خبرگزاری کار ایران

رئیس جهاد کشاورزی مازندران تاکید کرد:

اصلاح ساختار شالیکوبی های استان مازندران

اصلاح ساختار شالیکوبی های استان مازندران
کد خبر : ۶۹۲۵۷۲

رئیس جهاد کشاورزی مازندران بر لزوم اصلاح ساختار شالیکوبی ها در استان تاکید کرد و ادامه داد: 647 واحد شالیکوبی سنتی و مدرن در استان وجود دارد که باید تا سال 1400 بهسازی و احیا شوند.

به گزارش خبرنگار ایلنا از ساری،عزیزالله شهیدی فر صبح امروز شنبه در شورای برنامه ریزی و توسعه مازندران برضرورت توسعه صنایع تبدیلی و بسته بندی در حوزه کشاورزی تاکید کرد و اظهار داشت: صنایع تبدیلی در کاهش ضایعات و توسعه صادرات و کشاورزی نقش اثرگذاری دارد.

وی افزود:  از 24هزار و 400 کیلومتر مربع مساحت استان مازندران 96 درصد آن مربوط به فعالیت های کشاورزی است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران میزان تولید محصولات کشاورزی استان را 6 میلیون تن اعلام کرد و افزود: مازندران در تولید برخی از محصولات  کشاورزی نظیر برنج و مرکبات کشاورزی رتبه اول دارد.

شهیدی فر گفت: استان مازندران 31 درصد غیر نفتی، 13 درصد اشتغال کشور، 14 درصد تولید ناخالص ملی و 80 درصد تامین کننده نیاز غذایی کشور را به خود اختصاص داده است.

وی با اشاره به ظرفیت بیش از یکهزار و 100 تنی سورتینگ های مجاز وغیرمجاز مرکبات در استان افزود: ظرفیت تولید مرکبات استان دو میلیون و 500 هزار تن است و برای حدود 10 هزار و 700 نفر در سورتینگ های استان اشتغال ایجاد شده است.

شهیدی فر بر لزوم ساماندهی سورتینگ های غیرمجاز در استان تاکید و بیان کرد: در محمودآباد یک واحد، نوشهر دو واحد سورتینگ نیاز داریم و در مجموع 39 واحد سورتینگ در استان نیاز است و طی برنامه چهار تا پنج ساله باید ایجاد شود.

وی تعداد سورتینگ های غیرمجاز استان را 256 واحد بدون پروانه اعلام کرد و گفت: انبار فنی در همه سورتینگ ها لحاظ شده است و در مجموع 165 انبار فنی در برنامه پنج ساله نیاز داریم و ضمن اینکه انبارهای غیرمجاز ساماندهی شوند.

شهیدی فر به برنامه های بخش کشاورزی از جمله برنج اشاره و اضافه کرد: طبق اسناد بالادستی و ظرفیت های موجود استان مازندران، 28 واحد برنج نیازمند بهسازی است و یک واحد مدرن نیز باید ایجاد شود.

رئیس جهاد کشاورزی مازندران بر لزوم اصلاح ساختار شالیکوبی ها در استان تاکید کرد و ادامه داد: 647 واحد شالیکوبی سنتی و مدرن در استان وجود دارد که باید تا سال 1400 بهسازی و احیا شوند.

شهیدی فر با بیان اینکه ظرفیت تولید شلتوک برنج در شالیکوبی های مدرن را دو برابر شالیکوبی های سنتی است افزود: ظرفیت کارخانه های مدرن 900 هزار تن است، ظرفیت موجود بیش از یک میلیون و 400 هزار تن است و 562 هزار تن ظرفیت منفی دارد.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز