اشتغال اعلام کرد.