خبرگزاری کار ایران

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران:

برای کاهش هزینه درمانی باید به سلامت توجه بیشتری شود

برای کاهش هزینه درمانی باید به سلامت توجه بیشتری شود
کد خبر : ۶۹۱۹۷۵

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت:برای کاهش هزینه درمانی باید به سلامت توجه بیشتری شود.

به گزارش خبرنگار ایلنا،رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران نیز طی سخنانی در مراسم  افتتاح کانون‌های سلامت استان مازندران ، هدف اصلی از تشکیل کانون سلامت را حساس کردن جامعه در این حوزه بیان کرده است و گفت: در شرایط فعلی درمان مهم ترین دغدغه شهروندان و حتی فرهیختگان ماست که برای کاهش هزینه درمانی باید به سلامت توجه بیشتری شود.

سید عباس موسوی راه اندازی کانون های سلامت را در راستای کاهش هزینه های درمانی و به نوعی گام نهادن در حوزه پیشگیری با مشارکت مردمی بیان کرد.

موسوی با اعلام این که هم اکنون ۱۲ درصد از محلات شهری استان دارای کانون سلامت هستند، گفت: دانشگاه علوم پزشکی استان تلاش می کند تا این کانون ها را در سایر محلات شهری نیز با مشارکت مردم فعال کند.

وی با اظهار این که در مرحله اول افزون بر دو هزار و ۳۲۸ نفر در این طرح مشارکت دارند، افزود: هم اکنون ۲۵ درصد از مسوولیت سلامت در جامعه بر عهده وزارت بهداشت و درمان قرار دارد و ۷۵ درصد باید در جامعه تعیین تکلیف شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران یکی از راهکارهای مشارکت مردم را راه اندازی کانون سلامت محلات برشمرد و با اشاره به افزایش رو افزون بیماری های غیر واگیر چون دیابت، فشارخون، چاقی، چربی خون و سرطان در جامعه کنترل این بیماری ها را در گروه مشارکت مردم دانست. وی مهم ترین علت اصلی بروز این بیماری ها را سبک زندگی مردم دانست و تشکیل کانون سلامت را کمک کاری برای تغییر این سبک زندگی بیان کرده است.

کانون سلامت محله با تصویب شورای عالی سلامت کشور اجرایی شد و اواخر شهریور ماه سال جاری از سوی وزارت کشور به استانداران ابلاغ شده است.

 در ادامه  این مراسم حسین رنجبران قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی مازندران اظهار کرد: دیابت و فشار خون در حال افزایش است، برای جلوگیری از بیماری‌های غیر واگیر طرح کانون سلامت محله در دستور کار است.

این مسؤول خاطر نشان کرد: ۲۸۸ کانون سلامت محله در استان ایجاد شده این موضوع قابلیت ملی شدن داشته و رویه آن را مورد بررسی و دیگران را هم در این تجربه شریک کنیم.

وی با اعلام اینکه از ظرفیت سازمان‌های مردم نهاد و خیریان سلامت استفاده کردیم، یادآور شد: منشور اخلاقی کانون سلامت را تهیه کرده و تلاش برای سالم سازی و پیشگیری اجتماعی در دستور کار است.

 قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی مازندران خاطر نشان کرد: در حال حاضر در ۱۲ درصد استان این کانون سلامت ایجاد شده است و برای کل استان به صورت ویژه برنامه داشته و نیاز به همکاری و هماهنگی سایر ارگان‌ها داریم و تا رسیدن به نطقه مطلوب فاصله داریم. دکتر رنجبران با اعلام اینکه در حال حاضر دو هزار ۳۴۸ نفر در امر سلامت دخیل شدند، افزود: بنا داریم در این طرح همه آحاد جامعه را در نظر بگیریم.

در پایان این برنامه  از فعالان کانون‌های سلامت محله در استان مازندران تجلیل شده است.

 

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز