سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی تنکابن خبر داد:
تولید سالانه 3000 تن گوشت قرمز در تنکابن

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی تنکابن گفت: سالانه سه هزار تن گوشت قرمز در این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف می شود.
به گزارش ایلنا، ابراهیم کاویانی با اشاره به برگزاری رزمایش واکسیناسیون دام در هفته پدافند غیرعامل شهرستان تنکابن، اظهار کرد: سالانه سه هزار تن گوشت قرمز در این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف می شود.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی تنکابن با بیان اینکه این شهرستان در زمینه دام و طیور فعالیت های خوبی دارد، گفت: 375 هزار واحد دامی و 6 واحد پرورش مرغ مادر گوشتی با ظرفیت 115 هزار و 505 قطعه در این شهرستان فعال هستند.
کاویانی افزود: 32 واحد پرورش مرغ گوشتی با ظرفیت 510 هزار قطعه از دیگر توانمندیهای بخش طیور این شهرستان است.